Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 489
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
И аз така си мисля, макар че ме напъват годинките.

# 526
  • На изток от Ада
Марго ти имаш ли още Чгх?

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 16:29 от nasito8988

# 527
  • Замък сред облаците
Марго, съжалявам. Бих изчакала около 4 месеца в твоя случай, пък ако дадат зелена светлина по-рано според туморните маркери - супер.

# 528
Две седмици след хистероскопията излезе хистологията, и тогава мерих чхг, паднало беше, после още една контрола, пак ок.
 По-добрият вариант е, частична, а не пълна. Ние сме с много тежък мъжки фактор, и явно от там. Да, и на мен ми звучи разумно 4 месеца.

# 529
  • София
Напротив. Е коли е сред разпространените причини за аборт когато попадне в матката. Много опасна бактерия. Не е задължително да направи инфекция във влгалището или пикочните пътища преди да попадне там.
АА,това ми е резултата от ендометриалната биопсия,какво ти е мнението.
Според теб има ли разлика между това изследване и стандартна микробиологична биопсия на ендометриум.

# 530
  • Замък сред облаците
Бъбълче, с тези не съм запозната как се четат резултатите, съжалявам. Не съм се сблъсквала лично и не съм се информирала.

# 531
Здравейте, момичета. Писах в темата основно преди няколко години, след загуба в 30-та седмица, както и в началото на годината, когато забременях отново.
Пиша сега за да споделя, че на 14.09 се роди нашето момченце. След горчивият опит, както и тромбофилията, лежане за задържане, лош кръвоток в началните месеци, увита и впоследствие развита пъпна  връв - всичко мина успешно и вече сме трима. На мен ми отне 5 години да събера смелост, след загубата. Вие не се колебайте и имайте вяра. Аз допоследно все се съмнявах, че всичко е наред и не успях да се порадвам на бременността. Всичко обаче си струва. Целия трънлив път. Да не забравя да спомена и човека, отговорен за нашето щастие - Д-р Вецев! Ще продължа да следя темата, защото на мен навремето ми помогна много въпреки, че не съм била много активна. Успех, момичета!

# 532
  • Замък сред облаците
Честито бебче, да сте живи и здрави и леко възстановяване!

# 533
I am and I will be да ви е живо и здраво бебенцето и да му се радвате дълги години!

# 534
  • На изток от Ада
Описах мойте симптоми на Станулов и каза пусни кръвен. Снощи Пини мме накара в 19 ч и правих тест на twip отрицателен,но аз пих мн вода...
Взех престо уж за Днес..

# 535
Честито бебче, да сте живи и здрави и леко възстановяване!
Много благодаря! Simple Smile
I am and I will be да ви е живо и здраво бебенцето и да му се радвате дълги години!
Благодаря! Simple Smile

# 536
  • На изток от Ада
Честито бебе!

# 537
Честито бебе, I am I will be! Hug Бъдете здрави и още да имате ако желаете! Heart

# 538
Описах мойте симптоми на Станулов и каза пусни кръвен. Снощи Пини мме накара в 19 ч и правих тест на twip отрицателен,но аз пих мн вода...
Взех престо уж за Днес..
Ами Насе симптомите които отписа са си едно към едно с моите в първи месец..

# 539
  • София
Взех престо уж за Днес..
Ами Насе симптомите които отписа са си едно към едно с моите в първи месец..
Насе,какво става?
Направи ли Престото?

Общи условия

Активация на акаунт