Промоции на книги тема - 18

• 56 851
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
  • София
В книжарниците на Сиела искат ли ваучер за намалението и, ако да, откъде може да се изтегли?
Дават на място.

# 406
  • Бургас
Никога не са ми искали такъв ваучер на мен. Да, има някакви принтирани на място, но пак си намалят книгите така или иначе.

# 407
  • София
В ORANGE CENTRE има намаления до 45% + код за 10%, онлайн цена.

От кога почват?

В момента е активна промоцията. Аз днес  поръчах.

# 408
  • в сърцето на един мъж...
В ORANGE CENTRE има намаления до 45% + код за 10%, онлайн цена.

От кога почват?

В момента е активна промоцията. Аз днес  поръчах.

Това на всички книги ли е или на определени само? Защото аз опитах, но не ми даде да го използвам.

# 409
Ориндж имат определени книги в промоция, вероятно само за тях са допълнителните -10%, не съм пробвала офертата, но потребителката говореше за направена поръчка на такива книги в оферта, към намалението на които ги е добавила.

# 410
  • в сърцето на един мъж...
Ясно, мерси за разяснението!

# 411
🎃-50% на две от най-четените ни книги само днес, 31.10.23 г.
👻Поръчайте своите подаръци за по-късно сега, споделете с приятели, които обичат да четат книги.
Вземи тук:
https://www.barakapublishing.eu/porachka/

# 412
Утре вероятно ще има на сайта на Българска история оферта и кампания, видях че това са обявили в социална мрежа:

1 ноември наближава, а това значи само едно – предстои поредната кампания в онлайн магазина ни, чрез която заедно с вас ще дарим средства ❤ Благодарение на вашите поръчки през изминалите 4 години дарихме близо 29 000 лв 🙌 Тази година по случай Деня на будителите ще обединим усилия отново в името на стойностна кауза. Съвсем скоро ще ви разкажем повече

# 413
  • София
Издателство "Кръг" :

Време е за СТРАШНО намаление! 👻
Днес и утре всички наши книги ще са -30% и -40% от коричните си цени в www.kryg.eu или на място в офиса ни на адрес: София, ул. „Оборище“ 23А.
Вижте пълните предложения тук: 
⭕ Страшно намаление! (-30%) – kryg.eu/produkt-kategoriya/kryg/namalenie-30
⭕ Страшно намаление! (-40%) – kryg.eu/produkt-kategoriya/kryg/namalenie-40.

# 414
  • София
Благодаря, дами! Минах през "Сиела" на място, дадоха ми отстъпката без проблем. Видях ваучерите принтирани, но изобщо не стана дума. Взех една детска книжка.

# 415
  • София
👻Пакост или нова книга?👻
💥Възползвай се от страшните отстъпки на Artline Studios и избери между над 200 заглавия с отстъпка до 51% . 🎃

Само "Колибри" се ослушват за момента ...

# 416
Аз чакам хеликон че имам 2 книги само при тях ги намирам

# 417
👻Пакост или нова книга?👻
💥Възползвай се от страшните отстъпки на Artline Studios и избери между над 200 заглавия с отстъпка до 51% . 🎃

С код ART20 дава допълни 20%, дори на вече намалените. Аз вчера поръчах "Парадоксът на Атлас" + още една.

# 418
  • София
👻Пакост или нова книга?👻

С код ART20 дава допълни 20%, дори на вече намалените. Аз вчера поръчах "Парадоксът на Атлас" + още една.
На Пътешественикът по Толкин и на Силоз с кода ART20 ми свали съответно 2,50 и 1,20 от цената с отстъпка, това е далеч под 20 процента. А отстъпката е 14 и 16% - колкото и в Озон.

# 419
  • Пловдив
👻Пакост или нова книга?👻

Много благодаря Simple Smile фалирах.

Общи условия

Активация на акаунт