СЕДМИ КЛАС - второ и трето класиране

• 76 560
  • 826
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ние все пак участвахме във второ класиране, мръднахме точно както предвидих до 127, ИЕ и АЕ, природни науки. На 0.5 точки останахме от 7 СУ, там бала падна точно колкото 2022. Не очаквах, но баловете във 127 не мръднаха много на второ, миналата година е имало голям спад. Вероятно повечето деца тази година доведе до по високите балове във втори ешалон училищата.

# 316
Благодарение на темата, на Санака и на сайта на Дидева Flowers Hibiscus с изчерпателна информация, аз съвсем точно познах къде имат шанс и кое дете къде ще попадне и на първо, и на второ класиране. Даже неочаквано имаха бал за още по една паралелка. Идея си нямах, че ще успея да разбера статистиките и всички таблици в началото, но страшно много ми помогнахте (щом не ми се наложи да питам, значи информацията е била достатъчно обстойно разяснена).
Огромни благодарности от мен за положения труд и отделеното време!!!
Успех на всички родители и деца, които продължават нататък в класиранията и прекрасно лято на всички! 🏄‍♂️🏄‍♀️

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 07:33 от drago_2008

# 317
Майката на детето прието с арабски не е ли писала все още?

# 318
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Майката на детето прието с арабски не е ли писала все още?
Така я завъртяха, че... най-вероятно няма да пише ...

# 319
Верно са мисирки журналистите...
НПМГ  изпаднала от топ 10 и 22-ро заела мястото....
Ало... как се балообразува в тези училища?

# 320
МанИ, манИ....ми как се балообразува в СМГ и как го сравняваш с 1 АЕГ и 2 АЕГ Sad
Кога станаха толкова прости...идея си нямам!

# 321
Аз се чудя дали им е поръчано да пишат такива глупости по неизвестни за мен причини или са си прости мисирки...

# 322
А, то един господин ги нарече така, те после го оплюха!

# 323
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз се чудя дали им е поръчано да пишат такива глупости по неизвестни за мен причини или са си прости мисирки...
Второто Simple Smile Просто гледат числа без да влагат мисъл как са образувани ... Ама така е по всички теми, не само за класиране и образование. Много се набива на очи колко не проучват темите си ...

# 324
2 точки не достигаха за желания Итнириорен дизайн с италиански език... Сега последното дете е прието с бал 408.25 ... щерката е с 408 и е страшно разочарована... Остава си в Интериорен дизайн с френски език.
Супер е с френски език. Ако преподава учителката , която аз знам сте направо късметлии. Много е добра и много напредват с езика.

# 325

Престанете с обидите към журналистите. Това не си го измислят. И като цяло обикновено не си измислят, а цитират някого. В случая - Кастрева.
В случая се разглеждат училищата по минимален бал на второ класиране. Последното прието дете в 22 е с 404 бал, последното в НПМГ профил Математика с Физика - с 402. И двете гимназии приемат с бал 500 т., независимо какви резултати и оценки влизат в тях. Така че сравнението по минимален бал си е напълно удачно.

# 326
  • Б
Примерно за Бургас английски с китайски има 3 места, класирани са 16 души. Тези 16 ако не се запишат от тях ще останат свободни места за 3 то класиране нали така?

# 327
Къде гледате тези места?

# 328
А знае ли се докога ще излязат минималните балове в статистиката на приетите по второ класиране, т.е. тези, на които пише 0.00, защото виждам промяна в баловете, но явно не всички са излязли..

# 329
  • София
На тези, при които пише 0,00 гледате бала от първо класиране. Тези нули означават, че не е имало свободни места за тези паралелки на второт класиране и съответно никой не се е класирал там на втория етап.

Общи условия

Активация на акаунт