Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 463
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Кис и аз ти писах за тестове за О
А инате ли изследвания на уреаплазма микоплазма хламидия..
Една мацка в Надежда,2 опита без имплантация на 25г уж ок всичко отиде при Станулов и бам уреаплазма

Изследване за уреаплазма правихме май месец 2021г. и беше отрицателен.

# 481
  • На изток от Ада
Но сега сме 2023 г.
Пролактин? Ир?
На мен Станулов ми пусна пролактин и уреаплазма хемм ги имам .

# 482
Но сега сме 2023 г.
Пролактин? Ир?

Уреаплазмата не е ли причина за аборт, а не незабременяване?
Ир може ли да имам при условие, че съм 48 кг, 158 см?
П4олактина е в норма.

# 483
  • На изток от Ада
Но сега сме 2023 г.
Пролактин? Ир?

Уреаплазмата не е ли причина за аборт, а не незабременяване?
Ир може ли да имам при условие, че съм 48 кг, 158 см?
П4олактина е в норма.
Ир имат и слаби хора.. уреаплазма е причина и за незабременяване.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 17:01 от nasito8988

# 484
Аз след втората операция и антибиотиците пак съм се с инфекция, този път обаче още по-разнообразна.
Утре съм при АГ-то да ми изпише лечение. Много ми е подтиснато, че тъкмо си помислих, че по-силното бяло течение и признак на идваща О, а се оказва, че е най-честият симптом на колпита.
Глупав въпрос, имайки предвид ситуацията, но трябва ли да пропуснем този месец?
Трябва ли и ММ да си изследва нещо, че сме имали контакти вече?

# 485
  • На изток от Ада
Ей Файона, ми ще пропуснете месеца май...

# 486
  • Замък сред облаците
Файонче, лечение за теб и него, то и да не пропуснете месеца с възпаление трудно ще стане номера, че променя киселинността на средата и я прави неблагоприятна за спермата.

# 487
  • София
Fayona, аз съм го играла тоя филм като бях бременна.
След следващия антибиотик те съветвам да направиш една ударна терапия с лактобацили вагинално и през устата такива специални за влагалището (хубави са на Natural Factors и  Fortify),ако вземеш първите,задължително с Инулин на прах ги приемай,с вторите май не е нужно,защото си имат пребиотик.
Разбила си си флората и сега е мазало.И аз скачах от бактерия на бактерия ,беше страхотия и от антибиотик на антибиотик.Едно се махаше,друго идваше.
 АА,тя в момента няма кисела среда,която да възпрепятства,но е добре да излекува първо бактериите.

# 488
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Записвам се при Вас с предстоящ кюретаж. Бременноста бе след ЗЕТ с ДЯ. В протокола ми бе включен нмх, прогестерон( подкожно и вагинално), АП. В 13 гс правих ранен скрининг и всичко изглеждаше наред. Вчера (13гс+2) бях да се запиша за ЖК, но се установи, че сърцето е спряло. Лекувам ешерехия коли, изолирана във влагалищен секрет, стартирано лечение в 13 гс. Все още съм в очакване на резултатите от пренаталния тест и затова все още не е извършена манипулацията. Обсъждахме с АГ процедурата да мине през два етапа- лекарства за размекване на шийката и после кюретажа с цел по-бързо възстановяване. Исках да попитам има ли смисъл да изпращаме абортивен материал за генетично изследване при положение, че пренаталния (Света Марина Варна) е най-пълния пакет и покрива автозомите+половите хромозоми+отклонения над 7 мб?

# 489
  • На изток от Ада
Съжалявам мама Юли, а ембриона каква хистология имаше ? Качество?
Аз изследвах абортивен материал,ама трябвало хистология, тъй ми казаха от Майки за Донорството... Аз нямам инвитро опити

# 490
  • Пловдив
На мен ми предстои кюретажа. Доколкото разбирам, ако не греша-хистологията е стандартна и не дава особено голямо инфо защо се е случило. Ембрионът беше 4АА, трансферът бе с 2 бр 4АА, но се закрепи само един.

# 491
  • На изток от Ада
Те Майки за Донорството сА по донорство... Викам колко е в. Надежда,8хил за Я ...
В Надежда ми предложиха изследвания генетични и Пид или донорство....

# 492
  • Пловдив
Моят ЗЕТ бе в Кипър- 5000 евро, останаха ни още 4бр ембриони, но са без ПИД. Отклоних се от темата, извинявам се.
И да не е спам- тъй като вече съм на години (43) се колебая дали да не поискам и противочатъчни за по-бързо регулиране на хормоните, тъй като месец преди ЗЕТ цикълът ми просто прескочи?

# 493
  • На изток от Ада
Ако имаш тромбофия,не трябва да пиеш противозачатъчни..
Аз пих Регулон и Фемара и вече 6м ми се обърка МЦ идва кафяво течение и спира и пак почва кръв вече. В края на МЦ пак кафяво течение

# 494
  • Пловдив
Да, ще го обсъдя и с АГ, имам нискорискови-хетерозигот ПАИ+АСЕ и неусвояване на фолиева и Б12 (приемам метили рани).

Общи условия

Активация на акаунт