В летните горещини ДЕКЕМВРИйче иска вече да пълзи 🍉👣 -- тема 5

• 23 797
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Вестерос
Мерси, ще пробвам.

# 481
Бора започна да яде неща , които уж не ги харесваше до преди две седмици. Все още не държи храна в ръката си , държи я ама само за игра. Като му сложа парченца върху таблата ги взима направо с уста , като кученце. Joy и с гризки и солети опитвам , но не ще. При нас манджите са на почит , по му харесват манджести истории , отколкото суха храна.

# 482
  • Вестерос
Аз днес ѝ направих зеленчукова супа, намачках зеленчуците и с малко от бульона, много вкусно, но ѝ дадох филията хляб на таблата и като я взе и почна да гризе Grinning много се смях. Ще правя тези дни палачинките и едни овесени хапки от Маги Пашова.

# 483
Значи момичета, ставам все по-добра в бавенето. Ето ги моите калпазани, които скоро ще станат на 11 месеца, а майка им чак сега ги снима за 10те месеца.

# 484
Сладури! Живи и здрави да са ти!

# 485
Веси, какви сладки дяволчета си имаш🥰
И аз искам за 10те месеца да взеля такива цифри. С Хелии ли са?

# 486
Веси, какви сладки дяволчета си имаш🥰
И аз искам за 10те месеца да взеля такива цифри. С Хелии ли са?

Не, Стели. От Шихо ги взех. Един евтин магазин за джунджурийки. Не знам дали в Русе го има.

# 487
Здравейте мами, я каква тишина пак е настанала Grinning .
Преварявате ли вода, и докога мислите да  преварявате?

# 488
Здравейте! Пътувахме за първи път надалеч почивните дни и ми беше адски притеснено. Къде рев, къде спане, къде писъци- имаше от всичко. Поне видя доста роднини и си събра парички детето😃.
Матей казва само ба ба, говори си по бебешки нещо си там. Нито казва друго нито маха с ръка  нито боц прави но и ние не го учим още. От гърнето се отказах, не му е времето още. Играе си, пълзи много,  стои прав доста, обикаля кошарите, оградката в хола и вече се набира да се качва на дивана ама още е далечее от успеха. Аз все още преварявам вода, явно навик ми остана, не ми тежи. На връщане му купихме биволско мляко и сирене и сега няколко дни хапва с кеф. Правих му тиганички, същото като палачинкити с овес но със сирене. Това му давам да яде с ръце само. Ама май преяжда, защото после му се додремва🤣

Веси, чистити 10м.!Живи и здрави да са калпазаните! Ние сме в неделя.

# 489
Отдавна не преварявам вода. Топля в каната и слагам минерална и от нея,за да се разтвори по-добре АМ Simple Smile

# 490
Аз също затоплям в каната изворна вода. Иначе когато купувам Бебелан не я минавам и през каната.

# 491
Аз напоследък съм в някакво умопомрачение 😀 мисля за първия рожден ден, избрах си тема ще поръчам украсата, ние погача не сме правили и прощъпулник няма да имаме, та съм решила рождения ден да прекаля 😀 темата ще ни е гора с едни много красиви животни лисица, енот,мечка и сова май беше.

Савана е като лепенка за мен, само да мръдна и тя веднага по мен, ако съм права се набира да я вдигам.. сутрин плаче за баща си много е тегаво.

Дават ли ви да им режете ноктите? Имаме животни на тях ги режа по-лесно от колкото на нея

# 492
Емили дава да й режа ноктите. Кака й обаче не даваше, спасението д
"дойде" , когато получихме подарък детски лакове на водна основа - беше на 11месеца, когато започнах да я лакирам, за да позволи да режем ноктите. Научих я, че няма лак, ако не даде да изрежем ноктите. На първото миене с вода лакът падаше. Кофти метод, ама минаваше без драми, напротив за детето беше голям кеф, че за 5-10мин е лакирана като мама.

# 493
И ние погача не правихме, но защо се отказваш от прощапулняка?
Матей дава да му ги режа но зависи пак в какъв момент го хвана.
Моята тема за рожденият ден ще е морска то се знае🙃🤣.
Въпрос- Стана ли по-трудно приспиването при вас? Матей ври от енергия, очи се затварят краката не спират🤣

# 494
При нас само млякото  помага за заспиване,но и трябва е да е с тотално паднали  батерии.До последно обикаля и лази . Не спира за минута .
През деня има 2 дремки.Еднато час,другата е от 40мин до 2.30ч.

Общи условия

Активация на акаунт