В ДЕКЕМВРИйските редички имаме си мама с 2 чертички

• 10 895
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
  • Добрич
Добро утро!  Hug
Днес викам аз да почерпя по кафенце рано сутринта.  Wink

ЕЕЕЕЕЕ, не е истина направо.....Яни, работата ти отново е страхотна - проекта на Мимиска и на наша милост Елитата. Идеята ти е наистина много добра! Сега аз трябва да взема да се стегна и да докарам тяло като на манекена, че и тен май ще се налага да добивам.  hahaha Браво! Браво! Браво!  Peace
Мимиска, Честити ти титли, миличка! С гордост да си ги носиш!  Wink  bouquet Hug
Веси, много се радвам, че Ивко е вече здрав!  Peace Hug
Благодаря на всички, който ми честитиха титлата Мисис Чар!  Peace Hug Hug Hug
Адаш, със сигурност има и от името.  Wink Благодаря за комплиментите!  Hug Стискам палци приятелката ми Рада скоро да се отърве от тези гадни сополаци.  Peace Praynig Аз да ти кажа умишлено избягвам в това топло време контактите както с малки така и с големи, защото бацилите наистина си се менкат.   bouquet Hug
Тане, снощи си мислех за теб, че не си писала и ето днес виждам, че си на линия!  Wink Как е Стелката? Ти още ли ходиш по мъките с тези зъбари?  Crazy Хайде успех в диетата, която си започнала!  Hug
Неф Неф, Нефката е страхотен на снимките! Пупуппу Peace  Hug

Май се изчерпах на този етап.... Mr. Green

Последна редакция: пт, 26 яну 2007, 08:52 от kadrokosa

# 181
Янииии - къде да ти пратя  мекото   newsm10

Ели  - мерси за кафето  , тъкмо ставам и ще ми дойде добре
Мимиска  - честити титли .

Нашия батко пак е с Т и е в къщи . За сега аз и Еми  държим фронта  . С мъж ми се лекува с греяна  ракия  , а аз му правя  компания .
Бързо оздравяване на  болните  .
Зори   - ще ги  видим ние  тия  лекции !

Чао до скиф

# 182
Добро утро!
Днес като по чудо лекциите са ни отменени,но ще използвам бонус-свободното време да си дочета книгата и да си напиша есето,нали съм зубър  Wink
Хотмам,питаш какво уча...Специална педагогика-втора специалност ми е това,после-психология,живот и здраве...(вчера не подходих много професионално,обаче, и си поревах тайно след като едно 5 годишно момиченце-сираче с ДЦП ,с грейнало лице сподели,че от известно време сънува много хубав сън-своята Мама...)
Много лошо така,че Рада е болничка,дано скоро да се оправи Praynig
Мими,как сте?Кураж,момиче,моля се за вас Praynig Praynig Praynig
Весе,радвам се,че Ивко е по-добре!
На всички болни желая от цялото си сърце да им минава бързичко и да не остават никакви поражения Hug
Габ,за плодовете-предпочита ябълки и банани,а това си е голям напредък,защото до скоро им се мръщеше Crazy
Неф,имаш много хубаво момченце,да е жив и здрав,пу-пу-невероятен чаровник!
Честити титли на Хотмам,Къдрокоска и Мимиска!
Яни,браво за труда и невероятната креативност  bouquet  bouquet  bouquet
Двете Елита,за мен е удоволствие да бъда в челната тройка с вас Hug
За лунуването,спрях,защото започна да ми прилошава и се оказа,че имам анемия(моля да не ме порицавате,не съм гладувала системно Tired)
Това е за сега,отивам да чета след малко...
Спорен ден на всички Peace

# 183
  • Бургас
Успях да отворя прозорче за отговор, ако успея и да го публикувам....

Първо всички болнички да оздравяват, че ми се къса сърцето като ви чета. Мими,  Hug  Hug  Hug  Hug
Хотмаме, дано прекрасната Радунка се отърве от тези ужасни сополи и да оздравява бързо! Ти си страшно положителна мама и знаеш как да я лекуваш и ободряваш!  Hug
Веси, при вас новините за оздравяването на Ивко са чудесни! Да няма повече болести във въшата къща!

Добре дошла на мама Добира!

Янич, творбите ти са невероятни!  Heart Eyes

Честито на Елитата и Мимиска за титлите! Страхотни сте момичета! Яни така ви е овековечила!  Grinning

НефНеф, Нефката е страхотен! Много чар и много красота! Да ти е жив и здрав!

Мъжките майки, не преставайте да изтъквате домакинските умения на момченцата, че гледайте какви маНдами ви отглеждаме, с чанти и мобифони! Ще трябва някой да чисти еййй!  Joy Инес и тя по цял ден е "на телефона". Все някой и се обажда, слага всичко на ухото и се прави, че говори "ао да".

Ели, мерси за кафенцето!Добре ще ми дойде!  Heart Eyes

Елси, Стени е много чаровен на аватара, а как загадъчно гледа...  Wink

Хайде копирам сега, че не се знае...

