Промоции на книги тема - 18

• 56 555
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Мис и аз за същата книга съм само, ама доставката ме отказа. На Панаира сигурно ще са с 30% и пак ще ми излезе по-евтино, отколкото ако я пусна сега.

# 451
Кога ще панаира?

# 452
  • София
По спомен на 05.12 започва.

# 453
Елмайра, благодаря ти за насоките и че сподели за промоцията на ера.
Отчетох се!
Marisha*, мерси за информацията. 🤍

# 454
  • Euskal Herria
Хм, книгите на Ера в Озон са с 20% намалени, а в техния сайт - с 15%. Или поне тези, които аз гледах. Само една на Ви Кийланд е с 50% намалена в Ера.

# 455
На Ера поръчах една от Сиела, но не съм сигурна дали ще я получа…(може и да се  окаже изчерпана).
И нещо шеговито, подходящо и по повод празника:
Скрит текст:

# 456
  • Mostly in my mind
Записах се само с тези книжки за моя син от Робертино

# 457
На Колибри аз съм поръчвала края на ноември на 50 % и идваха началото на декември.
Аня, аз ще си взема от Ера "Семейна коледа" (това е книга-дневник за празниците) и "Три седмици с брат ми" на Никълъс Спаркс. Имат безплатна доставка, обаче е за над 50 лв.

Можете ли да кажете какво точно представлява книжката дневник, има истории и място да си запишеш твои неща или някакъв календариум?

# 458
Здравейте, има вероятност да съм в София по време на панаира, какви намаления има тогава и струва ли си да ги чакам?

# 459
Надявам се да останеш с добри впечатления, Аня 🙂

На Панаира аз чакам най-вече Колибри с - 30%, харесвам издателството, защото издават много интересни автори, особено френскоезични. Ще следя за други попълнения от темата, много полезна и едновременно с това опасна е тя Joy
Иначе лично аз не съм голям фен на събитието, за мен няма кой знае какви отстъпки на книгите, които обичайно ме вълнуват, а на място може да е голяма навалица и доста изнервящо.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 00:45 от Елмайра

# 460
Сторител

# 461
Хаха, още едни веселяци Joy

Поне да се надяваме на по-широкообхватни намаления в Озон. Този път доста тъпо са го направили - освен, че не хваща всичко, два вида промоции, едните с - 15%, вместо -20%.

# 462
Маркетингово Озон винаги са гледали да са оригинални.
Това за -15% за някои книги с намалена от ПЦД ли става въпрос? Защото май са разнообразни там отстъпките, мярках и  някои изключения - с малко по-големи от този процент отстъпки.

# 463
Аз насвятках няколко книги в озон. И с 20% и с 15% намаление, и с ПЦД. Smile
Отидох в Сиела да си взема това прословуто "Четвърто крило", но от там ме информираха, че целият тираж е вече изчерпан в складовете им, но озон твърдят, че имат на склад, да видим.

# 464
Отчетох се в озон покрай един подарък за рожден ден хеликон също имат процентно намаление за определена сума до 16ти ноември ..

Общи условия

Активация на акаунт