В летните горещини ДЕКЕМВРИйче иска вече да пълзи 🍉👣 -- тема 5

• 23 817
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Блонди, от началото на месеца взимам от  млечна кухня храна. В манджите по етикет има сол, а в десертите- захар и са прекалено сладки. Интересното е, че е за деца от навършени 7м. до 3г. Така че ако слагаш малко сол, не е нещо, за което да се притесняваш, въпросът е, да не е солено... Simple Smile

# 421
Блонди, какъв е уокъра? Събирам инфо, че искам да купувам вече

# 422
Преди време аз исках мнение за Уокър ,но мисля  , че нямаше много които използват или т.н. Еми много съм доволна с Уокър се научи да се контролира как да ходи , кога да е бързо и бавно. След две показвания си ходи вече сама с уокъра. От седнало положение се дърпва за него ( задните гуми ги блокирам , зада си играе седнала да) и чака да ги отблокирам и щъка и щъка. Много се занимава и когато е тип масичка. Много съм доволна не очаквах такъв ефект забрави напълно за проходилката. И аз почнах да дава малко от общата храна , тя сама си иска и си показва от кое да и дадем ....

# 423
Кадерайче, звучи много добре, какъв е вашият уокър😃?
Мириам, много е сладка, пак ще я снимаш❤️.
Пепина, каква е тази светла чашка? За нормална чаша ли говорим?
Ние вчера купихве килим за хола, просто с това падане не издържам. Аз не ползвам килими, заради алергията ми но на паркета така си удря главата, че чак мен ме боли. В оградката е с килимче пъзел но само прав стои там и обикаля, иска да излезе. От два дни прояде мрежата на платнената кошара и има дупки вече🤣😜😵‍💫

# 424
И аз не смятам, че малко сол е проблем. Все пак да има вкус тази храна. Ние от седмица се на кухня. Големи очаквания имах, чантички, буркани, голямо вълнение беше. Досега от това което им готвих не са ми отказвали нищо, но с кухнята имаме проблем. От много неща почва да им се гади. Там на всяко нещо има АМ и масло и има някаква много гадна миризма, която ме преследва навсякъде. Аз не съм слагала Ам в моите манджи. Та както се бях настроила да хапват, не знам какво ще става......ще ги мъча още малко, ако не пак почвам да готвя.

# 425
Моят уокър е 2в1 с масичка на Кикабу. Евтинийка втора употреба го взех, върши работа. Малко е лек и в началото като се отпускаше върху него и падаше, но вече му свикна 😀

# 426
И аз не смятам, че малко сол е проблем. Все пак да има вкус тази храна. Ние от седмица се на кухня. Големи очаквания имах, чантички, буркани, голямо вълнение беше. Досега от това което им готвих не са ми отказвали нищо, но с кухнята имаме проблем. От много неща почва да им се гади. Там на всяко нещо има АМ и масло и има някаква много гадна миризма, която ме преследва навсякъде. Аз не съм слагала Ам в моите манджи. Та както се бях настроила да хапват, не знам какво ще става......ще ги мъча още малко, ако не пак почвам да готвя.
моята Елена хапва вкусно от кухнята и с апетит голям

# 427
Кадерайче, звучи много добре, какъв е вашият уокър😃?
Мириам, много е сладка, пак ще я снимаш❤️.
Пепина, каква е тази светла чашка? За нормална чаша ли говорим?
Ние вчера купихве килим за хола, просто с това падане не издържам. Аз не ползвам килими, заради алергията ми но на паркета така си удря главата, че чак мен ме боли. В оградката е с килимче пъзел но само прав стои там и обикаля, иска да излезе. От два дни прояде мрежата на платнената кошара и има дупки вече🤣😜😵‍💫
Да, Ванче . Четох че на тези обикновенните чашки им казвали светли чашки. Ще търся с две дръжки отстрани да си я държи.
Нашият Уокър е ето този https://www.hippoland.net/kikkaride-aktivna-prohodilka-walk-n-le … green-31005030062 и много сме доволни . Доскоро си игра само с масичката в голямата кошара , сега вече и го бута. Колелата му се регулират колко бързо да се въртят и е ок.
Веси в нашата кухня не слагат АМ , готвят много вкусно и разнообразно. Бебка си хапва и ние го доизяждаме 😂

