Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако кучето ми е в еструс?
Как мога да помогна на кучето си да се охлади в горещи дни?
Откъде мога да си взема непородисто кученце във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако кучето ми е в еструс?
Когато кучето е в еструс, може да се очаква цикълът му да продължи около месец. Не изпитват болка, но могат да станат по-разхвърляни в началото. Препоръчително е използването на гащи или памперси за еднократна употреба, които трябва да се сменят редовно. Препоръчително е също така кастрация, особено ако нямате намерение да развъждате кучето.
-
Как мога да помогна на кучето си да се охлади в горещи дни?
-
Откъде мога да си взема непородисто кученце във Варна?
В района на Варна можете да вземете непородисто кученце от Общинския приют за безстопанствени кучета в Каменар и от Luckly Hunt в Девня. Освен това, можете да проверите обяви в онлайн платформи като OLX и базар, както и във фейсбук групи за вашия район, където често се предлагат кученца за осиновяване.
-
Как мога да идентифицирам двете кучета на снимките?
-
Каква е историята на спасеното куче?
Целувки от мен!
Имам предвид, че не разбирам защо ще оставиш животното да го мъчи нагона, като така и така нямаш намерение да го развъждаш. Той ще иска всяка женска, като се "влюби" съвсем спокойно може да спре да яде, на разходка ще търси женските, ще досажда, със стсопаните трябва да се оправяш... Просто не разбирам защо човек го причинява на животинката, на себе си и на околните, ако вече е взето решението, че няма да се разпложда.

Ето нагледен пример - едната все в готовност и стойка на "пружинка", другото кюфтенце....на заден план и излегнато.
А ето и моето "отмъщение" като ме ядосат, хаххаах. То не може само красота, трябва и нещо против уроки.....