Любители на кучета - 136

• 28 975
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Честито внуче, Билянка! Ще бъде благословен, освен с човешкия батко, с двама четирикраки!

Не знам дали всички кучета научават апорт, но моето упорито се опитва да ме научи, че на апорт се играе по всяко време. Някъде сме пропуснали урока, че игра се започва и спира по желание на стопанина. Няма такъв досадник.

# 526
  • София
Билянко, и тук да ти честитя голямата радост. Да ви е жив и здрав. Как е дъщеря ти?

# 527
  • под тепетата
Благодаря, момичета! И двамата са добре. Дребчо е успял да ми опишка куфара Satisfied Ще си припомня, че трябва да се пазя, като сменяме панчото! Надявам се и на мома някой ден от другата щерка Wink
Иначе и аз съм с таймер. Последно дядо му забрави 5 л прясно мляко на котлона и беше хукнал да ни прибира от плажа. Добре, че се е загасил сам котлона и лесно се чисти. Че на стъклокерамиката се наложи веднъж да разглобяваме стъклото на фурната пак по негова вина .

# 528
Ех, че хубава новина! bilqna_69, честито внуче! Нека да расте здраво и щастливо! People Baby Balloon

# 529
Честито внуче, Биляна! Да расте здраво, много щастливо и обичано. Ще са супер тандем с кучовците.

# 530
Берга чака търпеливо Wink да й зашия играчката Simple Smile

# 531
  • Germany
Здравейте, записвам се и аз при вас. От понеделник си имаме нов член на семейството - сладката Ина, която е мини шнауцер. Взехме я на 4м, защото имахме платена ваканция и нямаше как по рано. Много е мила, сладка и всички вкъщи я обожаваме. Тя свиква с нас и ние с нея. Аз съм живяла с куче като дете, но основната грижа и възпитание бяха от родителите ми и сега чета всеки ден какво и как е най добре за Ина. В понеделник ще звъннем на ветеринарите, които сме избрали да дадат също насоки.  Искам да ви питам за храненето. Жената, от която я взехме /официално развъжда шнауцери/ каза, че е научена всичко да яде и ни даде за 1вите дни гранули и консерви. Ние купихме гранули, които мила съфорумка ми препоръча и сега се чудя само тях ли да давам. Вие какво ще ме посъветвате?

# 532
Честито внуче Билянка! Да е жив и здрав малкия юнак, а на майката бързо възстановяване 💙💐

# 533
  • София
Ееей, Билянка! Честит нов човек!!! Да расте безгрижен и благословен с размахани опашки и послушни баби и дядовци!

Берга започва да ми става слабост, хващам се как се надявам на нова снимка Simple Smile То не че другите не са ми слабост, ама тя нали е още малка... Simple Smile

# 534
  • sf
Честито внуче, Билянка!
Добре дошла на Ина! Мини шнауцерите са ми много сладки!

# 535
Честито внуче и от нас 🎉Да ви е жив и здрав, на мама бързо възстановяване 🌹Берга и аз много я харесвам, мисля че е от Варна. Само трябва да разбера къде точно и да отида да я погушкам ❤️

# 536
  • София
Честито внуче, Биляна!

Добре дошла на Ина!
И честит празник на всички!

# 537
  • Враца
Скрит текст:
Здравейте, записвам се и аз при вас. От понеделник си имаме нов член на семейството - сладката Ина, която е мини шнауцер. Взехме я на 4м, защото имахме платена ваканция и нямаше как по рано. Много е мила, сладка и всички вкъщи я обожаваме. Тя свиква с нас и ние с нея. Аз съм живяла с куче като дете, но основната грижа и възпитание бяха от родителите ми и сега чета всеки ден какво и как е най добре за Ина. В понеделник ще звъннем на ветеринарите, които сме избрали да дадат също насоки.  Искам да ви питам за храненето. Жената, от която я взехме /официално развъжда шнауцери/ каза, че е научена всичко да яде и ни даде за 1вите дни гранули и консерви. Ние купихме гранули, които мила съфорумка ми препоръча и сега се чудя само тях ли да давам. Вие какво ще ме посъветвате?

Като се събуди, пак да я снимате! Heart

# 538
  • Germany
Ето я и събудена 🙂

# 539
  • Враца
Ха-ха, много е сладка! Heart Heart Heart

Общи условия

Активация на акаунт