Промоции на книги тема - 18

• 57 110
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
Алеята по принцип не е ли с по-малко издателтства и по-малко отстъпки от Панаира? Може и да се бъркам тук, но с такова впечатление съм останала.

# 136
На Витошка ви се струва неудобно, защото не сте минавали по варненската алея, хем тази година ми се стори с по-малко издателства, т.е. не беше предишната гъчканица.

# 137
Дочакахме лятната промоция на Ташен - ще бъде от 31-ви август до 3-ти септември: https://www.taschen.com/en/company/sale-announcement

# 138
Момичета, удобно-неудобно, радвайте се, че имате такива събития и то по няколко пъти в годината. Ние, в по-малките градове само си мечтаем за някой Панаир или Алея на книгата. Аз два пъти досега съм ходила конкретно за такова събитие до София и просто няма такъв кеф. Изобщо не броя отстъпките, а по скоро да имаш възможност да си говориш с издатели, срещи с автори, автографи, да разгледаш на живо книги, на които по принцип не би обърнал внимание и т.н. Изобщо, много готино преживяване за четящ човек.

# 139
Потвърждавам. Тази година посетих първия си Панаир в живота си. Много е приятно да си бъбриш с издатели, особено ако имате сходни предпочитания като вкусове и могат да ви препоръчат да прочетете нещо, което те са харесали и които могат да се харесат и на вас.

# 140
Аз не мога да пътувам специално заради това, просто не ми е удобно. Ако се правеха организирани пътувания с автобус (със записване, естествено), щях да отида.
Не е толкова странно, предвид че се правят организирани пътувания за един ден, за посещение на Коледни пазари в Румъния и Гърция, както и за фестивал на кебапчетата (или нещо подобно) в Сърбия.
Ако ми беше по-удобно пътуването, сега на втори септември щях да отида до София специално за демонстрацията на бои Даниел Смит, която се организира...

# 141
  • Разпиляна във въображението
Дочакахме лятната промоция на Ташен - ще бъде от 31-ви август до 3-ти септември: https://www.taschen.com/en/company/sale-announcement

Каква беше доставката? Чудя се да поръчвам ли.

# 142
Безплатна за над 50 евро, дано още да е така. Аз ги докарах до 51.
Идват с DHL, куриер ги носи на адреса (в кашон).

# 143
Аз само на Ван Гог искам. Ориентирах се да видя доставката. Гледам, че free е 75 евро, иначе е 7 евро.

# 144
  • София
Ами в случая не си оттеглям оплакването, защото Витошка си е до НДК, където е доста по-просторно и където така или иначе веднъж годишно вече се провежда такова събитие, така че логика за мен няма дае на теснотията, но както и да е.
Да ви кажа за Озон, решиха, че за първия си гаф ще ми дадат 5 лв, а за втория със скъсаната книга- 3 лв. 🤣

# 145
Може сега да са вдигнали доставката, или да я намалят по време на разпродажбата.
Аз съм набелязала няколко, зависи колко ще са намалени. Иначе мога да ги докарам и до 75 евро, не е чак толкова драстична разлика, ако си струва.

А, сега видях, че са я вдигнали за всички от нашия регион...

# 146
А скъсаната книга не ти ли я замениха?

# 147
Може сега да са вдигнали доставката, или да я намалят по време на разпродажбата.
Аз съм набелязала няколко, зависи колко ще са намалени. Иначе мога да ги докарам и до 75 евро, не е чак толкова драстична разлика, ако си струва.

А, сега видях, че са я вдигнали за всички от нашия регион...

Може ли да ме включиш към поръчката си, за да спестя доставката?

# 148
Добре, да видим първо кои книги ще са намалени и дали ще си заслужава самото намаление - аз съм харесала няколко, ако те са включени в разпродажбата и ако общо стигнем (поне) 75 евро, ще поръчаме заедно.

# 149
  • София
А скъсаната книга не ти ли я замениха?
Въобще и не го предложиха. Комуникираме си сега по имейла.

Общи условия

Активация на акаунт