В летните горещини ДЕКЕМВРИйче иска вече да пълзи 🍉👣 -- тема 5

• 23 779
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Честито рожденници Хепинес. Да са ти живи и здрави . Heart Когато имаш време ,да разкажеш как е минал първият им рожден ден на малките бебоци.
Вяра с какво друго лекуваш дъщеря си?
витамин и осцилококцинум

# 541
Честит рожден ден на тези прекрасни дечица! Хепинес, да растат здрави и щастливи!

# 542
Аз бих закарала детето 100% на друг педиатър. Казваш че няма зачервено гърло и всъщност освен температура грип няма. Имаш повръщане и висока Т. осцилококцинум не е ли за грип? Дефакто ти даваш само температури понижаващи и това е. За повръщането даваш ли нещо? Повръща ли още , как се храни ? Може да го боли корем. Изхожданията как са?

# 543
Аз бих закарала детето 100% на друг педиатър. Казваш че няма зачервено гърло и всъщност освен температура грип няма. Имаш повръщане и висока Т. осцилококцинум не е ли за грип? Дефакто ти даваш само температури понижаващи и това е. За повръщането даваш ли нещо? Повръща ли още , как се храни ? Може да го боли корем. Изхожданията как са?
повръщане вече няма тя не яде много сега отпаднала е и е оклюмала водих я и на друг педиатър същото казват може би е някакъв вирус

# 544
Вяра, заведи детето са му пуснат кръв и урина. Да се види Црп-то. Сигурно има възпалителен процес. Аз иначе редувах ефералган и Нурофен през 6 часа за високата температура. Може да се наложи и антибиотик. Такава температура не е от зъбите.

# 545
Вяра, заведи детето са му пуснат кръв и урина. Да се види Црп-то. Сигурно има възпалителен процес. Аз иначе редувах ефералган и Нурофен през 6 часа за високата температура. Може да се наложи и антибиотик. Такава температура не е от зъбите.
ще звънна на педиатърката

# 546
Честит рожден ден на тези сладурковци, Хепинес! Да растат много здрави, щастливи и обичани деца! ❤️

# 547
Лелеее Хепи, какви бонбони са. Нека да са много здрави тези герой. Те са ни талисмани🥰
Сякаш вчера се чудехме коя кога ще роди, а сега рожденици...😊
Кестенче, не е потъмняла косата,  просто има повече коса 🤣 Иначе да, променен е много, вече не е топка, а се издължи доста,а и не се спира.
Вяра, върви на някакъв сериозен специалист. Не може 3 дни да не смъквате температура.

# 548
Лелеее Хепи, какви бонбони са. Нека да са много здрави тези герой. Те са ни талисмани🥰
Сякаш вчера се чудехме коя кога ще роди, а сега рожденици...😊
Кестенче, не е потъмняла косата,  просто има повече коса 🤣 Иначе да, променен е много, вече не е топка, а се издължи доста,а и не се спира.
Вяра, върви на някакъв сериозен специалист. Не може 3 дни да не смъквате температура.
притесняваме това че тамън свали температурата и пак  вдигне

# 549
Честит 1ви рожден ден на малките,пораснали сладури хапинес! Да са живи, здрави и много послушни! На мама и тате търпение и сила!

# 550
Здрвейтеее , тези прекрасни рожденици ги бях видяла в групата за недоносени в ФБ. Много се радвам , че са били нашите❤️❤️❤️. Да са живи и здрави , да радват семейството си.
Тези дни имах ужасни семейни проблеми , все скандали скандали направо на човек да му писне.... Айлиз вече изобщо не стои, изправя се държи се пада става , плаче за нищо . Мисля , че иска да ходи ... Аз се чувствам много уморена психически. За тези дни изобщо не искам да си сещам имах тежка бременност и все бях в болницата , даже миналата година на тази дата пак съм била там... Преди айлиз и аз имам загуба Октомври 2022 , определена за Юни 03.23.
Също бях на утрогестан и всички възможни терапи + стрес за сватба ... Точно Октомври месец почна да ми се вдига кръвното.... Не искам да се сещам и се надявам ако някога пак съм бременна да я изкарам по най лекия начин до термин.  На село си имах една единствена приятелка и нейното бебе беше Януари , но за мое съжаление (тяхна сбъдната мечта) отидоха да живеят в града . Ние с айлизката останахме съвсем сами.... Бързо оздравяване на всички болни , Вяра смени този педиатър и си намери един свестен да те съветва и консултира за всичко , това ти го казваме вече за 100 пъти. За твое добре де ..
Друга месец имаме доста рожденици😁😁😁😁😁

# 551
Кадерай надявам се семейните проблеми да са отшумели. Ние по едно време доста спорехме пред детето , и някак се напрягахме. Единия път така се разрева , докато спорехме кой къде зарязал чорапите , от тогава сме си обещали пред детето такива неща твърдо не.
Всяка бременност е различна според мен. Надявам се при следваща такава , да съм по адекватна. Не че имам избор де , все пак трябва да се грижа за малкия.
И Бора страшно е изнервен. Крещи с цяло гърло за щяло и нещяло , сега ме подсети че наистина бях чела , че преди прохождане децата ставали такива. Дано като проходи , което хич не го виждам скоро време , да се оправи. Следващия такъв етап бил преди проговаряне. Почивка няма значи. Joy

# 552
Ох и Томас е така. Крещи, сърди се, иска прав, аз нямам такъв кръст чак😄
И е като ваденка за мен момичета. Хубаво ми е, искам да се гушкаме,ама аз съм в стаята и той плаче за мен😅 единствено моя мъж или мама като го изведат на вън е добре, но като се върнат чак трепери да го взема...
Кадерайче, дано нямаш проблеми вече. Не мисли от сега дали ще е лека или тежка следваща бременност. Всичко ще се нареди добре. Simple Smile
Аз да питам нещо вашите бебета по колко изхождания имат? Томас има по  3 на ден обикновено.  И не е разстройство или нещо такова. Та се чудя нормално ли е? Питах педиатърката, тя вика покрай зъбите се разхлабват , да ама той сш и така постоянно и преди да избият долните зъби, имаше по 4 изхождания по кашави и аз усетих,че е от това .

# 553
Честит рожден ден на малките герой! Да са живи и здрави много да ви радват!❤

Ирен, направи това, което ще направи ежедневието ти по-леко, ако това значи някой да гледа детето действай! Горе главата! Пожелавам ти нещо хубаво да ви се случи!❤

Савана разболя баща си, той кашля, боли го гърло, тя си е пушка😀 крещи с пълна сила, понякога се чудя какво си мисли докато крещи, чак ушите ме болят.

Мисля,че е нормално децата да искат все при майките си, Савана понякога само да мръдна и вече мрънка да я взема, навсякъде е с мен, баш ваденка😂

Днес ходих да търся бурканчета за държавата кухня обявиха ми 70лв за 33 бурканчета и 63 капачки, това нормално ли е? Адски много ми се струват честно..

# 554
Айлиз се изхожда един път на ден 🙂 . Нз дали има нещо общо, но аз от малка ходя в седмицата един път , била съм и на лекарства просто мързеливи черва си имам... Дано тя не е така..  Проблемите на дали са спрели но от мухата стават на слон и мисля , че сме в голяма криза... Толкова голяма , че не искам да се чуваме и виждаме. Пред малката все да се вика и тя после плаче. Тя е много чувствителна понякога и пускам една песен и на клипа връбчето пада и тя плаче.... в такава ситуация сме , че даже на бфф то не мога да споделя истината , че не се разбираме и т.н
На никой не си споделям и много съм потисната надявам се най скоро да сме по добре.
 Аз искам да питам слагате ли предпазител на главата (тези вид каска за прохождане) още ме ходи ама много се удря. Има ли смисъл от такова нещо. Както си пълзи и като се ядоса на земята бум....

Общи условия

Активация на акаунт