Промоции на книги тема - 18

• 56 552
  • 727
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
От тази сутрин и моята поръчка от Сиела е задържана. Може да чакат зареждане на Четвъртото крило. Дано всичко е наред. Аз не бързам де.

# 481
Някой получи ли коледните календари на Егмонт, да каже как са. Чудя се за дъщеря ми.

# 482
  • Beyond the stars
Някой получи ли коледните календари на Егмонт, да каже как са. Чудя се за дъщеря ми.

Получих от ozone MARVEL варианта на календара - добра опаковка , добре изглежда. Не съм го разопаковала от фолиото, че има доста време още до декември. Нямам големи очаквания към самите книжки, но дребният ще е щастлив и е по-смислено от разни варианти с играчки. Миналата година имахме пак на Егмонт - нормалното за тях качество - кофти превод, истории в които трябва да добавям детайли, за да се разбере изобщо смисъла и т.н.

# 483
Благодаря.
Това с лошия превод и странните текстове и мен ме притеснява. Ще помисля още малко дали да поръчвам.

# 484
Tези, които поръчаха от ера, бихте ли казали дали днес ще си получат книгите?
Моите трябваше да дойдат днес, но наглите куриери са прецакали нещата и няма възможност да се разбере човек с тях. Безобразни са от спиди. Последните пратки, които изпълняват са все проблемни, правят си каквото им скимне, без да обновяват информацията в приложението си. Операторите им са пък върхът на сладоледа, трагедия!

# 485
  • Бургас
От тази сутрин и моята поръчка от Сиела е задържана. Може да чакат зареждане на Четвъртото крило.
Поръчах книгата от Озон на 01.11 , че от Сиела с доставка би ми дошла по-скъпа и днес я получих. Значи я има все още тук-там. Останалата част от поръчката са ми другата книга на Ребека Ярос "ВСичко, което оставихме недовършено" и по традиция коледни пъзели /пъзел/ Този е за тази коледа https://www.ozone.bg/product/pazel-zagadka-jumbo-ot-2-x-1000-cha … koledno-valnenie/. Миналата година, а и предишните бяха на Jan van Haastern (Ян ван Хаастерн)

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 13:20 от . Яна .

# 486
  • Пловдив
От тази сутрин и моята поръчка от Сиела е задържана. Може да чакат зареждане на Четвъртото крило.
Поръчах книгата от Озон на 01.11 , че от Сиела с доставка би ми дошла по-скъпа и днес я получих. Значи я има все още тук-там. Останалата част от поръчката са ми другата книга на Ребека Ярос "ВСичко, което оставихме недовършено" и по традиция коледни пъзели /пъзел/ Този е за тази коледа https://www.ozone.bg/product/pazel-zagadka-jumbo-ot-2-x-1000-cha … koledno-valnenie/. Миналата година, а и предишните бяха на Jan van Haastern (Ян ван Хаастерн)

Моята също дойде току що.

# 487
  • Варна

Моята доставка от Сиела я дава безплатна. Забравих при каква сума беше без пари при тях. Седем книги съм поръчала. Като цяло се очертава  през ноември да ям книги Laughing

# 488
Моите книги от Ера днес пристигнаха в автомата на Спиди, който бях посочила.
Поръчах на 1.11.

# 489
БД на Сиела е за суми над 50 лв.

# 490
# 491
  • София
И моята от Ера си я взех днес, от Сиела още не съм я получила.

# 492
  • на последния етаж
Търся код за издателство Барака, мисля, че имаше в някоя от темите, но не го намирам.

# 493
  • в сърцето на един мъж...
Получих си поръчката от озон - има вътре стикер и код за уча се. Дойде много бързо, буквално в рамките на два дни. Сега съм получила мейл и от сиела, че поръчката е подготвена за изпращане. В рамките на 1 до 3 дни ще дойде. Явно са чакали може би да съберат "Четвъртото крило"

# 494
И аз днес получих поръчката от озон в бланката пише че имам стикери хелоин и забавни стикери подарък от хелоинските нямаше и помен ..не че ми е за стикерите ама не е коректно просто ..

Общи условия

Активация на акаунт