Промоции на книги тема - 18

• 56 553
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • Разпиляна във въображението
Заредих още една кошница в ОЗОН, но реших да чакам Черен петък. Видях на първа страница, че не са лоши намаленията, но дори и да са 20% на избраните от мен, нищо не губя, че съм изчакала.

# 466
  • София
Взех две книги от Озон покрай други артикули - една с 20% за 01.11, а другата с 40% от промоцията за Хелоуин. Ще чакам намалението на Хермес покрай Черен петък.

# 467
Който има по-голям опит с поръчките от Сиела може ли да поясни задържана поръчка означава ли, че вероятно липсва наличност на нещо, което е включено в тази поръчка?

# 468
хеликон също имат процентно намаление за определена сума до 16ти ноември ..

Благодаря за информацията! От много време дебна едни комикси за детето някъде да ги намалят и чаках уж 1-ви ноември, пък накрая - никъде.. В Хеликон поне промоцията им е на всичко, а не на определени артикули, та хванах едни 20% отстъпка.
Направо се вкарах във филма, в който бях с последното илюстровано издание на Хари Потър, което половин година дебнах някъде да го намалят, докато го поръчам от store.bg с 24% отстъпка..

# 469
За Хари Потър не важи отстъпката на Хеликон - сега погледнах.

# 470
  • София
Аня, няма защо! 🌺
ralliee, 50/50 празнични теми / място за лични бележки, спомени и красоти. Има инфо за празника при различни народи, разни рецепти. Срещу всяка тяхна страница има една с редове за притежателя. Има конкретни въпроси, но човек може и да не следва тяхната рамка.
И, нй-важното - всъщност става дума за пет еднакви раздела от по 20-тина странички, за поредни години 😍 На мен ми хареса, като семеен алманах на коледните тържества е, че е и красивичка с твърди корици.

# 471
  • Варна
Аз насвятках няколко книги в озон. И с 20% и с 15% намаление, и с ПЦД. Smile
Отидох в Сиела да си взема това прословуто "Четвърто крило", но от там ме информираха, че целият тираж е вече изчерпан в складовете им, но озон твърдят, че имат на склад, да видим.
Аз снощи я поръчах от сайта. Първо даваше, че няма наличност и после като погледнах имаше наличност. След няколко часа чудене реших че това е знак, че трябва да я купя Laughing Тази сутрин пак нямаше наличност, но сега гледам че има. Шантава работа.

# 472
За Хари Потър не важи отстъпката на Хеликон - сега погледнах.
То е за сума не за конкретни книги ..ако направиш сума от 99лв ти сваля 20 %

# 473
Не съвсем. Някои книги (като цитираната) не намалява. Ако общата сума е достатъчна и има и друга книга, включена в тази оферта - за нея тогава се отразява. Изглежда Егмонт са орязали навсякъде опцията за поръчка на някои техни книги с отстъпка.
Pppqqq
Скрит текст:
дал не си заслужава да се потърси книгата в оригинал, може в Амазон или на сайта на самите МинаЛима да предложат на по-добра цена отколкото на преведеното издание?

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 14:51 от fenyx

# 474
Аня, няма защо! 🌺
ralliee, 50/50 празнични теми / място за лични бележки, спомени и красоти. Има инфо за празника при различни народи, разни рецепти. Срещу всяка тяхна страница има една с редове за притежателя. Има конкретни въпроси, но човек може и да не следва тяхната рамка.
И, нй-важното - всъщност става дума за пет еднакви раздела от по 20-тина странички, за поредни години 😍 На мен ми хареса, като семеен алманах на коледните тържества е, че е и красивичка с твърди корици.

Вчера не я взех, но след това ти мнение… току-що поръчах и нея. И още две…

# 475
  • в сърцето на един мъж...
Който има по-голям опит с поръчките от Сиела може ли да поясни задържана поръчка означава ли, че вероятно липсва наличност на нещо, което е включено в тази поръчка?

При мен е било така, когато нещо е от предстоящи
Хм, това с "Четвъртото крило" е много досадно. Аз поръчах на 30 още, не на 1ви. Сега ако я няма, смятам да вдигна скандал
И моята е задържана.

# 476
Да извинявам се че подведох с ккоментара си не важи за книги с фиксирани цени ..едната ми книга е 50 лв разбира се не подлежи на намаление в озон също ...

# 477
  • Пловдив
Сега погледнах и моята поръчка от Сиела. Аз също поръчах Четвъртото крило половин час след като пуснаха кампанията. Минала е през няколко статуса,включително и Прекъсната,но към момента е Задържана.
Надявам се да не я откажат.

# 478
Не съвсем. Някои книги (като цитираната) не намалява. Ако общата сума е достатъчна и има и друга книга, включена в тази оферта - за нея тогава се отразява. Изглежда Егмонт са орязали навсякъде опцията за поръчка на някои техни книги с отстъпка.
Pppqqq
Скрит текст:
дал не си заслужава да се потърси книгата в оригинал, може в Амазон или на сайта на самите МинаЛима да предложат на по-добра цена отколкото на преведеното издание?
Миналата година по Коледа Егмонт имаха някаква промоция, надявам се и сега да има.

# 479
И аз се отчетох в ozone със 7 книги за мен и 4 за моя мъж. Исках да ги поръчам от artline, но те не предлагат плащане с карта Thinking малко разочароващо.

Общи условия

Активация на акаунт