Мнения за гимназии в Пловдив-4

• 52 676
  • 873
  •   1
Отговори
# 855
  • Пловдив
Вчера бяхме в Гранда за униформи,имаше само една жена,която приключваше с покупките.Взехме и тениски и риза и суитчер за ЕГИВ-за момче 174см.

# 856
  • Майничка
Dazel, от години може, има деца, които носят всеки ден с риза и връзка, вместо тениска.

# 857
  • Пловдив
Че защо тогава трябва да се купува тази бодлива тел. Две съм купила.....При записването висяха униформите, които трябва да купим и там бяха точно тези ризи.

# 858
Че защо тогава трябва да се купува тази бодлива тел.

Защото Пен силует са щедри… 🙂

# 859
  • Пловдив
Не са бели ризите, много ситно синьо райе са, найлон пасти да яде, материята кърти. Защо никой не е казал до сега, че може с бяла памучна риза, то ще завърши детето с тези безумни боклуци, които за сметка на това не са евтини.
Моето шляпа бая време в ЕГИВ със светло синя риза от българска марка. Имаме и униформени де. Взех една униформена и с продавачката избрахме доста близко синьо.

Че защо тогава трябва да се купува тази бодлива тел.
Защото Пен силует са щедри… 🙂
Само че не са Пен силует, а са Форест Джийнс тези в Гранда.
Пен силует са в сградата ДО Гранда.

# 860
Момичета, всяка година ли при започване на училище трябва да се вземе бележка от джипито, че е ваксинирано, здраво и пр. За 9 клас питам. 😊

# 861
Момичета, всяка година ли при започване на училище трябва да се вземе бележка от джипито, че е ваксинирано, здраво и пр. За 9 клас питам. 😊
да, за всеки клас е

# 862
  • Пловдив
А имаше ли някакъв срок за тези бележки, че не си спомням предните години? Няма да можем да вземем преди 16-17 септември.

# 863
А имаше ли някакъв срок за тези бележки, че не си спомням предните години? Няма да можем да вземем преди 16-17 септември.
Носила съм и след това... гонят ги такива закъснели класните с един списък Simple Smile Няма да сте само вие.

# 864
Докога ще продължи това малоумно събиране на бележки от личния лекар?
Кога ще направят една единна система и цялата проверка на данни да става само с един клик?!
Само като си помисля за нервите и опашките пред кабинета на ЛЛ - за двете деца - лошо ми става.

# 865
  • Пловдив
Нашия лекар последните години ги дава тези бележки през лятото за да не се струпват родителите септември.

# 866
http://u4avplovdiv.com/спортната-зала-на-ег-иван-вазов-на-ф

Аз не виждам как ще учат 4 класа в стем центъра, но дано успеят да го измислят!

# 867
  • Майничка
Стем-център, 2 компютърни кабинета и кинозала = 4 стаи.

# 868
  • Пловдив
http://u4avplovdiv.com/спортната-зала-на-ег-иван-вазов-на-ф

Аз не виждам как ще учат 4 класа в стем центъра, но дано успеят да го измислят!

Поздравления за спортната зала, това е най-бързо построената зала в града, с 250 седящи места, направо супер! Браво!

# 869
  • Майничка
...
Поздравления за спортната зала, това е най-бързо построената зала в града, с 250 седящи места, направо супер! Браво!
Има-няма 6 години... 🤭

Общи условия

Активация на акаунт