Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 473
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
  • На изток от Ада
Ми не според мен.  От влагалището е тръгнала

# 451
  • Замък сред облаците
От влагалището може да се прехвърли в уретрата и обратното. Оттам по пътя до бъбреците.

# 452
От влагалището може да се прехвърли в уретрата и обратното. Оттам по пътя до бъбреците.
не е от влагалището защото седмица преди това микробиологията ни е абсолютно чиста с преобладаващо количество на лактобацилите

# 453
  • На изток от Ада
Ми тя се е качила Ешерихия коли в матката ...  от 2 Бременност според мен....Виж как е в биопсията. От къде как не можем да се знае .

# 454
Наси, супер! Как се чувстваш?

Валя, отвратително е това, което ти се е случило. Можеш да подадеш оплакване до агенция Медицински надзор: https://iamn.bg/%d1%81%d0%b8%d0%b3%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%b … 0%bb%d0%b1%d0%b8/
Не знам дали мога ,документално така са си направили нещата ,че дори пише че съм била под упойка. Сестрите които бяха на смяна и лекарката ще кажат че съм била,поне така мисля аз. Свидетелите ще мълчат. За да не се опетнява името на лекаря. В БургасМед в Меден рудник . Веднага след като санитарката ме премести с стаята ми се сложи мускулно нещо като морфин,така ми го обясниха. И аз звъннах на мъжа си ,да кажа че е минало и как е било. И той полудя,искаше да се качва веднага при мен ,да се разправя с персонала. А аз нямах сили за тези неща и не исках да го прави. Защото после той си тръгва,а аз оставам. Вкъщи имам и други дете на годинка и два месеца. Исках само да си се прибера и да си го гушна. Помолих и ме пуснаха 2-3 часа след аборта

# 455
За 1 път чувам за такова извращение!!! Ти защо го допусна? Какъв е бил този зор? Според мен задължителна консултация с друг лекар и адвокат.

Насито, нали знаеш, че отделителната система и репеодуктивната са 2 различни? Няма как "да се качи до матката", щом не е била във влагалището..

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 15:39 от НямаСмисъл

# 456
За 1 път чувам за такова извращение!!! Ти защо го допусна? Какъв е бил този зор? Според мен задължителна консултация с друг лекар и адвокат.

Насито, нали знаеш, че отделителната система и репеодуктивната са 2 различни? Няма как "да се качи до матката", щом не е била във влагалището..
Кое защо съм допуснала и какъв зор. След пренатален тест,след обикаляне по лекари 5 лекаря,с едно и също мнение . Една и съша диагноза ,Синдром на Едуарс ,аборт по медицински причини. Бебчето се роди с кистозна хигрома,къси крайници и увреждания на сърце и бъбреци

# 457
Защо допусна да те измъчват без упойка имах предвид. И какъв е бил зора да започнат без анестезиолог.
Ясно, че в такава късна седмица нещо го е налагало. Съжалявам за преживяното, но аз, ако бях на твое място, не бих оставила нещата така. Това и в третия свят сигурно го няма.

# 458
Защо допусна да те измъчват без упойка имах предвид. И какъв е бил зора да започнат без анестезиолог.
Ясно, че в такава късна седмица нещо го е налагало. Съжалявам за преживяното, но аз, ако бях на твое място, не бих оставила нещата така. Това и в третия свят сигурно го няма.
Когато ти кажат трябва да те почваме ,ще те изпуснем ,кола беше тръгнала към кръвния център,звъняхме много пъти на анестезиолог и сестрите се лутаха в стаята . Само видях като пускат машината за вакуум и после вече помня как виках и самата болка. Бебчето беше оставено на масичката до мен с инструментите. С анестезиолога и аз говорих предния ден и каза че ще дойде. Оказа се че е бил в кабинета  си ,на същия етаж

# 459
Записвам се и аз в тази тема.Flowers Four Leaf Clover
Преди два месеца - МА, преди да чуем пулс изобщо. Спонтанно се изчистих с цената на адски болки и кървища Head Band
След първия МЦ АГ ми назначи тиреориден панел, имунологичен панел и тромбофилии, УЗД показа добро състояние на матката.
Освен занижения вит. Д (но не твърде), излязоха PAI 4G/4G и MTHFR 1298А C/C, граничен ANA скрининг и ACL антитела IgG близо до горната граница (10.1 при реф. ст-т 10).
Насочи ме към имунолог за консултация и посетих доц. Балтаджиева. Тя обаче пожела наново да тествам имунологията и сега чакам резултати и евентуална терапия.

# 460
  • София
Валя, аз съм просто без думи!!! Наистина Ви се чудя на хладнокръвието! Тези всичките замесени са за съд!!

# 461
Валя Станкова незнам какво да кажа ... Изпаднах в тих ужас след като прочетох твоята история!!! И според мен са си за съд! Но как така анестезиолога е бил в кабинета си на същия етаж, а не да могли да го намерят ??? Толкова никой да не се сети, че като не вдига телефона може да блъскат по вратата на кабинета му ?? Просто да проверят за всеки случай ...
Blueorchid  пожелавам ти резултатите ти да са добри и назначаване на  адекватно лечение в случай, че е необходимо!

# 462
Здравейте, момичета - как се справяте със стреса при ново зачеване след няколко неуспешни опита? Опитвам се да гледам позитивно на нещата, но колкото повече се запознавам с темата и пускам изследвания, толкова повече потенциални проблеми ми хрумват...

# 463
  • На изток от Ада
Разбирам те, gelatto, то и аз уж опити трябва да правим. Слагах лекарство в надежда, сега изпих и Аб за хроничен ендометрит... Ми трябва да ида на ендокринолог, при хематолог..ММ пие едни хапчета и не са ок за спермата и даже желание за секс нямам... Времето минава

# 464
  • Замък сред облаците
Ден за ден, преглед за преглед... Поставяш си малки цели: сега ще проследя овулацията, ще правим секс около нея и т.н. Ако имам положителен тест около датата за М, ще си пусна кръвен. Ако кръвния е с добра стойност, ще си запазя час за лекар на 10 дни закъснение... Ако на прегледа всичко е наред, ще си запиша следващ час за втори преглед за след 2 седмици. И така, със малки стъпки се изкарва следващото зачеване....

Общи условия

Активация на акаунт