СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 14

• 74 339
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
При опит да регистрирам детето ми в школо като ученик от СМГ ми дава, че вече е регистриран, а ние не сме го регистрирали преди. Дали при някой друг се е случвало?
Ако в предишното училище сте ползвали Школо, то автоматично ще го прехвърлят в СМГ и няма нужда да правите нова регистрация.
Ако никога не е имал регистрация в Школо досега, може би има някакъв проблем със системата и трябва да звъннете в администрацията на СМГ или се обадете в Школо за съдействие

# 91
Аз го имам, смени се автоматично, но не мога да направя на него профил като ученик, за да си получава съобщенията, които са към него.

# 92
Аз го имам, смени се автоматично, но не мога да направя на него профил като ученик, за да си получава съобщенията, които са към него.
В този случай и той би трябвало да е имал и преди, при него също ще се смени автоматично.
Другият вариант е да дава грешка ако посочвате същия имейл или телефонен номер /даден при регистрацията на вашия акаунт/.

# 93
Аз не съм регистрирала нищо, направо като влязох и си бвше в смг, може би вече е регистрирано

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 22:21 от bela81

# 94
  • София
Здравейте, на сайта на СМГ е излязла информация кои състезания и олимпиади влизат в балообразуването при прием за учебната 2024/2025. Видях, че ЕК е отпаднало. Според вас каква е причината за това?

# 95
Може би е по-лесно състезание, то и досега имаше по-малка тежест. За ЕК понеже решихме всички теми за 4 клас преди състезанието и видях как се усложняваха през годините.

# 96
То беше с такава тежест и при условия (при явяване на ПМС не се взимаше), които го минимизираха в балообразуването.

# 97
Повечето деца се явяват на ПМС, което изключва ЕК, а, ако не се явят и се вземе резултата от ЕК, той е с малка тежест.

# 98
Аз се радвам, че ЕК е отпаднало, не го харесвам.

# 99
  • София
Навремето, когато моите деца кандидатстваха , учителката от СМГ, която им водеше курса, каза на родителите, че задачите за ЕК масово изтичат в руски сайтове няколко дни преди състезанието и който иска , може да ги намери и е доста компрометирано, затова не е добре да е в балобразуването, но тогава беше.

Не знам дали е така.

# 100
По време на моето дете тези състезания бяха емоция, предизвикателство и забавление. Това Европейско кенгуру, Австралийско кенгуру, Созополското състезание на СМГ... Това са състезания за фън, но родителските амбиции и желанието за победа изместват фокуса. За това е добре наистина да не влизат в балообразуването или подбора за каквото и да е, та дано си запазят духа.

# 101
Европейско кенгуру доколкото знам са еднакви задачи в Европа, а всяка държава има право сама да определя 3 задачи.

# 102
Задачите на ЕК никак не са фън за това време, което им дават.

# 103
Моят нестандартен човек се справя с тах по-добре отколкото на други състезания, но при положение, че няма какво да се направи срещу изтичането на задачите, по-добре да не участва.

# 104
Задачите на ЕК никак не са фън за това време, което им дават.

Че те задачите са замислени да ги решат на 100% 1 или 2 деца, не всички. И не са фън ако някой гони класиране.

Общи условия

Активация на акаунт