Мамо,ти не се сърди, а поредното ритниче от малкото АПРИЛче приеми

• 15 401
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
  • Чехия
Момичета сега се сетих да питам вие практикувате ли Пренатално възпитание -   ...тука какво ли не четох по темата, то за приказки, че е добре да е разказват, то за музика и т.н ...Попаднах дори на материали граничещи е с научната фантастика. newsm78  #Crazy
Ето и ликнче към нещо ... http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=131
Кажете какво мислите вие?

Айа, мила благодаря Hug Hug ти две кошарки ли ще имаш за мъничета?
Непременно ще снимам тука тия дни скромните си приготовления и ще ги сложа в албумчето.

За пъпа и аз съм в някакво дивно състояние, като стоя ми е леко изпъкнал и страшно окръглен, а като легна и  хлътва..
Колкото до линия нигра имам я скоро от 8г.с и ...ама не ме притеснява защото не е и много тъмна. Whistling

# 136
Да, с две кошарки ще сме, но за начало само сгъваеми. Може би след половин-една година ще има направим цялата стая и тогава ще им поръчаме и креватчета   Heart Eyes

И пак за шишетата, имам няколко въпроса:
 - има различни мл; как да разбера колко големи шишета ще ми трябват?
 - марката, масово препоръчват на Авент; но забелязвам и едни B.Free - те не са ли по-хубави? Гледам някакви реклами напоследък и на една японска, Pigeon - за нея чували ли сте?

# 137
Здравейте, за срещата днес в 14 ч. във Варна кой друг е за?
Ние със sve_dim  сме ясни, а останалите да не сте се отказали, гледам, че наистина времето е страхотно!

Хайди чао и целувки на всички мами! Като се върнем ще дадем отчет със снимки!

# 138
  • Попово
Здравейте мамчета,
За шишетата B.Free - една позната роди бебок през юли и се хранеха само с адаптирани млека и ползваха точно тази марка, имали система против колики и е майчето е доста доволно... а и що годе като гледам цените не са много високи.
На маметата от варна приятна среща Simple Smile

# 139
Здравейте на всички! Отдавна прочитам по нещо из форума, но все не ми остава време да пиша. Вече съм в болнични така че с удоволствие се присъединявам към вас.  Grinning Аз чакам своето момиченце на 28 април. Aya, нали ще ме добавиш към списъка?

# 140
Ето ме и мен  Hug

За сгъваемите кошари - когато бебче още е малко и спи на горното ниво, там трябва ли да се подложи дюшече, постелка или направо може да спи в мрежата?  newsm78
Обиколник за такава кошара май няма да ми трябва, но на горното ниво как да му постеля чаршафи например? Не мога да си го представя.

Aya, бельото от ДаНет ли си го поръча? Там си харесах 2 сутиена и прашки за бременни  hahaha

# 141
Здравейте,момичета!
Наистина тази цена си беше доста висока,но моят доки е напълно изкукуригал и честно да ви кажа ме е страх да се кача при него на магарето.А на частната и повярвах,защото имам много силно течение и сърбеж(аз главно заради това отидох при нея Peace) Благодаря ви все пак за съветите,но за в момента нямам възможност да отида при друг специалист... Hug
Радвайте се на слънчевото време !!! И се разхождайте!! И варненките да разказват!  bouquet

# 142
  • Попово
Бенита, имаше ли някакви отзиви за Прополките щото и аз съм на такива за гърлото, а на листовката нищо не пише...  Thinking

# 143
Бельото, поръчах го отhttp://www.family-bg.com

Сгъваемите кошарки, ние лично ще купим допълнително дюшечета - тези, които вървят с кошарите са доста тънки и не смятам, че са достатъчно добри за ежедневна употреба и да се грижат добре за  гръбнака и стойката в леглото. И да, обиколници за него не са необходими  Peace.

# 144
  • БГ
ivalex много хубав обиколник, аз днес се разходих до единствената мебелна къща в града ,но без успех,нямат никакво детско обзавеждане , само каталози..така че [color=green][b]sissi[/color] [/b]давай идеи за Плевен за магазини с детски легла, някакви нормални цени, може и комплекс с гардеробче и ракла.Aya , от нет-а паснаха ли ти размерите на сутиена,модела стои ли добре? сега ще разгледам сайта който си дала, аз харесах от Данет едни прашки,някой да си е купувал от тях?За стриите, дупето и бедрата отзад ми бяха доста слаби, сега са се напомпали и имам чувството че стоят на бучици , като портокал, а се мажа навсякъде всеки ден , явно е до кожа,дано се оправят после.
На мамите от Варна им завиждам благородно за срещата,весело изкарване!  bouquet

Последна редакция: нд, 21 яну 2007, 15:05 от tevolere

# 145
Aya , от нет-а паснаха ли ти размерите на сутиена,модела стои ли добре?
Да, паснаха ми - там има см, които да си измериш, не би трябвало да има проблем  Peace.

