Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 579
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Приятелка ми предложи да ме запознае с нутрисионист (не знам точно така ли се казва) която прави детокс програми за тяло и паралелно цветни есенции за изчистване на емоции. Идеята е, че задържаните емоции разболяват тялото. Още не съм го пробвала , но ще споделя като се срещна с гената ако някой го интересува.

# 181
Сподели след това. На мен ще ми е интересно.
И аз това казах с разказа си, че задържаните емоции разболяват. За това за мен е най-естествено, когато се е случил, в случая аборт, да се наплачеш и да си позволиш да страдаш.

# 182
  • На изток от Ада
Поплачи това ще помогне изследвай което можеш от 1 пост .
Приятелка ми предложи да ме запознае с нутрисионист (не знам точно така ли се казва) която прави детокс програми за тяло и паралелно цветни есенции за изчистване на емоции. Идеята е, че задържаните емоции разболяват тялото. Още не съм го пробвала , но ще споделя като се срещна с гената ако някой го интересува.

# 183
Да аз се сдържах в болницата защото бях с 4 други жени всяка с проблемите си и едва се сдържах, а те не ме изписваха с часове. Когато най сетне дойдоха да ме прегледат цялото ми тяло трепереше направо се тресеше от конвулсии. Когато най-сетне се прибрах в къщи се наревах като магаре.

# 184
Не знам как си успяла да се сдържиш, аз се разплаках още в операционната преди да почнат, та трябваше да ми кажат да се успокоя и да дишам дълбоко, че да ме хване упойката.

# 185
Абе… гадна работа. Да не се случва на никой. Та освен това ще трябва да чистя и страх, който почна да се нагнетява. Ще ви държа в течение за цветните есенции 🍀🌷🌺

# 186
Аз не държа Grinning Но, да речем, че ако вярваш, че ти помагат.....
Силата на ума е преди всичко. Ще се изумиш колко силни сме жените. Simple Smile

# 187
  • Замък сред облаците
Емпати, споделяй, в крайна сметка темата е за подкрепа, не е нужно да преминаваш през това сама!

# 188
  • На изток от Ада
Да АА нека пише,аз редовно рева в темата... Чак ви дотягам .

# 189
Благодаря за подкрепата 🍀🌹

# 190
  • На изток от Ада
На мен ми става винаги кофти като ми дойде МЦ и без опити. Ако закъснение пък мисля за тест. Пълно куку съм

# 191
Момичета, много съм притеснена. Повторих днес ЧХГ с надеждата да пада по-стабилно, но дори се е покачило леко.
02.08 - 141
04.08 - 299
08.08 - 277
11.08 - 374
Случвало ли се е е на някоя от вас с подобна прогресия да е все пак БХ или отива към извънматочна?

# 192
  • На изток от Ада
Фейона не стане ли 1000 не може да се каже къде е ,види

# 193
  • Замък сред облаците
На ИМБ отива, Файона… отивай на АГ да обсъдите ситуацията….

# 194
  • София
Ох да му се невиди бреее...  на там отива, отивай както АА те е посъветвала.

Общи условия

Активация на акаунт