# 428
  • Вестерос
И нашият уокър е същият

# 429
Проходилка Little Tikes 3 in 1 - Light'n go, Розова. Колелата не се плъзгат и вървят спрямо силата на бебето , тоест ако спре и се отпусне на пред ,  не пада по лице бебето .
Става и на масичка. Не очаквах и аз такъв ефект , даже стъпваше на пръсти и си оправи карачетата и стъпва нормално.... Пупу думи нямам, да не вземе сега от уруки да се счупи 🤣🤣🤣.  Има функция за два езика ,немски и английски. Пее , разказва приказки , и издава звуци на животни. Когато бебето ходи свети...
Купих я от бебе продавалник, уокъра е бил дублиран подарък и не е използван - 30лв🤭.
Вие продавате ли дрехите ? Питам мамите с едно дете сега. Аз се чудя то място нямам , ама ако имам пак момиченце.... После си мисля , че може и сезона да не съвпадне все пак те са зимни бебета. Дрехите 0-3 са като нови... Дали да ги дам или продам или запазя ....😶

# 430
Проходилка Little Tikes 3 in 1 - Light'n go, Розова. Колелата не се плъзгат и вървят спрямо силата на бебето , тоест ако спре и се отпусне на пред ,  не пада по лице бебето .
Става и на масичка. Не очаквах и аз такъв ефект , даже стъпваше на пръсти и си оправи карачетата и стъпва нормално.... Пупу думи нямам, да не вземе сега от уруки да се счупи 🤣🤣🤣.  Има функция за два езика ,немски и английски. Пее , разказва приказки , и издава звуци на животни. Когато бебето ходи свети...
Купих я от бебе продавалник, уокъра е бил дублиран подарък и не е използван - 30лв🤭.
Вие продавате ли дрехите ? Питам мамите с едно дете сега. Аз се чудя то място нямам , ама ако имам пак момиченце.... После си мисля , че може и сезона да не съвпадне все пак те са зимни бебета. Дрехите 0-3 са като нови... Дали да ги дам или продам или запазя ....😶
айлиз е прекрасна а относно дрешките подарих ги на една мама очакваща скоро момиченце

# 431
На нас ни подариха Уокър, но още не съм го извадила. Мъжа ми ще получи удар, че ще се спъва в още нещо, ама май ще го вадя. Вяра днес сама седна без да се държи за нищо. Олекна ми.
Част от дрехите ги подарявам на хора в нужда. Имам приятелка личен лекар по селата и тя ги разпределя. Другата част ги прибирам за бъдещи бебета, защото ме помолиха.

# 432
Кадерайче, никъде го няма вашият уокър. Изчерпан е в емаг и Комсед.

# 433
Айлиз е голяма сладурана пу пу.
Аз дрехите ги раздадох на приятелки. Запазила съм си малко,които са ми сантиментални. В моя случай второ дете не искам, но ако се случи ще си купя пак. Нито се знае сезона ще е същия ли ниго момче ли ще е Simple Smile
Вашите бебета колко пъти спят? Томас спи по 3  пъти на ден и не иска и не иска да мине на 2 дремки. Пробвам го ,преуморява се, страда нощния сън и пак връщам.

# 434
Кадерайче, никъде го няма вашият уокър. Изчерпан е в емаг и Комсед.
Да и аз гледах , щях да купя подарък на племенника ми. Този е купен от бебе продавалник , дублиращ подарък е било. Даже не знаех за функциите му , просто на вид ми хареса и беше на много добра цена за чисто нов не използван 30лв... Мисля , че изкарах късмет😁

Общи условия

Активация на акаунт