Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 528
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • На изток от Ада
Няма такъв доктор. Тези е надежда едно ,Станулов друго. Нямам вяра в доктори. Особено като Станулов, едва ли не хайде за опити (мразя тази дума, все едно съм опитен заек)

# 361
  • Замък сред облаците
Наси, аз на твое място бих изчакала докато твоят мъж си мине курса с лекарствата за кръвно, след това да пие някаква добавка за спермата поне 3 месеца. И паралелно и ти витамини или добавки с него за тези 3 месеца. После следене на овулацията поне с лентички-тестове и да видите за няколко месеца дали ще стане. И тогава ако не стане и прецениш, че трябва, да тръгнете пак по лекари.

Разбирам те, че ти е втръснало от лекари и им нямаш доверие, затова и такъв съвет давам.

# 362
Момичета, вие какво правите за нервите? Аз избухнах в плач който стигна до конвулсии и неконтролируемо повръщане. Не знам паник атака ли е какво беше това чудо. Взимате ли нещо за чувства, емоции..

# 363
  • Замък сред облаците
Това е от претоварена нервна система, при тежките емоции плачът е естествен балансьор на ситуацията. Наплачи се хубаво. Повръщането е сигурно от диафрагмата, ако си плакала конвулсивно.
Вземи си валидолче ❤

Иии като минат 6 седмици от аборта си провери как е щитовидната жлеза. Понякога такива нетипични състояния са свързани с нея.

# 364
  • На изток от Ада
Благодаря момичета!
Аа, не знам до кога ще го пие, през декември ще ходи на преглед. Такъв е плана, да ги пие 1г , но може и да продължи.

# 365
  • Замък сред облаците
Ами тогава да пие добавки за спермата докато пие тези за кръвното, за да се балансират малко нещата. И ти с него витамини иии Нова година да отпразнувате с бурен секс и без да се пазите Wink

# 366
  • На изток от Ада
Да но а не знам какво да пия...
Ти препоръча едни за мъже . Той пи Фертил супер плюс .
Вие казахте какво пиете ,ама аз се обърнах.

# 367
  • Замък сред облаците
И този има много приличен състав, даже по-добър е май от онзи където аз споменах.
Ти можеш да вземеш женския вариант на витамините, също са с хубав състав и те, а той да си пие мъжкия.

# 368
Момичета, вие какво правите за нервите?

Плачех когато ми се плаче. При първа възможност се върнах в залата да тренирам (кросфит) и това много ми помогна. Нищо не съм вземала за нервите, така да се каже. Приех нещата такива каквито са, но ако ти чувстваш, че не се справяш, посети специалист - аз лично не вярвам в психолозите, но е вариант. Психиатър или психотерапевт.

# 369
Empathy аз си поплаквам най-редовно когато имам нужда .След аборта почти 2 седмици всеки ден, някои дни и по повече от един път.  По принцип съм си емоционална и съм имала периоди в живота, в които съм си сдържала чувствата и реакциите, за да не товаря другите хора. От това нищо хубаво  не произлезе. Затова сега когато имам нужда си изливам всичко. Преди бях започнала да ходя да спортувам ( тае-бо ) и се чувствах много добре. Обмислям дали да не подновя тези занимания. Действаха ми доста разтоварващо и позитивно.
nasito8988 незнам какво да те посъветвам, но от сърце ти пожелавам следващият път всичко да е наред и да си имате живо и здраво бебенце! Ако наистина тези лекарства се отразяват толкова лошо на спермата и на мен ми звучи като добра идея да подновите опитите след тяхното спиране.
pinitos  сила, смелост и вяра  ти пожелавам.

# 370
  • На изток от Ада
За Сега не сме почнали опити.

# 371
Аз се включвам с малко закъснение.. Jupiter sea, Believe*, честито за съкровищата ви! Нека растат здрави и щастливи, а на вас бързо възстановяване!

# 372
Привет от мен. Не знам в коя друга тема да питам , тук имате опит с различни случаи. Та.... Вече съм 18гс , от няколко дни имам леко мокро по бельото. Не е бяло течение, прозрачно като вода. Почнах да се притеснявам да не са води?! Изобщо как се разбира? Вчера бях на преглед и всичко е нормално с бебето, но понеже имаше дублирани часове и чакахме по два часа направо изключих да питам. Въобще вижда ли се на прегледа с ехографа ,ако нещо става с водите? Хич не съм наясно по този въпрос, някой ако знае ще ми обясни ли....

# 373
Гледаха ли ти шийката?

# 374
Да, и с двата вида ехограф даже исках и всичко е ок каза.

Общи условия

Активация на акаунт