Любители на кучета - 136

• 29 432
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
От известно време нашата госпожица се е научила сутрин в 6ч почва да блъска по вратата да излиза навън и докато не я изкараме не спира. Не е за ходене до тоалетна, защото нищо не върши. Явно е заради другите кучета около нас/в къща сме/, защото ги чувам, че те лаят и тя вие и им приглася.Като излезне навън се успокоява. Не знам мога ли да я отуча от това нещо или да я изкарам навън да си бъде/хич не ми се иска/?

# 646
  • Враца
Здравейте,

Пиша с една огромна молба към собствениците на малките породи кучета - моля споделете ми каква храна (марка) давате на кучовците (за да не се спами темата може и на ЛС), защото вече се отчайвам с наш Арес... 3 дни стоя храната му и ако не го нахраня аз от ръка или на игра не я поглежда. Купата му е от двойните с вода и храна и минава пие вода обаче храна - не. Основно от бебе яде Virbac като опитах с Brit care (не му понесе добре и изходния материал много меришеше с нея) опитахме лятото и барф (също го отказа в един момент) а за нашата храна умира, но пък аз не искам да готвя специално за него, в нашата храна пък слагам подправки (всички вкъщи  си обичаме).... МОЛЯ ЗА СЪВЕТИ и препоръки. Арес е Болонка ( смесена между малтийска и френска). Благодаря предварително.

Иванчо, (чихуахуа) е доста лакомо животинче и яде абсолютно всичко, но откакто попаднах на Farmina N&D, не я сменям изобщо. Само сменям вкусовете. Има малки разфасовки . Козината му е перфектна, акото също ( до колкото може да се каже за едно ако Simple Smile )

# 647
И нашата принцеса сега е на Farmina N&D. Минали сме през Платинум, Брит, Taste of ... яде ги в началото и след известно време спира. Единствено не отказва на Монге пастетите с плодове. На тях попаднахме след операцията и когато трябваше да е на мека храна до зарастане на венеца.

# 648
Здравейте,

Пиша с една огромна молба към собствениците на малките породи кучета - моля споделете ми каква храна (марка) давате на кучовците (за да не се спами темата може и на ЛС), защото вече се отчайвам с наш Арес... 3 дни стоя храната му и ако не го нахраня аз от ръка или на игра не я поглежда. Купата му е от двойните с вода и храна и минава пие вода обаче храна - не. Основно от бебе яде Virbac като опитах с Brit care (не му понесе добре и изходния материал много меришеше с нея) опитахме лятото и барф (също го отказа в един момент) а за нашата храна умира, но пък аз не искам да готвя специално за него, в нашата храна пък слагам подправки (всички вкъщи  си обичаме).... МОЛЯ ЗА СЪВЕТИ и препоръки. Арес е Болонка ( смесена между малтийска и френска). Благодаря предварително.

Иванчо, (чихуахуа) е доста лакомо животинче и яде абсолютно всичко, но откакто попаднах на Farmina N&D, не я сменям изобщо. Само сменям вкусовете. Има малки разфасовки . Козината му е перфектна, акото също ( до колкото може да се каже за едно ако Simple Smile )

Разгледах ги, има голямо разнообразие на тази марка от вкусове. На мен ми се иска нещо изчистено да опитам да започна да давам. Така и така в момента няма никакви гранули, мисля да взема една малка разфасовка да опитам. Дано няма после разтроен стомах... 😩

# 649
Очарована съм и споделям с вас :
https://www.instagram.com/maltipoo_bg/

# 650
ЛориТУ слуша 🙂...

# 651
И БергиТУ....Wink!

# 652
Ма много слушат тия мумичита днес, бе!

# 653
Я да видим момчетата как са с послушанието?❤️

# 654
  • Варна

Още две "послушни", които днес имат ваксина и им правиха годишни изследвания. Държаха се геройски, но Буренцето трепереше "като лист" на масата.

# 655
  • sf
И НейчоТУ слуша 😆

# 656
  • Враца
Вачи, на ресторант!❤

# 657
  • Sofia
И Страшката е послушко голям Heart

# 658
Ама тука всички са големи послушковци.

# 659