В летните горещини ДЕКЕМВРИйче иска вече да пълзи 🍉👣 -- тема 5

• 23 804
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Прекрасна Айлиз!
Емили спи по 2 пъти, рядко 3. Обаче нещо започва да променя дремките. Обикновено спи преди обяд за около 40-60мин и след 14ч за 1,5-2часа и повече, но вече 2-3пъти се случва да заспи в 11 и да спи 2,5-3часа и следващата дремка да е късно за 30-ина мин.

# 436
  • Вестерос
Скрит текст:
Проходилка Little Tikes 3 in 1 - Light'n go, Розова. Колелата не се плъзгат и вървят спрямо силата на бебето , тоест ако спре и се отпусне на пред ,  не пада по лице бебето .
Става и на масичка. Не очаквах и аз такъв ефект , даже стъпваше на пръсти и си оправи карачетата и стъпва нормално.... Пупу думи нямам, да не вземе сега от уруки да се счупи 🤣🤣🤣.  Има функция за два езика ,немски и английски. Пее , разказва приказки , и издава звуци на животни. Когато бебето ходи свети...
Купих я от бебе продавалник, уокъра е бил дублиран подарък и не е използван - 30лв🤭.
Вие продавате ли дрехите ? Питам мамите с едно дете сега. Аз се чудя то място нямам , ама ако имам пак момиченце.... После си мисля , че може и сезона да не съвпадне все пак те са зимни бебета. Дрехите 0-3 са като нови... Дали да ги дам или продам или запазя ....😶
Mного е сладка пу пу!
Не съм продавала дрехи. Купих торби от икеа и прибирам там. Ако аз нямам друго, сестрата на ММ няма деца, та и за нея.

Има две дремки отдавна. Различна продължитеност са.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 00:48 от Tiffany А

# 437
Моята девойка има сънна болест 😀 продължава да спи по 3-4 пъти! Нито една дрямка не мога да махна, пробвала съм 🤷♀

# 438
Уокър имам подарен от майка ми , не съм го вадила още , но като се приберем в Германия ще го извадя. Дървен е някакъв , дори не го погледнах , като го подари малкия беше на две седмици.
Отдавна сме на две дремки. Първата е час и половина , втората 30 минутки, като винаги аз го будя.
Блонди ако вечерта си спи добре , няма за какво да ги махаш. Радвай се че спи повечко. От Турция му накупих книжки , които издават звуци на животни или разказват приказки. Дадох му за сега само едната , много ѝ се радва. От сега мисля какво да му вземем за първия рожден ден , май ще е някаква триколка ама да видим, има време до тогава.
Малкия зверски се подсече , днес му направих ваничка със смрадлика и се подобри, но още е червеничък. Взех крем на Бочко , но не виждам ефект. Вие какво ползвате? Чак така не се беше подсичал  никога. Времето леко захладня , вече следобед е с дълго ръкавче. Как се справяте с постоянните коментари " ама така гол ли ще излиза навън , студено е вече , нека си играем вътре" Neutral Face Според тях детето трябва да излиза само през лятото , а останалите сезони да си стои вътре или от сега да е облечено с якета, пуловери и елеци.

# 439
Снощи беше много хладно, трябваше да отскочим до нашите, не я облякох, беше си по боди с къс ръкав, без панталонки и чорапи. Лелята на баща ми я видя и започна да се кръсти -как така е толкова гола. Тя се беше де, можеше 1 панталон да й сложа, ама от колата -вътре, реших, че няма да замръзне. Почнаха коменгарите, че съм щяла да я разболея, защо не я обличам, не ме ли е страх. Отвърнах й, че аз болни и кекави деца няма да гледам! Тя пък започна да се оплаква от детето на братовчедка ми - как за пореден път е болен. Отвърнах й, че многото обличане, води до болести. Ако го гледат без да го навличат-няма при най-лекия полъх да е болен. На сватбата на братовчед ми при 35°+ (ако не и повече) беше с риза и потник отдолу, защото "много се поти". Естествено после беше болен...Ох, отплеснах се с историите, извинете 🤭
Не съм вманиачена толкова на тема каляване, но все пак се старая да не навличам децата. А пък като ми направят забележка, отвръщам, че аз болни деца не искам да гледам!

# 440
Алтая, точно така и аз расъждавам като теб.
Кестенче, като прекарахме дрисливият вирус🙈🤣 Матей се подсече. Судокрем редувах с цинкова паста и бепантен. Като два дни обливах с лайка. Смрадликата ще го оправи но много изсушава. Бочко е слаб,вземи судокрем за по-бързо решение.

# 441
Задължително ще взема утре. Тоз Бочко за нищо не става.
Свекърва ми все повтаря че на детето му е студено. Но преди два дни , след като майка ѝ , каза че малкия щял да настине и да съм го била облякла , отвърна на майка си ,че тя колко си навличала децата и накрая и с двамата още преди 7мия им месец е лежала по болници. Скастри я леко че навремето я слушала нея и за това ѝ се разболявали нейните , вика " Виж сега малкия как не го пазят и не го навличат и детето не се е разболявало , младите знаят по-добре от нас как се гледат деца". Ама като се прибрахме си продължи де , да казва колко било захладняло и как щял да се разболее , ако не го облека.

# 442
Аз за дупето ползвам Бепантен от началото. Много съм доволна.
Блонди и Томас си спинка и през ноща е ок за сега пу пу.
Относно обличането и аз не го обличам много, макар и малко да се притеснявам да не го простудя, но на него му е добре според мен Simple Smile

# 443
И аз не навличам. За мен студени ръце и крака, носове и тн не е фактор! Не искам хремаво дете 🙄 сутрин и вечер слагам само някое горнище, иначе по къс ръкав.

# 444
От вчера имаме обувки.🤭
Взех босите обувки на КиК и много ми харесаха, леки, меки, тъничка подметка, огъват се пръсти-пета, ляво-дясно, по диагонал. В нашия град никъде няма подходящи обувки, а за боси не са и чували, та взех, че поръчах. Нямам база за сравнение, така че не мога да кажа дали са много добри или прилични.

# 445
От вчера имаме обувки.🤭
Взех босите обувки на КиК и много ми харесаха, леки, меки, тъничка подметка, огъват се пръсти-пета, ляво-дясно, по диагонал. В нашия град никъде няма подходящи обувки, а за боси не са и чували, та взех, че поръчах. Нямам база за сравнение, така че не мога да кажа дали са много добри или прилични.
.

И ние май ще вземем от тях. Може ли да ми пратиш снимка или линк? Те са без цип по подметката нали? 75лв ги гледах. Малко по-високи като боти.

# 446
Разбира се, само се извинявам за това, че не са чисти, но вече са в обращение и току-що събути:
Скрит текст:

П.с. ако снимките не са достатъчни, мога и още да направя...

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 15:13 от Altaya

# 447
Алтая много хубави обувчици , добър избор. Blush Ние взехме на Биомеханикс но още не съм и ги обувала , във вкъщи е боса или с чорапи.

# 448
Разбира се, само се извинявам за това, че не са чисти, но вече са в обращение и току-що събути:
Скрит текст:

П.с. ако снимките не са достатъчни, мога и още да направя...

Благодаря! Такива са, само, че са по-готинки, защото са момичешки. Аз гледах сини, съвсем изчистени. Ще ходим май до мола да го вземем.

# 449
Хубави обувчици!
Да се похвалим,че днес ставаме на 10 месеца. Ех кога измина това време. Така лети ,то големия на 8 стана.
Отплеснах се!
Моята смехуранка!

Общи условия

Активация на акаунт