Месечни и целеви помощи за деца (детски надбавки) - инфо, документи, ВЪПРОСИ - 15

• 36 752
  • 402
  •   1
Отговори
# 195
https://edelivery.egov.bg/

Тук подавам с ПИК на НОИ или НАП, всичко снимам с телефона.

Може да намерите и имейл на вашата община и да пратите всичко снимано с телефон.

# 196
  • Пловдив
Аз също подавам онлайн, последните две години. Всяка община си има качено инфо бланката за попълване. Аз сканирах и изпратих нещата.

# 197
Супер и аз онлайн ще подам.

# 198
  • Варна
Здравейте!
Опитвам се да подам заявлението за еднократната помощ за ученик в 8 клас онлайн ,обаче изобщо нямам такава услуга ..?
Миналата година нямах такъв проблем,подавах за по малкия ми син..
Скрит текст:
.
Някой може ли  да помогне...

Последна редакция: нд, 28 юли 2024, 22:15 от Velina_p

# 199
  • София-Младост
https://egov.bg/wps/myportal/egov/dostavchitsi%20na%20uslugi/izp … ugi-814/3121?cP=2

На търсене излиза под номер 3121

# 200
  • Варна
Не ,нищо не излиза.
Писах им за проблема.
Утре ще снимам с телефона и ще изпратя документите по пощата.

# 201
Здравейте!
Опитвам се да подам заявлението за еднократната помощ за ученик в 8 клас онлайн ,обаче изобщо нямам такава услуга ..?
Миналата година нямах такъв проблем,подавах за по малкия ми син..
Скрит текст:
.
Някой може ли  да помогне...
Излезе ми тази новина:
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/300-te-lv-pomosht-z … avat-nov-e-portal

# 202
  • Mostly in my mind
Здравейте.
Опитам се да заявя услуга за подаване на детски надбавки. Имам уж регистрация с ПИК на НАП и в Евръчване. Когато избера административното звено, града, не ми дава да продължа, защото ми изписва горе в червено Нямате създаден профил в система еВръчване или е неактивен. За създаване/активиране на профил натиснете тук някой с подобен проблем? как се разбера дали е активен? висш пилотаж ще е тази система, докато я науча явно Grinning

# 203
# 204
  • Mostly in my mind
Да.

# 205
  • Пловдив
Дете родено този месец му подавам документи септември за детски, нали?
И има ли значение, че на батко му ги подавам по настоящ адрес, а на бебето ще е по постоянен /не знам дали бебето автоматично взима настоящия, май не/.

И какви документи се изискваха за подаване за сумата за живо родено дете към общината?

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 07:17 от Десиссслава

# 206
Всички помощи са по настоящ адрес.

# 207
  • Бургас
Тези,които получават детските си по пощата - вече има фиксирани дати, от 15 до 26 -то число на месеца. Вече са на компютър и могат да се взимат от всеки пощенски клон в страната!

# 208
  • гр.София
Здравейте!  Извинявам се, че така нахлувам....За получаване на детски надбавки при две деца, едното е навършило 18г, а другото е на 15г, дохода на три ли се дели или на четири на член от семейството при 4членно семейство/имайки предвид, че едното дете вече е над 18г/?

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 20:57 от gsna

# 209
Ако 18 годишното дете е ученик е към състава на семейството.

Общи условия

Активация на акаунт