Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 475
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • На изток от Ада
Аз пия Аб от Станулов и имам файда. За хроничен ендометрит го пия.

# 436
Валя, моля, кажи коя е болницата?
За мен случилото ти се е потресаващо. А коментарите на сестрите са недопустими.

# 437
  • Замък сред облаците
Наси, супер! Как се чувстваш?

Валя, отвратително е това, което ти се е случило. Можеш да подадеш оплакване до агенция Медицински надзор: https://iamn.bg/%d1%81%d0%b8%d0%b3%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%b … 0%bb%d0%b1%d0%b8/

# 438
  • На изток от Ада
Аа нямам болки при мастурбация. А преди имах

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 21:03 от nasito8988

# 439
Валя, направо тръпки ме побиха при твоя разказ, наистина е покъртително това, през което си минала..

Аз днес минах на преглед месец след лапароскопията - мина първата М преди 5 дена, всичко изглежда добре с шевовете и на ехографа, пусна ми микробиология, за да видим антибиотика този път как ми се е отразил и ми каза направо да почваме пак с опитите. Миналия път ни каза 2 цикъла да минат, сега само 1.. много се изненадах. То вярно, че реално в доста по-ранна седмица ми беше операцията, но си мислех, че пак поне 2 месеца ще ни каже да почиваме.

# 440
  • На изток от Ада
Файона, браво... Аз нямам желание за опити мн време мина от последния аборт.

# 441
Здравейте на всички. Аз от няколко дни връщам лентата назад и предния път в 19 г.с бях получила бъбречна кризав ляво, ходих на нефролог и ми беше изписал неоренал форте пиех го оначе в 23+5 дни родих беше изолоран стафилокок при бебето к серклажния конеж, тази бременост в 17 г.с пак бъбречна криза само че в дясно, пак нвфролог, уролог оак неоренал обаче не можа да се овладеят болкитв и високата температура-аборт пак само че този път го извадиха секцио, изолирана бактврия ешерихия коли. Та се чудя дали има нещо общо бъбречнитв кризи с абортите.

# 442
  • На изток от Ада
Пини не знам смятам,че бъбречната криза няма общо. Ешерихия коли е проблема.
Аз се чудя какво да правя,леко ми е гузно заради ММ. Ходихме в Надежда в Афродита...и аз нямам желание за опити... Правим ремонт ,той ММ го прави, да кажам не е време за опити..

# 443
  • Замък сред облаците
Бъбречните кризи не, но инфекциите да.

# 444
  • София
Бъбречните кризи не, но инфекциите да.
А бъбречната криза от инфекция ли се провокира?
Според вас може ли някаква бактерия да си спи в матката и да провокира всичко това при бременност?

# 445
  • На изток от Ада
Бъбъл, може би може. Пусни нещо биопсия...

# 446
  • Замък сред облаците
Бъбречни кризи има при инфекции на горните пикочни пътища, при вродени физиологични проблеми, камъни. Нещо от матката да направи бъбречна криза - не. Но една бъбречна инфекция активира всички отговорни за защита ба организма клетки, вкл НК и Т клетките, които могат да прекратят бременността. А някои бактерии съответно убиват плода.

# 447
Лекарите искат да ми вземат микробиологична биопсия на матката, да не би да има вътрематочна инфекция която се активира при бременост, нещо знаете ли за това ....

# 448
  • Замък сред облаците
Да, възможно е е.коли да попадне в матката и да е причина за аборт. Други бактерии също.

# 449
Да, възможно е е.коли да попадне в матката и да е причина за аборт. Други бактерии също.
но възможно ли е е.коли да попадне в матката в следствие на бъбречна криза

Общи условия

Активация на акаунт