За буците, това е целулит - не стрии  Wink

# 146
  • София
Бясна съм - и не е толкова от хормоните!!!
Скапана държава сме и такава ще си останем!
Причината е тъпата количка!
Вчера и в петък изпообиколихме цяла София да търсим въпросното возило. Щото нали сме в соц блок и се оказа, че на стълбите в коридора има релси за количка, но са на такова разстояние, че само задните колела на триколките минават оттам, а четириколките са пък по-тесни, а и най-малко предните гуми са им по-ниски и оста между тях закача в стълбите между двете релси. Алтернативата да мъкна 1 етаж до асансьора количката ми се струва непосилна хамалогия. И в крайна сметка в  Царството на ДЕтските стоки на К. ВЕличков съвсем ненадейно попаднахме на няколко модела с устройващи ни гуми. НО - някакви грозни полски дървета, от възможно най-гадния плат и най- тежките железа. ТО и цените са ясне 140-300 лв. КАто се има пред вид , че няма магазин, който да не слага поне 50% надценки, а да не говорим, че слагат и по 300% надценки - е колко ти струва де факто реално една такава количка - и следователно- ясно е и материалите й какви са... А моделът е точно такъв, с какъвто мен са ме возили като бебе - соц класика на конвейер.
И първото, за което изпаднах на ръба на нервния срив снощи, беше, че мъжкото ми "слънце" взе, че запази за днес една такава бракма - не му се разправяло повече, не му се търсело, нямал нерви. 300 лв кво й плащаш. Аз посинях направо, щото не ми е за това какъв е фасона на количката и дали е от 150 или от 1000 лв, а защото нито опората за гръбчето беше равна и стабилана, а хлътваше на бабуни, нито количката беше лека, нито плата и нямаше да избелее за 10 дни на слънце, частите бяха свързани с някакви паянтови пластмаси... а не можеше и да завива, ами трябва на всеки завой да се набера върху дръжката , да се напъна едно хубаво, да повдигна предницата и да тласна на страни! Ама "слънцето" не пожела да ме чуе и я запази- а скандали по магазините не ми се правят.
ТА днес "слънцето" (колко съм му бясна!) преди малко отишъл и купил бракмата и секунди след това ми се обажда - "Леле, тая количка не може да завива - не искат да я върнат в магазина, още дори не съм излязъл. Стана луд скандал..." И сега съм пъти по-бясна - за всичко!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И кво - с комисията по защита на потребителя ли да се разправяме - има закон, че в 3 дневен срок имаме право да върнем закупеното, още повече, че не е и ползвано дори. Или кво? Кво? Кво?
Та изводът е - за тези, които са имали благоразумието да не са купили още количка - да си отварят хубаво очите и да премислят по няколко дни всеки един модел , който си харесват, за да не стане като нашата историйка.  smile3515 smile3511 newsm45 Banghead Banghead Banghead

# 147
P-r-o-l-e-t,Трябва да я върнат,днес сутринта слушах предаване точно за това.Във всяка др.държава ще ти я върнат или поне ще се наложи да си купиш нещо друго от този магазин.Отстоявай си правата,защото мъжете винаги мълчат,не им се разправя!Пожелавам ти успех,ако се наложи се обади в комисията за защита на потребителите и се оплачи,мисля че докато оставяме на тези хора да им се размине това ще е положението!

# 148
Пролет, споко бе душа...говорихме си за тези неща още в началото...не се ядосвай, тепърва ти предстои...Я ходи си измери на подлеза на парка релсите и пак ще си говорим....В момента почти няма количка на БГ пазара, която да е с точно по мярка гуми за релсите в подлезите, ти за блока ми говориш-ми мъжа ти да беше спретнал да завари две такива, вместо количка дървена да ти взима, незавиваща!И за това сме си говорили-маневрена, лека, с багажник.....ама на...това е...
Аз с каката имах Куини и Чиполино.Пак на ръце съм сваляла по подлезите, защото на едната гумите и бяха по-широки, на другата-по тясни.Но поне Чиполиното беше 6 кила, а Куинито около 13....И друго казах-гледайте да е с олекотена конструкция.В момента най-леката тип комбинирана/ която да става за лято и за зима/  количка тежи 10 кг, което е все пак поносимо.Преди 4-5 години под 15-16 кила за подобна-нямаше.

# 149
Здравейте отново!
Видях ,че съм включен в списъка на чакащите бебе през Април, за което благодаря.
Внасям малко поянения, ако ми позволите - очакваме момиче, от София сме и понеже моята съпруга е адски красива жена, то очаквам и малката ми дъщеричка да бъде такава!
Оставям Ви с надеждата , че скоро ще видя предложението ми за тема използвано по предназначение!
Желая на всички ви много здраве и всичко да е безпроблемно!

Общи условия

Активация на акаунт