Любители на кучета - 136

• 29 410
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Тинтина, при постове като твоя ми липсват бутоните за реакции във фейсбук да сложа едно хилещо се човече отдолу.
Горката Елзичка в каква надупена поза сте я фанали...

# 106
Сега изкъпах Берга. Трябва да и слагам пипета против бълхи и кърлежи. Трябва ли да изчакам няколко дни след банята?

Нашия вет ни каза да чакаме поне ден след банята 🤗

# 107
  • Пловдив
Реа,
Трябва да изчакаш 2-3 ,да се възстанови отмитата кожна мазнина ,иначе не се абсорбира добре.
И да не я къпеш 2-3 дни поне след това.То и не е хубаво да я къпеш често с шампоан.

Цитат
# 707 13 юли 2023, 21:18 ч.
Помня я тази драма с иноксовата купа Simple Smile
whitefang, как те намери Мунчо? Разкажи историята, моля!
Една Юнска вечер след лятна буря,като спря дъжда слязох до кватралното магазинче.
Като излязох от магазина ,се измъкна изпод една кола и тръгна след мен.
Трябваше да го взема на ръце ,че не можеше да качи стълбите пред входа.
Викам си ще го оставя да преспи в къщи и сутринта ще мисля как да му търся осиновители,които така и не намерих 5 месеца.
И се отказах.

# 108
Здравейте,

как сте в тези горещини? Ето Арес го охладих с една обедна баня да може в жегата после да спи като къпан ха ха... буквално

Прави ми впечатление, че след баня става супер активен в игрите, естествено и по-бързо се уморява и спи супер дълбоко после. Точно като малко дете е 🤣

От няколко дни сменихме и храната с барф много добре му влияе, той естествено изяжда цялата порция 😊

# 109
Здравейте,

как сте в тези горещини? Ето Арес го охладих с една обедна баня да може в жегата после да спи като къпан ха ха... буквално

Прави ми впечатление, че след баня става супер активен в игрите, естествено и по-бързо се уморява и спи супер дълбоко после. Точно като малко дете е 🤣

От няколко дни сменихме и храната с барф много добре му влияе, той естествено изяжда цялата порция 😊

Страхотен е . Болонка ли е ? Преди имах болонка , казваше се Чоко . Страшно много си го обичах , но умря от старост . Като беше бебе баща ми му подстрига дупето, което беше адски сладко и пухкаво . И като станах сутринта и като го видях с остригано дупе ревнах защото дупето му беше много грозно . Sweat SmileSweat Smile

ПС : Единия гледа да е все на сянка и да има вода, а другия се чуди къде да копае дупки в градината . Бях го вързала малкия ама дигаше врява и го пуснах пак . Та се чудя днеска къде ли ще е копал .

# 110
  • София
Едно стоплено езиче и от нас. Hug

# 111
alisa212 болонка е, да 😊
По принцип и мъжа ми не го харесва подстриган, но тази козина през лятото му пречи, въпреки че нямал подкосъм и т.н... по-добре му е с къса прическа 🙂 за съжаление след морето му се оплете доста и сега все още има тук там за махане бучици и гледам да ги подстригвам, но и той не иска в тази жега да стои мирен и не успявам особено когато хвана премахвам. Но ресането става досадно и за двама ни със спластеното иначе.

# 112
Ние ходихме на вет, че забелязах между пръстите едно подуто червеничко, та си викам сигурно е осил.Заведох я, гледаха го, сцепиха, промиха-няма нищо.По едно време вет поглежда лапата отдолу то направо един огромен джоб..Гледа, гледа и видя, че то всъщност каквото е имало е излязло от там, защото беше с една малка цепка.Е викам си:Как това нещо е било толкова време (примерно 2-3 седмици) и тя изобщо не е дала индикация за проблем.Нито е куцала, нито като я мия/бърша е скимтяла или показвала нещо 🤷
Голям темерут ще излезе 😂
Сега ще мажем с Мастижен и след 10 дни ще я видят пак.Ейй 4 години не сме имали проблеми с осили, та най-накрая се записахме и ние...И хубаво, че е излязал сам...Дано е и за последно 😬
Оглеждайте хубаво лапичките след разходка, а на мен това ще ми е за урок да гледам по-добре 🫣

# 113
На мен не ми дават да се качвам по дивани, легла, столове....и аз не се качвам никога! Grinning

# 114
  • Бургас
Знаем ги тези вашите номера!

# 115
Около час спа така Simple Smile

# 116

Една бебешорска снима на Нерон. Малък куч, с голямо име.. и характер (погледа го издава) 😁

# 117

Много са ми интересни как са им удобни подобни пози за спане. Арес също обича да спи в някакви чудати пози, но чак с надолу главата не 🤣 предимно е по гръб с лапи нагоре и главата някак на страни 🤷‍♂️

# 118
  • София
Моят сънув нещо и така ви, че ми настръхна косата. Много страшно беше, защото ме събуди 🤣. Сръгах го и го нагушках.
Сега е изпран и съхне на слънце.

# 119
Берга ми е много интересна във всичко и всяко сладурско, смешно, миличко нещо гледам да го документирам, защото предишното ни домашно куче пинчер никога не е правила и изглеждала като Берга. Тя се държеше и изглеждаше като ДАМА нямаше лиготни, смешни пози и т.н. Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт