СЕДМИ КЛАС - второ и трето класиране

• 76 074
  • 826
  •   1
Отговори
# 555
Горе се допълних...
Сега пак се вижда, но не виждам как да го сваля в ексел... (на "първи етап" има бутончета excel и pdf по средата, на "трети етап" ги няма)
https://infopriem.mon.bg/wishes/plan?rio=22

# 556
  • София
Имам чувство, че за първи път откакто следя класиранията след 7 клас има толкова свободни места, особено за момчета, за 3 класиране. Става въпроса за училища като Испанската, двете АЕГ, ФЕГ, СМГ и НПМГ.

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 11:50 от green_dawn

# 557
За Пловдив обявени ли са свободните места? Ако може линк,че нещо не ги откривам.

# 558
  • Пловдив
За Пловдив обявени ли са свободните места? Ако може линк,че нещо не ги откривам.
Влизате в инфоприем >> План-прием >> Трети етап
Най-отгоре се избира съответното РУО. При мен по подразбиране е Пловдив.

# 559
  • София
Имам чувство, че за първи път откакто следя класиранията след 7 клас има толкова свободни места, особено за момчета, за 3 класиране. Става въпроса за училища като Испанската, двете АЕГ, ФЕГ, СМГ и НПМГ.
И нито едно в немските май, не съм сигурна, гледах файла в инфоприем

# 560
  • София
В 91 НЕГ мисля, че видях 4 свободни места.

# 561
  • София
А в сайта на РУО София пуснали ли са ги някъде, че не ги намирам, а нямам достъп до инфоприем?

# 562
  • София
А в сайта на РУО София пуснали ли са ги някъде, че не ги намирам, а нямам достъп до инфоприем?
В РУО-София  ги няма още.

# 563
  • София
Аз пък нещо не виждам да има в Испанската нито едно свободно място, а във 2ра Английска само 2…

Нещо може и аз да бъркам, че гледам през телефона.

# 564
Четох някъде как се случваха нещата, но не мога да открия темата. Извинявам се за въпроса, може ли ако детето е записано на 2-ро класиране, да си изтегли документите и да участва в трето?

# 565
Къде по  точно се виждат в сайта Руо Пловдив?

# 566
Сводобните места ми се видяха много на първо гледане. Но после, като селектирах тези, които ни интересуват, май не са чак толкова много.
Някъде имаше ли бройката неприети деца след второ класиране тази година за София? Сякаш имаше точна цифра в някаква статия, но даже не помня, къде четох.

Има я Испанската в списъка.

# 567
В 91 НЕГ мисля, че видях 4 свободни места.
Дори 5

# 568
Четох някъде как се случваха нещата, но не мога да открия темата. Извинявам се за въпроса, може ли ако детето е записано на 2-ро класиране, да си изтегли документите и да участва в трето?

Може.

За София местата се виждат в инфоприем, но още няма таблица, публикувана на сайта на РУО

# 569
  • Пловдив
Къде по  точно се виждат в сайта Руо Пловдив?
Влизате в инфоприем >> План-прием >> Трети етап
В РУО не са качени.

Общи условия

Активация на акаунт