Любители на кучета - 136

• 29 431
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря!
От зоомагазин ли се взема?
Да. В една бутилка с дозатор е. Ние на нашият пудел му взехме, че и той иска по малко овкусяване на гранулите. Яде ги но с малко от нещо друго вкусно. Например няколко капки мазнина от пържолки от етр фраиъра или по малко рибка. Simple Smile

# 136
Благодаря, ще взема🤗

# 137
Лори е с чаена лъжичка кисело мляко върху гранулките.Зимата- маслото от сьомга!

# 138
Благодаря!

# 139
  • София
Събудих се с чудовище в леглото 🤣. Баща му излязъл за работа и той се намърдал. Обикновено скача и ни буди, но този път много лееекичко се е покачил. Аз се опитах да придържам завивката и тогава разбрах. 🤣 маймун, знае, че не е позволено.

# 140
За Дирофилариоза какви превантивни мерки се взимат?

# 141
  • София
Ние сме с Нексгард спектра и хапчето включва и превенция на дирофилариозата.

Аз пък да питам: да препоръчате някоя машинка за подстригване? Свеки иска да подстригва на баба Сара козината под коремчето и заплетеното по крачетата. Баба ви вече не е лесна за поддръжка и хич не обича да пътува до ветовете. та се търси вариант освен ножица (не ставало, не знам защо). Няма да подстригва кучето цялостно, че да го остави без изолация в жегите. по-скоро скъсяване и почистване на конкретни места. Благодаря за всякакво инфо, с късокосместо като нашето хич не разбирам от подстригване!

# 142
Давам на 30 дни - NexGard Spectra.

# 143
За Дирофилариоза какви превантивни мерки се взимат?
Milprazon    https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/milprazon-27826/milpra … -2-tabletki-52066

# 144
Tintina, благодаря за препоръката за купичката. За разлика от предните купи, които съм купувала, Мейпъл одобри тази. Grinning
Поръчах и още сушени рибки и сушен телешки дроб, много ги хареса (тя какво ли не харесва де Joy)

# 145
Здравейте,момичета и момчета!
Отдавна не съм писала,но ви следя. Имам един въпрос и мисля,че тук може да ми дадете отговор. От къде около Варна можем да вземем непородисто кученце [приют или от къде? И ако има приют около Варна,къде се намира]. На свекърва ми искаме да вземем кученце... не искаме да купуваме ,не заради пари ,а просто да спасим някоя животинка. Нашия Пако си е улична превъзходна и пак си е щастие ...

а това е профила на Иван Узунов, човекът, който е пуснал обявата
има още много душички търсещи дом, виж и в тази група, която е една от най-големите
Скрит текст:

# 146
Минавам на бързо да ги покажа моите калпазани:

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 07:40 от Sivi

# 147
Разкошни....И явно са добър тандем!

# 148
Фют джентълменът

# 149
  • Sofia
Чоки на 5! Да ни радва и държи в кондиция още дълги години!

Общи условия

Активация на акаунт