Приготвихте ли шапки и шалове, че зимата идееее.  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes

# 184
Добро утро от мен   bouquet
Яни страхотни са изобретенията ти....виждам че доста разбираш от такива работи и дали би могла да се заемеш да направиш и на нас една такава красота със снимките на Ивка
Аз ще ти пратя снимки ако трябва  Rolling Eyes Peace
веси браво на Ивко че е вече здрав и за напред все да е така Heart Eyes
неф малкия ти мъж е голям сладур  Heart Eyes
мими направо незнам какво да ти кажа за да те успокоя....направо ти съчуствам за това през което си минала и ти пращаме целувки с Ивка  Heart Eyes
къдрокоса мерси за кайвето аз даже моето вече съм го налегнала да го пия Peace
хотмама и на вас пожелавам от сърце да се оправяте вече и да изпраждосваме тия болести   smile3513
Честито на всички мами със заслужените си титли  Hug
Хайде за сега от мен и Чао   bouquet

# 185
  • София
Яни,
безмълвна съм.

На кралиците на красотата - така ви се пада!   Peace  Който си е чаровен, си е завинаги!!!   bouquet

Hug

# 186
# 187
  • В центъра на Вселената...
HELLO,
Изпихте ли си вече кафето?Моето понякога остава неизпито до вечерта  Crazy
Мими, от сега нантатък само хубави неща да ви се случват  bouquet
Хотмаме- българският грип да не застигна и Америка CrazyДано ви се размине ...
Яни, страхотна си.Обявявам те за МИСИС ФОТОШОП   Peace
Мимиска, честита ти титла Peace
Зори, не сте ли в сесия бе моме  Crazy Ние от отдавна запразнихме Mr. Green
ИвкаМими, малката е сладурка голяма.Аз тебе съм те виждала.Засичали сме се по булеварда"9 септ." С червена количка си, нали ?Голяма съм физиономистка...
Чаровницата Ели-Честито!!!

# 188
Неф  действително преди имахме червена количка когата Ивка беше на около 3-4 месеца http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2053598 и след това си купихме една розово и сиво...ти наистина си голяма физиономистка..къде сме се засичали  newsm78...аз понеже съм заплес и нямам спомен а и немога да те видя хубаво на аватара ти и затова не се сещам Embarassed
Покажеи някоя снимка   bouquet

# 189
  • СОФИЯ
Здравейте и от нас,
Вече заспахме и настана спокойствие в къщи.
Благодаря за кафенцето на всички , които черпят.Явно като не сме от раннобудните  Wink и малко трудно ще е да ви черпим и ние. Но може би за едно следобедното....

Неф малкия е просто страхотен. В един момент с тези къдрици и този поглед направо ми заприлича на Андреа.Опитах се да намеря подобна снимка, но не успях да й я намеря Sad.
Елс като го гледам Стени май го е опитал питието. Ама не се вижда колко е изпил Joy
Таня този път пропускаме лунуването поради "технически причини", но следващия път няма прошка.
Mame оправяйте се по-бързо. Бършете сополите и пийте мн. течности, витамини и яжте плодове, че да прескочите вирусите. Ама ти си знаеш. Намерил кой да те учи. Wink
Снимките са ви супер. Разхледах ги всичките. Нали не ги бях гледала всичките.  Просто сте уникални. Чаровни космати симпатяги.  Joy Ние нали сме си с 2косъма, че такива работи ни правят впечатления.
Честито на новите наградени!!!
Иля това е истината! Греената ракийка тя е най-доброто лекарство затова се лекувайте.А на баткото бързо оздравяване.
Мими много сте сладки на снимките.
Ами това е от нас. Около нас няма нищо ново. Да се надявам за събота и неделя малко да се разкараме от София. Ако това стане ще пиша  Laughing, че не смея с тези вируси... е ад
Чао от мен.

# 190
  • София
Здравейте.
Мими,незнам какво да кажа.Стискам палци Катето по-бързо да оздравее Praynig,а ти да имаш сили да издържиш Hug.
Яни,отново си N1 с творенията smile3521.
Къдрокоса,недей да скромничиш.Виждали сме твои снимки и всички могат да потвърдят,че изглеждаш много по-добре от манекенка.Можеш да поработиш единствено върху тена Wink.
На Хотмама и Мимиска,честито!
Хотмама,дано сладурчо да се оправи по-скоро и да не го мъчат сополките Praynig.
Неф,Нефи обра точките.Голям сладур Heart Eyes.
Зори,мила влизай в хладилника и започвай с яденето.Имаш анемия,а гладуваш.Повече да не съм чула,че не ядеш Naughty.Чу ли,ще слушаш по-големите Mr. Green?
Елс,Стени направо ме уби с уискито.Останах без думи.Ами така е след добре свършената работа с метлата,човек трябва да разпусне с едно малко newsm62.
Иля,да не ти хареса греената ракийката и следващата седмица пак да кажеш,че се лекуваш WinkНа баткото му пожелавам бързо да се възстанови.
На всички малки и големи бързо оздравяване.
Отивам да приспивам детето и после да готвя.
Ако не се включа по-късно,приятна събота и неделя на всички  bouquet

