Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 551
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Пинитос, ти коя седмица беше? Много съжалявам!
Знаеш ли,че онзи ден говорих с Ковачев и стана дума за преждевременно изтекли води , каза ми,че понякога нисък феритин и желязо могат да го причинят,защото плода няма достатъчно кислород до мозъка и почва да се задушава, от там се "дава сигнал" на организма и изтичат води , защото сякаш тръгва раждане... Не знам добре ли го обясних.. ти къде се следиш? Прави ми впечатление,че той примерно много пъти казва какво препоръчва да се изследва, и отбелязва ,че много АГ не са и чували , и обяснява последиците и тн. При него ходят жени с доста неуспешни преди това бременности. Знам,че е рано да мислиш за това,но бих ти препоръчала да го посетиш, сигурна съм, че ще знае как да постъпиш. Кураж Flowers Four Leaf Clover

# 256
pinitos толкова много съжалявам Sad   В никакъв случай не се отказвай от мечтата си да гушнеш твоето живо и здраво детенце !

# 257
pinitos, съжалявам за болката, през която минаваш.. Не се отказвай от мечтата си, скоро ще се сбъдне! Heart

# 258
Съжалявам, Пинитос. Преди година и малко минах през същото.... Виждам, че си била с коремен серклаж... Не е ли уж по-надежден от другия?

# 259
Pinitos, много съжалявам. Желая ти сили и кураж, за да преминеш през това.

# 260
Здравейте. Аз нещо трети ден съм с болно гърло и хрема и почвам да се паникьосвам дали е опасно за бременността? Не съм вдигала Т. АГ ми даде авирон , обаче  аборта миналата година точно след / заради вируса стана и сега ме в страх. Всъщност самия вирус ли е опасен или температурата?

# 261
  • Замък сред облаците
Зависи от вируса. За температура - парацетамол до 4х500мг на ден е ок.

# 262
Аз не вдигам засега. Само нос и леко гърлото, не е нещо тежко, но пак си ме е страх как ли се отразява на плода...

# 263
Ян, аз със съвет и мнение не мога да помогна. Обаче стискам здраво палци всичко да е наред при теб и бебето.

# 264
Yan25 и според мен зависи от вируса. Аз и през двете бремености с моите деца съм боледувала, но те се родиха живи и здрави. Била съм с болящо гърло и течащ нос няколко пъти, а също и с летен вирус единия път. Пожелавам ти бързо да оздравееш и да нямаш повече поводи за притеснения!

# 265
  • На изток от Ада
Ян, аз имаш една бременност с температура 38.5 , дали от това отиде бебето.... Уж я свалях.

Момичета оргазъма има ли значение за забременяването?

# 266
Момичета 24 дни след аборта имам кафяво течение и оранжево да очаквам ли цикъл вече?

# 267
  • София
Ян, вирусите са по-опасни в началото на бременността. Спокойно.

Наси - няма значение.

Ради, до 45-50 дни се води нормално да ти дойде.

# 268
  • На изток от Ада
Аз евентуално септември ще почвам опити.... Но няма да ви се хвалям
Имам час за Станулов на 24 т е в четвъртък

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 16:44 от nasito8988

# 269
Момичета, на 7.08 се роди нашето второ съкровище. 💙
Пожелавам от сърце това щастие да споходи всички тук! 🍀👣
Успех на всички, които правят опити! Успех на бременните! Кураж на всички, които минават през трудности!

П.с.
Believe* също е родила - момиче и момче на 13.07. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт