В летните горещини ДЕКЕМВРИйче иска вече да пълзи 🍉👣 -- тема 5

• 23 779
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Вяра, децата, когато са болни, не ядат, то и възрастните така. Не се притеснявай, че не е искала да яде, но не давай пюре, ако не иска вода или мляко. Тичай при педиатъра да я погледне и да прецени лечение. Все пак каза, че са й спрели ваксините по мед.причини, затова е нужно да отидеш за преглед.

# 526
При нас тази нощ е тежко Елена се събуди с истеричен рев едвам я укротих има температура 38.3 дадох и Панадол към два пред 20 минути се събуди отново с истеричен рев дадох и вода не иска мляко не иска пробвах я с месно пюре почна да хапва и  изкара всичко от устата дето хапна направо съм ужас моят мъж е болен хрема кашлица сбърках се вече няма укротяване от този рев с нищо всичко опитах и продължава да реве направо се задави на Два  пъти едвам в оттъкнах много се уплаших
Вяра, отивай на педиатър да ти изпише за повръщането нещо и да те инструктира за температурата. Не давай пюре през нощта. Като не е искала вода или мляко, трябваше да я оставиш да не яде.
бяхме при педиатъра изписа и някои неща продължава да се дере от истеричен рев с нищо не мога да я успокоя няма млъкване каза перото явно някой вирус я е лепнал

# 527
При нас тази нощ е тежко Елена се събуди с истеричен рев едвам я укротих има температура 38.3 дадох и Панадол към два пред 20 минути се събуди отново с истеричен рев дадох и вода не иска мляко не иска пробвах я с месно пюре почна да хапва и  изкара всичко от устата дето хапна направо съм ужас моят мъж е болен хрема кашлица сбърках се вече няма укротяване от този рев с нищо всичко опитах и продължава да реве направо се задави на Два  пъти едвам в оттъкнах много се уплаших
Вяра, отивай на педиатър да ти изпише за повръщането нещо и да те инструктира за температурата. Не давай пюре през нощта. Като не е искала вода или мляко, трябваше да я оставиш да не яде.
бяхме при педиатъра изписа и някои неща продължава да се дере от истеричен рев с нищо не мога да я успокоя няма млъкване каза перото явно някой вирус я е лепнал

Най-вероятно реве, защото има температура и не и е комфортно. Може да има и зачервено гърло, което да я дразни. Моя близнак беше така. Рев, рев и като падна температурата се успокои.

# 528
Iren,прегръщам те. Не се обвинявай, че искаш помощ,за да имаш време за баща си. Това не е нещо лошо. За загубата те разбирам, казвала съм и преди мен ми извадиха бебето в 6м и бременността с Томас беше колкото щастлива толкова изпълнена със страх. Всичко ще се нареди, няма защо да се оправдаваш пред никого. Само ти си знаеш какво усещаш.

Вяра, местно пюре през ноща....
Малката плаче,защото е болна. Гушкай я повече, ще мине, щом вече сте били на лекар.

# 529
Ирен, нормално е да ти трябва помощ. Дано намериш жена, която да ти помага.
Вяра, детето може да плаче от сополи, които се стичат в гърлото нощем. При нас беше така и спяхме седнали. Аз на дивана и тя върху мен.

# 530
Ирен, нормално е да ти трябва помощ. Дано намериш жена, която да ти помага.
Вяра, детето може да плаче от сополи, които се стичат в гърлото нощем. При нас беше така и спяхме седнали. Аз на дивана и тя върху мен.
гърдите са и чисти сополи няма каза педито но само реве от снощи давах и два пъти Панадол и веднъж хексалгин но проблема е че я гушкаме с баба и постоянно пеем песнички какво ли не правим и е страшен истеричен рев и гърлото е чисто нее зачервено каза педито

# 531
Вяра да не би да никнат зъби? Има ли бебето вече зъби поникнали?  По колко Панадол и даваш? Той би трябвало да я успокои. Никакви пюрета през нощта.

# 532
Вяра има ли още температура бебето, повръща ли още? Аз бих спряла твърда храна или бих я свела до минимум. Местното пюре посред нощите , няма да го коментирам. Ако не подейства нищо , търси второ мнение. Панадола и Хексалгина не свалиха ли температурата, още ли я поддържа висока?
Стели Томас страшно се е променил , косата му потъмняла сякаш или на снимките така изглежда. Heart Eyes
Ирен нормално е да ти е трудно да избереш при кого ще оставяш детето, дори за кратко време. Търси из фейсбук групите на вашия район , може да ти попадне нещо. Надявам се баща ти да се оправи и тези болести да останат зад гърба ви. Heart

# 533

В края на този зверски емоционален ден, искам да благодаря и на вас за цялата подкрепа и упора, която ми бяхте през тази година! 🩵🩷🩵
Откриваме сезона на рождените дни!

# 534

В края на този зверски емоционален ден, искам да благодаря и на вас за цялата подкрепа и упора, която ми бяхте през тази година! 🩵🩷🩵
Откриваме сезона на рождените дни!

Страхотни са Хепи !
Честит Рожден Ден на най - големите геройчета от групата, нека да растат здрави и все така борбени! Нека бъдат гордостта на мама и тате и слабостта на баба и дядо! Пожелавам им едно приказно безгрижно детство!
Хубав празник и наздраве!
😘♥️♥️♥️💐🍾🥂🎂🎁🎉

# 535
  • Вестерос
Честити рожденици, Хепинез! Прекрасни са! Да са ви здрави, много щастливи и с късмет! Ах, как ги мислех тази дребосъци, които вече са големи дечица, а не бебенца малки! Пу пу! HugHeartFlowers HibiscusCake

# 536
Ехаа, Първият им Рожден ден! 🍰🎂🥂💐🌺🍀И първият за групата ни! Честити да са, как умно гледат и с интерес тези герои. Да живи и здрави и да имат дълъг и щастлив живот.
Ирен, в Турция лекуват успешно почти всички видове. Тука отписани хора там ги вдигат на крака и си живеят с болестта. Тука нямаме лекари, а търговци без морал и сърце.

# 537
Честит рожден ден на малките борци за живот! Да са здравички и послушни, а на мама здрави нерви и търпение Heart

# 538
Вяра има ли още температура бебето, повръща ли още? Аз бих спряла твърда храна или бих я свела до минимум. Местното пюре посред нощите , няма да го коментирам. Ако не подейства нищо , търси второ мнение. Панадола и Хексалгина не свалиха ли температурата, още ли я поддържа висока?
Стели Томас страшно се е променил , косата му потъмняла сякаш или на снимките така изглежда. Heart Eyes
Ирен нормално е да ти е трудно да избереш при кого ще оставяш детето, дори за кратко време. Търси из фейсбук групите на вашия район , може да ти попадне нещо. Надявам се баща ти да се оправи и тези болести да останат зад гърба ви. Heart
сега преди половин час се събуди мерих и температура 38.4 та и сложих свещичка ефералган и пиши от рев пея песнички гушкам в много и не спира да плаче

# 539
Честито рожденници Хепинес. Да са ти живи и здрави . Heart Когато имаш време ,да разкажеш как е минал първият им рожден ден на малките бебоци.
Вяра с какво друго лекуваш дъщеря си?

Общи условия

Активация на акаунт