Промоции на книги тема - 18

• 56 859
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
👻Пакост или нова книга?👻
💥Възползвай се от страшните отстъпки на Artline Studios и избери между над 200 заглавия с отстъпка до 51% . 🎃

Само "Колибри" се ослушват за момента ...

С код ART20 дава допълни 20%, дори на вече намалените. Аз вчера поръчах "Парадоксът на Атлас" + още една.
На Пътешественикът по Толкин и на Силоз с кода ART20 ми свали съответно 2,50 и 1,20 от цената с отстъпка, това е далеч под 20 процента. А отстъпката е 14 и 16% - колкото и в Озон.
При мен свали 20% от общата сума.

Издателство "Робертино" имат -40% на всичките си книги:
www.robertino.bg/

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 20:02 от tarantula87

# 421
# 422
Българска история имат книги с различно намаление, видях някои с -30%, а дарителската им кампания е за фондацията на Стилиян Петров - за всяка онлайн поръчка в периода 1-15.11 даряват 5 лв. В линка може да ги видите, БД е за над 49 лв.
https://bulgarianhistory.shop/

Честит празник на народните будители!

# 423
# 424
  • София
Ами ще мина през физическата книжарница на Сиела, ще спретна една поръчка от озон на всички книги от Егмонт, Рибка и Обсидиан, които искам и това ще ми е. Колибри ще ги чакам на черен петък, че дават добри отстъпки, а там имам много пари да харча.

# 425
На Озон не съм сигурна какво хваща на Егмонт, пробвах с една книга за подарък и на нея не се прилага кода. Ще видя store дали ще имат оферти, при тях поне има опция и за по-малките поръчки за БД, когато е до автомат на Box now.

# 426
Егмонт и Фют не са включени в намалението на Озон. Не видях някъде да го пише, но се очакваше. Единствения шанс да има намаление при тях е ако пуснат store.bg код за всичко, както имаше за 24 май и за деня на детската книга тази година.

# 427
  • София
Егмонт и Фют не са включени в намалението на Озон. Не видях някъде да го пише, но се очакваше. Единствения шанс да има намаление при тях е ако пуснат store.bg код за всичко, както имаше за 24 май и за деня на детската книга тази година.
Винаги има по една такава неприятна изненада в плановете Smirk

# 428
  • София
Кодът на Озон не включва и Книгомания, или поне трите книги, които съм си отбелязала - на проф. Пимпирев, Георги Милков и Кирил Маричков.

# 429
Препоръчайте заглавия от намалението на Ера, моля.

# 430
И при мен не хваща кодът, ще чакам друго намаление.

Даже за някои книги, които не са от изключените издателства, но им е сложено намаление по-малко от 20%.

# 431
  • Разпиляна във въображението
Поръчах и от ОЗОН. Край! Simple Smile

# 432
Така е, в Озон има някои книги на по-ниска продажна цена (от посочена ПЦД) и на тях също не начислява отстъпка.
Store изглежда, че са решили да пропуснат днешния празник, нищо не виждам да има при тях.

Последна редакция: ср, 01 ное 2023, 11:11 от fenyx

# 433
За англочетящи  почитатели  на манга bookoholic имат 20% намаление:

"Разчистваме склада от стари и не толкова стари заглавия манга!
Попълнете колекциите си изгодно!

Важи до 12 ноември 2023 г. или до изчерпване на количествата

# 434
Момичета, Колибри нямат ли нещо във физическата книжарница?

Общи условия

Активация на акаунт