Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 465
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Напротив. Е коли е сред разпространените причини за аборт когато попадне в матката. Много опасна бактерия. Не е задължително да направи инфекция във влгалището или пикочните пътища преди да попадне там.
АА а как попада там след като я няма във влагалището и пикочните пътища

# 511
  • Замък сред облаците
Със секс, с интервенции (при серклаж), с пръсти (смяна ба тампони примерно). Тя може да мине оттам (вкагалището, шийката) бактерията, но да не се засели благодарение на киселата среда.
Хламидията и гонореята се разпространяват сходно, затова често се водят скрити/тихи инфекции.
Цервикален секрет не е показатвл за маточна среда, там се прави друго изследване.

# 512
Със секс, с интервенции (при серклаж), с пръсти (смяна ба тампони примерно). Тя може да мине оттам (вкагалището, шийката) бактерията, но да не се засели благодарение на киселата среда.
Хламидията и гонореята се разпространяват сходно, затова често се водят скрити/тихи инфекции.
Цервикален секрет не е показатвл за маточна среда, там се прави друго изследване.
след 3 -4 цикъла ще правя вирусологична и микробиологична биопсия на еднометриума да видим как са нещата. Не знам какво ще правя при следваща бременост и как ще е, не знам и с какъв серклаж ще съм, сега махнаха серклажа чрез секцио отделно и това мисля с разрез на матката как ще са нещата....изобщо ми е пълна каша в главата

# 513
  • Замък сред облаците
От гледна точка на секциото ще трябва да почакаш, може би година. Ще изследвате, ще пиеш АБ ако трябва и ще изчистиш каквото има. При следваща Б ще уговорите превантивна терапия и така.

Естествено забременяване ли беше? Ако да, може би е добре да пуснете микробиологичен секрет с натривка от уретера на мъжа ти.

# 514

Говорим в най-общия случай, а по време на бременност няма много алтернативи.
И само да отбележа, че e.coli живее в нас по принцип, не се появява ей така. Иначе и аз си тръгнах от Майчин дом с бонус ентерококи. Според мен другаде е заровен кокала, Пинитос.

# 515
От гледна точка на секциото ще трябва да почакаш, може би година. Ще изследвате, ще пиеш АБ ако трябва и ще изчистиш каквото има. При следваща Б ще уговорите превантивна терапия и така.

Естествено забременяване ли беше? Ако да, може би е добре да пуснете микробиологичен секрет с натривка от уретера на мъжа ти.
да естествено забременяване, ооо да година поне трябва да изчакаме. Обаче ми е много, много филм предната бременост стрептококи изолиран от серклажен конец завърши в 23с. тази бременост е.коли в 17с. Направо тотален ШОК

# 516
  • Замък сред облаците
Ми при серклаж като при Пинитос най-лесно се заразяват с е коли. Серклажните конци действат като “проводник”. И да, бактерията си живее в червата. Та затова и лесно се пренася.

Може би трябва да се поработи над лактобацилната среда?

# 517
  • На изток от Ада
Милата Пини, ще се успокоиш след време!

# 518
Ми при серклаж като при Пинитос най-лесно се заразяват с е коли. Серклажните конци действат като “проводник”. И да, бактерията си живее в червата. Та затова и лесно се пренася.

Може би трябва да се поработи над лактобацилната среда?
надявах се че с този коремния серклаж шансовете за инфекции намалява ама явно НЕ. Следващия път не знам с какъв серклаж ще съм с обикновен не се получиха нещата избутах до 23с и ми изтекоха водите, с коремния по-сигурен ( така вярвах, че всичко ще е наред) изкарах до 17с

# 519
  • На изток от Ада
Пини почини си сега ,не го мисли!
Знам че е невъзможно ама ..

Аз май наистина трябва да направя тест, имах МЦ но странен. Пригади ми се в неделя. Вчера се изморих ,пък нищо не правих. От секс ми е кофти и пак се изморих пък не правих нищо, 😂.
Уж ММ накарах за ама той не ми взе, правим прекъснат акт...

# 520
  • Замък сред облаците
Едно сигурно нещо само съществува на тоя свят, за съжаление.

Най-напред наистина ти желая да се фокусираш върху възстановяването и после над останалото ❤

# 521
Дами, да попитам. След неуспешен медицински аборт и последващо махане чрез хистероскопия съм. Хистологията показа частична моларна бременност, дефакто пълна тризомия, 69 хромозоми означава . Донорска яйцеклетка. Чхг си беше нисичко, никой не заподозря такава причина за миседа. Доктора каза , че мога след два месеца да правя трансфер, но мен малко ме притеснява късият срок. Има ли някой със същия случай, колко време изчакахте? Чета за 6 месеца,но моето пък беше ранно приключване, и може би за това не трябва да се чака. Акушерката каза, не чети..., ама как да не чета....
Друго също си мислех, ако медицинският аборт беше сработил, никога нямаше да разбера за причината за неуспеха.

# 522
Здравей аз съм със СА след ин витро и също ми казаха , че най-рано мога да започна отново след два месеца.

# 523
Понеже след моларна бременност чхг се изследва като туморен маркер, за да се следи дали не се изродил процеса в злокачествен, и една евентуална бременност, естествена или инвитро може да маскира процеса и да не се хване точната причина за покачване на чхг. Дефакто моларна бременност е доброкачествен тумор с потенциал да стане злокачествен.

# 524
  • На изток от Ада
Марго изчакай тогава

Общи условия

Активация на акаунт