Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 472
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • На изток от Ада
Ми въпроса е да си настроена положително. Ето аз ми не мога да забравя,но ММ ми вика ,като имаме дете нещо си... Ми аз не го вярвам . Приела съм го и не мога да се отпусна. Ето днес щях да имам първолак, ако не бях абортирала...

# 466
Аз отидох на море и правих секс… доста се разтоварих. Понякога най-семплите неща помагат.

# 467
  • На изток от Ада
Аз отидох на море и правих секс… доста се разтоварих. Понякога най-семплите неща помагат.
с цветната терапия какво стана

# 468
с цветната терапия какво стана
Още не съм се доредила да час. Чак октомври месец…

# 469
  • На изток от Ада
Извън темата, идея защо ми се гади от някои храни? Месо , руска салата? И от миризми ...

# 470
  • Замък сред облаците
При някои жени остава ефект след бременност. Ама тест прави ли иначе? 😅

# 471
  • На изток от Ада
При някои жени остава ефект след бременност. Ама тест прави ли иначе? 😅
По време да,но иначе? Много интересно! Аз отдавна абортирах, то тази бременност последната ,даже си ядях месо

# 472
  • Замък сред облаците
Ами, рядко е, но някои непоносимости остават.

Друг път определени непоносимости сочат за конкретен проблем макар че не са точен критерий реално. Например, наскоро четох че хората с Хашимото им става лошо или не харесват миризмата на бензин. Това обяснява защо ММ я харесва, а аз не 😂

Някои хора получават непоносимости към определени миризми след ковид също.

# 473
  • На изток от Ада
Благодаря АА, то от скоро при мен, зачудих се. Домашни неща бяха. Иначе съм около О.

# 474
Момичета, след аборта от март 2020г. не мога да забремененя... това беше втора бременност. От първата имаме дете на 5 г. И двете бременности се получиха много бързо, а сега вече три години не се получава. Правихме цветна снимка, спермограма и хистероскопия. Всичко е Ок.
На някой случвало ли му се е?

# 475
  • Замък сред облаците
Кис, а изследвали ли сте с мъжа ти:
- хормони на щитовидната
- полови хормони
- дефицити на витамини и минерали
- инфекциозни маркери?
През последните 6 месеца? Ако не сте, изследвайте ги (виж първия пост на темата за пълните списъци).

# 476
  • На изток от Ада
Пробвай с тестове за Овулация или фоликулометрия.
Аз хванах о с тестове и забременях....
Идете на репруктивен АГ.
Моите бременности са на 2 г . Но реално не знам колко време опити.
Имам бременност след аборт,два или три месеца. Имам след тестове за Овулация,два месеца се тествах , като първият не Хванах овулация...

# 477
  • София
Извън темата, идея защо ми се гади от някои храни? Месо , руска салата? И от миризми ...
Насе,я препикай един тест,че си ми съмнителна 😁

# 478
Кис, а изследвали ли сте с мъжа ти:
- хормони на щитовидната
- полови хормони
- дефицити на витамини и минерали
- инфекциозни маркери?
През последните 6 месеца? Ако не сте, изследвайте ги (виж първия пост на темата за пълните списъци).

Изследвали сме ги, ходила съм на ендокринолог, на репродуктивен и всички казват, че няма проблем. Витамин Д е малко нисък и сега пия Вигантол. Правим опити активно от септември 2020 до май 2022, и тогава започнахме да ходим по лекари. Август 2022 започнахме инвитро и пак не се получава....
Този месец съм решила да правим опити и следващия месец да започнем втора стимулация, защото не мога повече да стоя и да чакам Sad Sad

# 479
  • На изток от Ада
Кис и аз ти писах за тестове за О
А инате ли изследвания на уреаплазма микоплазма хламидия..
Една мацка в Надежда,2 опита без имплантация на 25г уж ок всичко отиде при Станулов и бам уреаплазма

Общи условия

Активация на акаунт