Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 93

• 28 441
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Моето дете също вървеше с голяма глава, и до сега си му е голяма. Като раждах излезе като тапа на шампанско. 🤣 Щом се роди главата, тялото изхвърча след нея. Още ми е смешно като се сетя. 🤣 Понякога е физиологична особеност, не бих се притеснявала.

# 646
Ян, чудесно е че др Ковачев се е усетил и свързал стеб. Наидтина не е типично за лекар с неговата заетост. Щом той казва да си спокойна, значи сигурно няма нищо. Следи си го все пак на следващите прегледи. Щом кръвотока е добре, би трябвало да е ок. Предполагам др Ковачев следи витамини. Ти не се ли следиш и в токуда? Ще видиш и там какво ще кажат.

# 647
Не,само при него почнах, после и по ЗК но там само пускат пулс и ми казва " отговаря си", нито ми показва нещо,нито ми дава лист от прегледа. Тъй че все едно нищо....
Ще трябва да почакам следващия преглед,нямам какво да направя засега ...

# 648
  • София
Не,само при него почнах, после и по ЗК но там само пускат пулс и ми казва " отговаря си", нито ми показва нещо,нито ми дава лист от прегледа. Тъй че все едно нищо....
Ще трябва да почакам следващия преглед,нямам какво да направя засега ...
Синът ми и той вечно вървеше напред-назад.Едно напред,друго назад,няма притеснения защото си ги догонваше в един момент.Постоянно имаше разминавания в обиколките.
То кой е под калъп?И хората са различни,пък какво остава за неоформено бебе ...
Роди се нормално,хубаво бебенце с дълги крака и като се нахранеше му изпъкваше коремчето.

# 649
Да,погледнах го..но има синхрон в показателите тук, при мен кривата на bdp не е много ок,но и Ковачев си каза да изчакаме три седмици....

# 650
Предстои ми утре изследване на ФСХ, ЛХ, естрадиол, Тестостерон, пролактин, АМХ и инхибин б. Пада ми се точно трети ден от цикъла. Закъсня ми с 10 дни, на четвърти поставих зъбен имплант и пих една седмица антибиотик. Освен за пролактина, където вече знам, че се взима след поне 20-30 минути покой/лежане, останалите хормони имат ли отношение какво съм яла, колко съм спала и т.н, за да знам, че ще ги вземем както си трябва?

# 651
  • Замък сред облаците
На гладно между 8 и 10 сутринта. Препоръчително е да се пие вода. Кафе, чайове - не.

Без алкохол, секс, пипане на гърди 24ч преди това.

# 652
Благодаря, АА! Също нещо, което съм запомнила за хормоните е, че е най-добре да са в централен клон, така че там ще ида.

# 653
Предстои ми утре изследване на ФСХ, ЛХ, естрадиол, Тестостерон, пролактин, АМХ и инхибин б. Пада ми се точно трети ден от цикъла. Закъсня ми с 10 дни, на четвърти поставих зъбен имплант и пих една седмица антибиотик. Освен за пролактина, където вече знам, че се взима след поне 20-30 минути покой/лежане, останалите хормони имат ли отношение какво съм яла, колко съм спала и т.н, за да знам, че ще ги вземем както си трябва?
Аз дали мога да разпитам за зъбния имплант (ако е слаган в София) на лично?

# 654
Разбира се. Пиши ми.

# 655
  • София
Пролактин си взема на чист ден преди овулация, без да има стимулиране на гърдите в предните дни, доколкото си спомням

# 656
  • Замък сред облаците
По принцип пролактинът е в пакета женски хормони на 2-5 ден. И аз пусках миналата седмица.

# 657
АА, при теб как вървят нещата. Hug

# 658
  • Замък сред облаците
Ами хормоните са добре, пия добавки, наблягам на домашно сготвена храна по възможност с био продукти. С ММ го отдаваме на спонтанна страст, че с малкия иначе ни се връзват два пъти месечно преко сили 😂 Засега сме несериозни.

Предния месец не успях да проследя О, че имахме гости по 22 септ и май ми се падна на 24 тогава, но бях с необичайно болезнени гърди преди М и правих 4 теста за Б (без да сме имали опит), че не съм била така от ученичка 😄

# 659
Аз ще взимам лентички този месец. Кои препоръчвате?
Иначе и при мен нещо такова този месец се получи, не правихме опити заради импланта, обаче някъде седмица преди очаквания цикъл имахме .. неволен опит. Grinning Та с това закъснение 10 дни направих два теста, бях се подлудила тотално. Иначе започнах Инозитол, Л-аргинин, CoQ10, Алфа липоева киселина, NAC преди 2 седмици. Храня се и аз колкото мога по-чисто, аз винаги съм си обичала най-много домашната храна, но опитвам повече зеленчуци да ям.

Общи условия

Активация на акаунт