Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 570
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Аз говорих вече с АГ-то ми, според нея още е прекалено рано да действаме, тъй като не може да го видим къде е. Пита ме дали имам зацапване и болка и тъй като нямам ми каза в понеделник да го повторя.

# 196
  • Замък сред облаците
Ако се появи остра болка в корема, болка зад слънчевия сплит или в дясното рамо - това са опасните симптоми при ИМБ и налагат посещение на спешно АГ отделение.
Казвам го само да имаш предвид, но реално при ЧХГ под 1000 няма нищо опасно още.

# 197
  • София
В една и съща лаборатория ли ги пуска?

# 198
Да, в една и съща лаборатория ги пускам.

# 199
  • София
При мен беше подобно развитието, следях ЧХГ-то на два/четири дни, като бях в постоянна връзка с АГ. В един момент получих зацапване и на следващият ден направих СА(при мен също имаше съмнения за извънматочна). Набележете си удобно място, което да посетите по спешност при необходимост, аз си бях приготвила и едно сакче с най-необходимите неща, ако ми се наложи престой в болницата, че да не го мисля последния момент. Болките ме бяха хванали през нощта и понеже не се знаеше дали ще е СА или ИМБ ходих до спешен кабинет, та за това го казвам. Стискам палци всичко да мине по възможно най-лекият начин. Yellow Heart

# 200
Fayona, стискам силно палци всичко да се развие по най-благоприятния за теб начин. Моля те пиши от време на време как си.

# 201
Fayona, при мен ЧХГ се покачваше бавно 69,121,200 през 48ч правени, следващият беше след около 90часа 372. Ужасно се притеснявах за ИМБ, дори имах някои от симптомите. Отидох на лекар (реално закъснението беше 13-14дни) и въпреки ниското чхг видяха миниатюрен сак 3.6мм в матката. За съжаление на следващата вечер приключи със спонтанен аборт. Моят съвет е(ако са минали достатъчно дни закъснение) да отидеш на лекар с добра апаратура. Пожелавам ти каквото и да е, да мине по най-лекия начин! Кураж!
Аз говорих вече с АГ-то ми, според нея още е прекалено рано да действаме, тъй като не може да го видим къде е. Пита ме дали имам зацапване и болка и тъй като нямам ми каза в понеделник да го повторя.

# 202
Здравейте, днес започна кървене и силна болка от ляво. Отидох отново при АГ-то и този път успяха да намерят сака, за съжаление в лявата ми тръба. Подготвям си сега багажа и влизам в болницата, за да го махнат. Надявам се да успеят без да махат тръбата, но ми каза, че много зависи къде е точно и че има голям шанс да я махнат и нея. Ще ви пиша отново в понеделник като ме изпишат.

# 203
  • Замък сред облаците
Милата! Нека всичко мине по най-добрия възможен начин!

# 204
  • На изток от Ада
В коя болница? Дано Мира89 или Няма смисъл се включат.някъде задължително махат тръбата. Те я  спасиха .

# 205
  • София
Файонка с теб сме ♥!

# 206
  • София
В коя болница? Дано Мира89 или Няма смисъл се включат.някъде задължително махат тръбата. Те я  спасиха .
Няма смисъл беше при Вецев и й запази тръбата.
В Токуда щяха да й я махнат 😒
Съжалявам че трябва да минеш през това Файонка ... всичко ще е наред!След няколко месеца пак ще си със зелена светлина!Този път до термин !

# 207
  • Замък сред облаците
То с пластика на тръбата не се ли повишаваше шанса за повторна ИМБ?

# 208
Fayona, много съжалявам, че се налага да преживееш това Sad Пожелавам ти всичко да мине по най- добрия възможен начин за теб Flowers Four Leaf Clover

# 209
  • На изток от Ада
Ми Да и Мира беше при Вацев.

Общи условия

Активация на акаунт