Месечни и целеви помощи за деца (детски надбавки) - инфо, документи, ВЪПРОСИ - 15

• 36 596
  • 400
  •   5
Отговори
# 255
При мен след проверка по телефон и имейл, се оказа че заявлението ми за детски надбавки, което подадох електронно, не е получено. Зачудих се аз какво става, нямам превод, а то какво се оказа. Сега нова бележка за доход и съответно съм с 50 лева назад, ако успея да подам до края на месеца разбира се.

# 256
Здравейте , след подадени документи онлайн за еднократна помощ за първо дете и детски на 10.09,   кога да очаквам превод и може ли някъде да се провери дали е одобрено ?

# 257
Аз само онлайн подавам с ПИК на НОИ, нямам проблеми.
Здравейте , след подадени документи онлайн за еднократна помощ за първо дете и детски на 10.09,   кога да очаквам превод и може ли някъде да се провери дали е одобрено ?

Около. 15.10

# 258
  • Пловдив
За детските като са подадени ви връщат имейл с входящ номер.

# 259
  • Пловдив
При подаване на заявление-декларация за еднократна помощ при раждане на живо родено дете и за детски - декларирам само детето, за което попълвам заявлението или всички деца, които съм родила?

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 21:31 от Десиссслава

# 260
Поредността е видна, когато се впишат всички деца. Размерите са различни.

# 261
Здравейте, имате ли превод на детски този месец?

# 262
Рано е още мисля.

# 263
  • Бургас
11-то число е прекалено рано!
В понеделник сигурно!

# 264
Подала съм заявления за изплащане на еднократна помощ за близнаци и за отглеждане на близнаци до 1 година на 16.09. все още нищо не ми е изплатено. Имам входящи номера, но къде да ги проверя?
Подала съм на място в район Възраждане.
Мерси.

# 265
Здравейте!
Подала съм документи на 30.09 за помощта за второкласник. Все още нямам нищо преведено. Има ли някой, подал тогава и вече получил помощта? Или вече ноември да очаквам...?

# 266
Аз подадох няколко дни преди края на септември, но имам превод вече - на 14.10. пристигна помощта.
Ако са обработили документите ти в първите дни на октомври, най-вероятно през ноември ще ги преведат.

# 267
Здравейте отново!
Днес отидох в социално подпомагане все пак  да проверя какво се случва. Казаха ми, че всичко за септември е пуснато и трябва да са ми преведени и ако в понеделник нямам превод, да отида в банката. Ходих и в банката днес да провеея, там всичко е наред със сметката ми, но няма постъпил превод. И сега се чудя къде е грешката, да ни би пък аз да съм объркала банкова сметка или нещо друго.. Ще чакам в понеделник и ако не са преведени, пак ще ходя до социалните. Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно и какво се оказа, че е?

# 268
  • София-Младост
Sun поискайте си заповед, там ако има отказ, ще е мотивиран. Изчакайте  и понеделник, както са ви казали.

# 269
Благодаря! Ще поискам. А по принцип на на какво основание могат да я откажат? Детето е записано на училище, няма неизвинени отсъствия. Има ли друго?

Общи условия

Активация на акаунт