Любители на кучета - 136

• 28 985
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • в голямото село
Реа, никой не вярва като разказвам, той е супер любвеобилен лигльо,  няма човек, който да не поздрави като му се бухне в краката по гръб вирнал крака. Държи се така само в къщи, навън спокойно му бъркам в устата да извадя поредния боклук, но като му влезе щуротията в главата и гледай какво става.
Sivi, ще пробвам и това. Все едно гигантско куче ще възпитавам, а не някакъв дребосъчен французин.

# 496

И сега - познато ли ви е Joy?

Познато ни е, познато! Вече и трудова книжка можем да му издадем, че доста трудов стаж натрупа.

# 497
  • Бургас
Дребосъчен, ама булдог. Те си имат характер и понякога са бая упорити.

# 498
vivinka ,все едно за моята Белла говориш.
Дружелюбна е много ,много е добричка ,но хване ли я характеропатията става една. То инат ,проклетия ,чудо.
Тези французи ,много изискани ,но и много проклети понякога. 😆

# 499
  • София
Привет, привет! Ние се поизгубихме, много работа, много ангажименти и изтървах няколко теми. Дано всички сте здрави, и двукраки и четирикраки Hug
Иначе всичко ни е наред

На село пък бяха изхвърлили една прелест, та и с нея се занимавах, кастрираха я, прегледаха я и хоп, леля се сдоби с второ куче Joy

Знам, че не мога да спася всички, ама поне Хепи получи втори шанс.

# 500
Боряна, страхотна постъпка Hug кученцето ще бъде много щастливо!
Адмирации!
Разбират ли се двете кученца?

# 501
  • София
А, тя ще живее на село при леля, там я бяха изхвърлили гадовете. Иначе докато беше няколко дни при мен за кастрацията с Оскар се разбираха чудесно, той много й се радваше. Голям кавалер Grinning
А тя е толкова сладка, добричка, кротка, абе чудесно куче, а и младо, около година е.

Важното е, че сега ще си живее свободна в голям зелен двор и ще има кой да си я гледа.

# 502
  • София
А колко е красива само! Дано са дълги години щастливи заедно!

# 503
  • Бургас
Много е магнетична с тези различни очи. Някой хъсок е прегрешил.

# 504
Със зуум на комина, ще разберете кой накара Вълчан да замръзне за близо 10 мин. Joy

“Ако се наложи, до утре ще те чакам да слезеш!”

# 505
  • София
Макче, нищо не виждам Sad Освен ако това отляво на комина не е кълвач?

# 506
"Не, не бях аз."

# 507
ToniShu, гугутка е. Joy

Maeve, как ти хрумна, че има четирикрак виновник? Joy

# 508
С ММ водихме Зара на разходка по път, отстрани на който има трева, храсти, въобще запуснати поля. Добре, че пътят не беше буренясал, та потича свободно. До там се стига по една дълга улица, по която иначе се разхождаме. В единия двор имаше ротвайлер. Същински дзвЕр - глава и тяло като на мечка. Като видя Зара, това добиче (такъв масивен рот не бях виждала досега) започна да се опитва да мине под мрежата. Отпред стояха двама мъже. Тъкмо казах на единия от тях - "това да не излезе?" и то се промуши. Добре, че мъжът успя да го хване за кожата и задържи, че и нашийник нямаше. Говорихме си после с ММ, че ако не беше успял да го задържи, щяхме вече да сме без куче. Сега разбрах защо разходките вече не ми носят радост и не ме разтоварват. Предложих на Зарето да си вземем един мастиф, да ни охранява.

# 509
  • София
И мастиф не е изход, нали и той ще ти е детенце. Просто се иска отговорност, но няма.

Общи условия

Активация на акаунт