Любители на кучета - 136

• 28 971
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Честита бабина радост, Билянка ! Здраво и безгрижно да расте малкото юначе!
А на всички лапички и муцунки в темата честит празник!
Целувки от Фют!

# 541
  • София
И от Буба честит празник!

# 542
Здравейте на всички и от Арес!

Отдавна не сме се показвали ама такова ни е ежедневието забързано. Тук е прясно къпан и ресан аааа и с нова прическа 🤣 ама ден след този СПА мина под джипа на дядо си и стана целия в масло 😭 значи ииии няма такова търкане после... беше кошмар от главата до опашката включително едва го направихме пак бял 😭

П.С. да честитим и ние на всички рожденници - да са много здрави и щастливи!

На всички нови членове - добре сте дошли!

И на щастливата баба - да ви радват внуците и само поводи за гордост да носят!

Хубава и спокойна неделя на всички ❤️

# 543
  • Sofia
Честито внуче, Билянка! Здрав и смел мъж да стане!

Ина е голям сладур! Да и имам веждите!

# 544
Честито внуче на Билянка! Здрав и успешен да е малкият юнак!
Добре дошла и на Ина! Много е сладка и съм сигурна, че много положителни емоции ще донесе на семейството си!
И честит ден на кучето, на патерици!
Ние бяхме на море, за пръв път с Джини. Ами, смея да кажа, че тя се държа най- добре от всички останали( мъж в критическата и няколко тийна, дето все са недоволни и  не знаят какво искат)! Като почнем от пътуването, през поведението в хотела( то всъщност беше къща за гости, но знаете че си е малко трудно да намериш хубаво местоположение, пък да е чисто и да има всички екстри, а да приемат и кученца)- само малко се беше поизнервила по едно време от несъобразителните съседи по стая, ама бързо ѝ мина. На плажа първоначално не му обръщаше никакво внимание, но като влязох аз- прояви интерес и се възползвах да я натопя....Много беше сладка, като се опитваше да плува- махането на крачета продължи и на сухо доста след това, докато изсъхне....А, най- сладка беше, като хукна мокра по пясъка и стана като експонат от пясъчните фигури в Бургас  Satisfied, но пък после, като я изчистихме, стана пухкава, ама пухкава....А, да и един музикален фестивал отразихме- та вече и  на концерти с нас ще я водим( като изключим, че искаше да е гушната през повечето време, се държа пак много спокойно и се радваше на хората и музиката...., а искаше да е гушната,  основно заради другите кученца наоколо).

# 545
  • София
Най обичам като се върнем от море Буба колко време още мирише на плаж Simple Smile Все едно консервираш море Simple Smile
Тя си копае дупка в пясъка под шезлонга и си лежи на хладно. Или до мен на шезлонга върху мокра хавлия. Не влиза във водата (освен веднъж), но така успява да се умирише на хубаво Simple Smile

# 546
О, да....даже и в момента, като се е  гушнала до мен и  ми мирише на морско кученце Heart Exl
Джини седя на шезлонга, на хавлията, през повечето време....само като тръгна мм към кафенето, тя от страх да не ни изостави хукна след него и  се овъргаля у пясъка( пък той един напечен....боцкав, лепи се.....абе направо кучешки ужас No Mouth)
Иначе, по въпроса с изпълнението на команди- ние сигурно сме най- отзад в класацията- госпожицата знае и слуша само "ела" и " седни", както и повечето пъти реагира на "не", но пък имам чувството, че всичко разбира и в повечето случаи реагира правилно, на това което сме ѝ казали. А, да- и носи топка или играчка, когато на нея ѝ се играе...ама ние явно не сме достатъчно дресирани, та понакога се налага да ни я набута под носовете, че да се сетим, какво се иска от нас Simple Smile
И, понеже нямаме ни една морска снимка без човеци, ще Ви черпя с една, която направих току що- с батко ѝ си мериха лапичките:

# 547
  • под тепетата
Супер са, точно по мярка Kissing Heart
Благодаря още веднъж за поздравите и пожеланията ви!
Брадатата госпожица е много сладка!

# 548
  • Пловдив
Честито внуче, Билянка! Здрав и благословен да е новият наследник! Heart

# 549
bilqna, честито внуче! Много радост да носи и всичко да сте здрави 🤗

Добре дошла и на Ина 🤗 Много е красива 🥰

vivinka храни всеки ден от ръка. Това поне седмицс време. Купа с гранули не оставяй да стои дълго. Кучетата не е добре да имат достъп постоянно до храна. Ако не е ял, когато си предложила, вдигаш купата до следващия час, в който му се дава храна. Когато мине седмица време на хранене от ръка, запопни да слагаш гранулите в купата, а ти с двете ръце дръж купата под муцинката така, че да е удобно за ядене. Не я оставяй на земята. След като мине оше седмица така свалял купата на земята и държиш купата с едната ръка така че да е вътре. Трябва да спре това пазене, защото в такъв момент може и да гризне някой преминаващ покрай купата.

# 550
  • София
Не ме свърта и тук трябва да се изфукам.  Ще ставам баба, на двукрако 🤣.

# 551
Аааа честито Ре ☺️! Нека да има все така и мами и баби, това са все хубави неща 🥰

# 552
  • София
Еее, браво на децата ти, Ре! Живи и здрави, да минава леко времето до заветния момент 🥰

# 553
Билянке, честито внуче! Живо и здраво, поспаливо и лакомо да е! Кучета, внучета, все момченца във вашата къща Grinning
На бъдещата баба Ре - честито! Лека бременност и пухкав финал!  Удари нещо за отпускане Simple Smile
Мони, честит ви косматко! Много е сладък. Замислям се и аз за шнауцер, за някой момент в бъдеще. В сегашния ни град всяко второ куче е такова, влюбих се в породата.
Сиви, как е Малечка? Дърпа ли уши и опашки?
Стиснете едно палче за утре за мен, влизам в операция, дето все отлагах.

# 554
  • под тепетата
Благодаря, момичета! Здраве да има за всички ни!
Re, май повлекох крак Stuck Out Tongue Winking Eye
Хортензия, стискам палци! И аз все отлагам крака с вените, но тия дни ми дава много зор.

Общи условия

Активация на акаунт