Промоции на книги тема - 18

• 56 566
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Миналата година Колибри имаха голямо намаление, май 50 % в книжарницата. Пак беше ноември, но след 01.11 със сигурност.

# 436
  • Beyond the stars
Миналата година Колибри имаха голямо намаление, май 50 % в книжарницата. Пак беше ноември, но след 01.11 със сигурност.

Моята поръчка от Колибри на 50% е от 04.11, та чакам нещо по-сериозно от тях.

# 437
  • София
Locus Publishing пуснаха 48-часова отстъпка от -30% на всички техни заглавия по повод Деня на будителите с промокод read30.

# 438
На мен само една книга от 5 ми е намалена в озон и то от промоцията за хелоуин. Робертино и софтпрес не ги намаля, макар да пише книги с 20% отстъпка. Не разбирам защо.

# 439
  • София
Дори и след като въведеш код 1NOV ли?

# 440
  • София
Робертино имат 40% на техния сайт.

# 441
Ако е в селекцията с “етикет”  “книги с 20% отстъпка” с кода би трябвало да се отрази намалението, пробвах с една на Робертино- отрази я.

# 442
Да, въведен е кодът за отстъпка.
Sea, знам за намалението в сайта на Робертино, но ми е само една книга от там.

Ето това ми излиза. Само едната книга е намалена, но тя се хваща от хелоуинското намаление. Две са на фют и за това явно, но тази на Робертино си е на редовна цена.
Скрит текст:

# 443
  • Euskal Herria
Май имаше нещо, че не може да се комбинират две промоции.
https://www.ozone.bg/knigi-s-20-otstapka/

Този път ще се въздържа, само за една книга не си струва.

# 444
В листата на поръчката включва хелоуинската книга с намалената цена, а на книгите от офертата за деня на будителите - с редовната цена, на които слагат след това на ред “отстъпка” начислените -20%. На конкретните заглавия вижте по отделно какво се получава като отстъпка, на Робертино е 3 лв, а “хелоуинската” книга е с отстъпка 3.40 лв (пише на страницата на книгата, “спестяваш 3.40”, за нея), не е 5 лв. отстъпката.

# 445
  • в сърцето на един мъж...
Ох, поръчах и от озон... Ще фалираме Sad
Определено не комбинира промоции. При мен три от книгите бяха намалени, явно даде намаление на другите само.

# 446
  • София
На Колибри аз съм поръчвала края на ноември на 50 % и идваха началото на декември.
Аня, аз ще си взема от Ера "Семейна коледа" (това е книга-дневник за празниците) и "Три седмици с брат ми" на Никълъс Спаркс. Имат безплатна доставка, обаче е за над 50 лв.

# 447
Благодаря, стана ми ясно вече. Явно очаквах да се отрази директно намалената цена в кошницата, когато се въведе кодът. Ще мисля още дали да пусна поръчката. Иска ми се още някаква коледна книжка за децата да добавя.

# 448
Има за Котарака беглец на Мария Пеева, първата книжка беше много весела, мисля, че и тази ще е интересна. Виждам, че е включена в офертите.
Скрит текст:
Сега и ако това мнение ми затрият, вече не знам защо се “хабя” да пиша из темата.

# 449
Препоръчайте заглавия от намалението на Ера, моля.
Аз харесвам поредицата за пътешествия, по-точно книгите за Дания, Исландия, Норвегия. Поръчах сега "Живот по гръцки".
Имат хубави трилъри също (харесвам скандинавските автори), но гледам, че голямата част от каталога е изчерпана Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт