Любители на кучета - 136

• 29 427
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Ам, ам Smiley един гладен мопс.

# 121

И Сара до годината обичаше да спи висяща. Понякога сме се чудили как не се търкулва с главата напред.
Сега вече не го прави

# 122
Zhaklina, всичко за него ли е? Joy

# 123
Не, но с този негов невинен поглед намаза половин гофрета. Sweat Smile

# 124
  • Враца
Иванчо, на 7 месеца вече.

# 125
  • София
И наш'то спи 

# 126
  • Бургас
Много се ядосах вчера.
По този повод:
https://www.faragency.bg/news/16777519859767/na-vnimanieto-na-zo … imamka-za-prosiya
След тази статия беше зачезнал за известно време. Вчера сутринта се появи отново, пак с ново куче-бебе. Като го питах къде са предишните, стана агресивен и започна да ме кълне. Кучето беше вяло, като упоено, с нехарактерно поведение за бебе. Снимах го и подадох сигнали във всички институции. Да видим.
И в чужбина съм виждала просяци с кучета, но техните бяха големи.
А този е мръсен тарикат.

# 127
Здравейте, не съм писала до сега в темата, но имам нужда от съвет.
Имам сърнист мини пинчер на 11г. Ужасно злояд🙄
Консерва, домашно готвено и пауч яде без да подбира, но гранула ...
Ще седи гладна с дни, но няма да яде🤨
Предложете гранула за злояди кучета. Не знам дали не остана нещо, което не съм вземала, но съм отворена към предложения🤗 Но държа съдържанието да е без зърнени култури. Преди една седмица яде един Роял Канин за пробата само- яде го, но големи газове имаше после🤭
Яде от гранулата на котето, само щото не й давам да яде от там. На пук ми прави🤣
Сега съм й наредила пак Ол Инклузива- не го пипва...

# 128
ДЗ, ако съдя по моята превземка-няма и да прояде 🤣
Стояла е 5 дни гладна и не се получи.Голи гранули не яде и това е..🤷

# 129
DZ ,защо трябва да яде гранули?
При положение ,че яде готвено и пауч значи си хапва нормално.
Просто не иска да яде суха храна.
Предното ми куче само отказа да яде гранули. Когато и слагах гранули в изключително редките случаи ме гледаше все едно ,ще я убивам.
Предпочиташе да яде суха хляб ,но не и гранули.
Или по-добре постна манджа ,но не и гранули.
Не я мъчи душичката.
На моята и готвя за 7-10 дни.
А с твоят мъник ,можеш да му сготвиш за 1 месец напред. ☺️

# 130
Mavina, Щом може да яде от гранулата на котката, значи може да яде и кучешка такава🤣
Ако не яде гранула натрупва зъбен камък, има проблем с жлезите и акото й става по-рядко🙄 Тя ака само на плочки. В трева не стъпва принцесата. Та става едно мазало по тротоарите😬

Merryhristowa, сега съм и сложила едната купичка до тази на котето. Дано така да се подлъже. Яде от всички, докато се правих, че аз ям от тях. В момента в който ги сложих на земята, не ги погледна повече🙄
Е, не мога да ям само кучешка гранула🤣

# 131
  • Бургас
И аз съм против гранулите, макар че моето куче ги яде. Щях да предложа готвено, ама малък пинчер няма да дъвче пилешки фенери. Има пилешка кайма със смлени кости, може да пробвате, ако намерите.
Иначе гранули - овкусени с бульон или манджа, нищо друго не ми идва наум.

# 132
Tintina, това е идея. Благодаря!
Не съм се сещала да я полея малко с бульон. Следващия път, като варя пиле, ще пробвам.

# 133
  • София
Маслото от сьомга е неустоимо за кучетата май. И е полезно (ние затова одбавяме към гранулите), а за дребоси излиза и достатъчно евтино Simple Smile

# 134
Благодаря!
От зоомагазин ли се взема?

Общи условия

Активация на акаунт