СЕДМИ КЛАС - второ и трето класиране

• 76 459
  • 826
  •   1
Отговори
# 135
Чакащите, как сте? Не издържам вече… за пет пари работа не съм свършила днес Sad
Аз работя уж, но само рефрешвам. Очаквах да излезе по-рано второто класиране. Първото излезе към 11 ч. май, така че чакаме всеки момент, дано не ни мъчат до следобяд.

# 136
  • Sofia
Тази година явно за последно оставят....

# 137
.... и аз,не помня така да съм се вълнувала,кръвоносните ми съдове са свити  Grin

# 138
Не издържам вече и сърцебиене получих. Да вземат в 17ч. да го публикуват ....

# 139
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Чакащите, как сте? Не издържам вече… за пет пари работа не съм свършила днес Sad
Щерката се шматка с приятелки на НДК .., а аз ... гледам филм, от който нищичко не разбрах, защото рефрешвам сайта на инфоприем през 2 минути Simple Smile
Ааааа, на работа съм, но днес тя се състои да чакам да дойде да се запише някой ..., а от 8,30 до сега това е направил само един човек ... Всичко ми е на топка, а не го очаквах от мен си ... Може би, защото не ѝ достигат само 2 т. до желаната паралелка и ...

# 140
Аз днес работя от вкъщи… голяма грешка. Предишните пъти поне бях в офиса и се разсейвах с нещо. А сега… сглобих един вентилатор, прострях дрехи, прочетох имейлите и не спирам да рефрешвам.

# 141
  • Sofia
Аз съм на къра... поливам домати, бера грах и малини и съм потна до уши. Телефонът е целият в кал от пипане през 5 минути. Синът ми изобщо не се сеща. Викам - вълнуваш  ли се, чакаш ли. А той - дааааа.

# 142

Koлкото и работа да не си свършила, все повече неща от МОН и РУО си свършила. Sad

# 143
...игра на нерви

# 144
  • София
Добре би било МОН преди обедната почивка да ни зарадват. После ще слънчасат от ходенето за обяд, ще им натежи храната, ще им се доспи... Не е редно, някак си Simple Smile

# 145
Бях много дзен при резултатите от НВО и при първото класиране, и с право - детето изкара почти точно толкова, колкото очаквахме и на първо класиране кацна там, където го бях сметнала, с точност до паралелката.

Сега за първи път съм пред припадък, дали ще се придвижи до там, където наистина иска. Сайтът преди 12.00 на обяд няма да го отварям, освен ако някой тук не пише, че има нещо качено.

# 146
Иначе на системата им й трябва секунда и половина да извърши класирането. Да бе, да.... Айде вече да натискат онова копче, да се свършва!

# 147
При мен е така от 15 минути: "Тази страница не работиПонастоящем infopriem.mon.bg не може да обработи тази заявка.
HTTP ERROR 500"

# 148
  • София
И аз от търсене на работа погледнах миналогодишната тема. Излязло е в 14:13. Или поне в толкова са писали първите видели го. Та май ще си почакаме... Успех на всички ! И на майките с разсейването!

# 149
И аз от търсене на работа погледнах миналогодишната тема. Излязло е в 14:13. Или поне в толкова са писали първите видели го. Та май ще си почакаме... Успех на всички ! И на майките с разсейването!
То миналата година оценките излязоха 4 дни по-рано от карайният срок.

Общи условия

Активация на акаунт