СЕДМИ КЛАС - второ и трето класиране

• 76 471
  • 826
  •   1
Отговори
# 150
И аз от търсене на работа погледнах миналогодишната тема. Излязло е в 14:13. Или поне в толкова са писали първите видели го. Та май ще си почакаме... Успех на всички ! И на майките с разсейването!

да но предния ден ....,нас ни пробват колко ни е желязна нервната система

# 151
И аз от търсене на работа погледнах миналогодишната тема. Излязло е в 14:13. Или поне в толкова са писали първите видели го. Та май ще си почакаме... Успех на всички ! И на майките с разсейването!

да но предния ден ....,нас ни пробват колко ни е желязна нервната система

За съжаление не пробват нашата нервна система, толкова си могат което е жалко.
Все се надявах, че ще изчакат появата на министъра по ТВ-то, та да не каже нещо което ще се размине и тогава ще пуснат класирането. Ама явно, администраторите им пак толкова си могат.

# 152
  • София
Пак имам питане за приятелско дете. При записването детето е ясно, че трябва да присъства, а родител дали трябва задължително?

# 153
Пак имам питане за приятелско дете. При записването детето е ясно, че трябва да присъства, а родител дали трябва задължително?
Точно обратното е

# 154
  • София
Точно обратното е
Хм, не виждам логика да е така. Дали някъде е разписано това изискване?

# 155
Детето е непълнолетно, не може само да подписва документите, родителя ги подписва.
Многократно писахме, ако родителя не може, то трябва нотариално заверено пълномощно е което да има данните на детето и да пише изрично за какво е това пълномощно...

# 156
Ние се записахме още на първо класиране. Не беше задължително детето да присъства.
Все пак можете да звъннете предварително в съответното училище да питате, аз така направих.

# 157
Докато чакаме, да ви разсея /за говорещите английски/ ... да е ясно, че субективизъм има не само в България
Laughing Laughing Laughing

# 158
  • София
Детето е непълнолетно, не може само да подписва документите, родителя ги подписва.
Многократно писахме, ако родителя не може, то трябва нотариално заверено пълномощно е което да има данните на детето и да пише изрично за какво е това пълномощно...
Благодаря!
Изобщо не съм обръщала внимание на подобни казуси, защото сме си съобразили летните графици, за да можем заедно да преминаваме през етапите. Приятели имат възможност днес да пътуват, та се чудеха как да постъпят в тази ситуация.

# 159
Оф, никой не гледа никакви пълномощни и лични карти. Ако ще и баба им да ги запише.

# 160
Да тръгнат утре след 8:30 Hands V Минават, записват детето и да потеглят... Колкото и да не го съобразиш, то е фиксиран първия и последния ден за записване... В краен случай днес да ви дават пълномощно и така...

Има хиляда лични данни, които се вписват в документите при записване (не при заявяване за второ класиране), че не знам как ще стане "без да гледат"...

# 161
Качиха ли 2рото класиране?

# 162
# 163
  • sofia
Приятелка така в петък прати синът си да се записва сам. Върнали са го, естествено.

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 13:09 от Кришка

# 164
  • Някъде там...
Успех на всички чакащи!

Общи условия

Активация на акаунт