# 191
Мамита, не можем си показа носа навън!!! Вчера се прибирах вечерта в 10 и гъзето ми имаше ледени висулки докато вляза у нас, където беше пък като парна баня. В момента навън е МИНУС 20С Shocked Shocked Shocked Не смея да измъкна Рада със сополите от къщи, а горката не е излизала вече с дни...Исках да й купя една естествена смеска от билки специално за тез слузи дето ги влачи, но сега само седим и си играем на Дзак;)

Ивка-Мими, много си изкльощавяла ма мамо! Ако има нужда да прехвърля малко от моите запаси върху теб:)? Хапни нещо, Ивката е торпила явно!

Жани, стига бе как 2 косъма, толкова е готина! Я ела да видиш у нас какви редове сълзи и сополи са като си мием косата! Ейййй, като че ли му я оскубвам значи:)

Сани, то положително-положително, ама тая сутрин като пак започна със сирената в 4 и хич не видях много положително в ситуцията Grinning От вторник имам нонстоп главоболие. Това е - ако искаш да ме убиеш и да ме направиш зла - не ми давай да спя. Не мога да мисля как ще го направим още пъти този номер с бебетата (дай Боже разбира се, без децата не е същия живота!) Rolling Eyes

Мимиска, какво говорим изобщо!!! Ти си уникум - две порастнали деца и едни фъстък отгоре!! Дано е вярно дето казват, че с всяко следващо е някак по-лесно и не се плашиш на всяка секунда (като пристигнахме в Лондон миналата година като Рада беше на 2.5 месеца, тя от вратата се издрайфа като фонтан няколко пъти и първия въпрос на Иво беше "да викам ли линейка??")

Яни, колко и какъв вид почерпки да ти измислим? Такава си творческа и дива!! Бравооооооооооо!

Ооо, Зори, това, че учиш или практикуваш дадена професия не те и не бива да те прави имунизирана срещу човещина...Никой не е безгрешен и никой не е от стомана. Аз самата цивря на всичко що се отнася до деца, а пък мойто кат ме ядоса и почвам да врещя -- много ми е гузно, но така де - идеята е, че си съвсем у ред:)!!!

Ох, мойто се пльосна на пода в хола и заспива - ще го нося в леглото. Да видим как ще изляза до пералнята в този кучи студ Sad

ps ne e  li depresirashto - imam 25% body fat Whistling http://www.dietdummy.com/bodyfatcalculator.htm

Последна редакция: пт, 26 яну 2007, 17:07 от hotmama73

# 192
  • Варна, морето и сините вълни!
Ха честити титли на Мимска, Хотмама и Къдрокоса !!

Ние сме по - добре. Борим се за оздравяване. Катя започна да похапва по малко, а Борко да върти мизерни номера Wink

На всички болни - бързо оздравяване!!

# 193
  • В центъра на Вселената...
Разглеждам аз първа страничка и гледам, ама ние не фигурираме в албумите.Така че изтупках няколко снимки да се запишем, че сме декемврийчета.И специално за ИвкаМими-можеш да погледнеш там да видим дали ме знаеш Peace

Яни, може ли да те помоля да ме включиш в календара с мамешките рождени дни-на 6 ноември съм родена Hug  bouquet

# 194
  • Бг-мама
Мързелана Гана вика да се отсрами малко като попише и дано не се затрие щото съвсем ще ме откаже вече!!!!
Първо Мимка гуш и от нас и се радвам че вече сте по добре всички!!!
Елс ти нали знаеш че вна Стени съм му фен!!!А на аватара е просто неотразим и страшно ми прилича на теб!!!!
Хотмаме повече не искам да ит чувам ЕГН-то щото Валко като ти види аватара и само повтаря кака ,кака, кака!!! На Зори и на Тането вика мама пък мен кат ме види на аватара и вика боооооооооооооооооо...................................................................
което значи мечка Mr. Green.Умника на мама вече е разбрал ,че съм злобна кръвожадна и дебела Mr. Green
Неф малкия е страхотен красавец -избирайте си мома да кажа само че Рада , Инес  съм ги заплюла!!!!
Янич невероятно си се справила с колажа!!!
Брех Еличке верно ли е толкова студено при вас??? И при нас ще дойде и тежко ми тогава!!!!
Марти , миличка дано си добре и да не ти прилошава!!!!
Добре дошла на новата мама!!
Зори ,за за да съм съпричастна с теб и аз няма да гладувам  Mr. Green Mr. Green
Пачииииииииииииии ,аз се отсрамих вземи драсни нещо и ти!!!!

Общи условия

Активация на акаунт