Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 11

• 39 160
  • 809
  •   1
Отговори
# 150
Поръчай си от аптека Промахон.

# 151
Честит нов месец, момичета! Всички да се оправим и да нямаме проблеми с гадния цистит.
Съни, как си?

# 152
Здравейте, момичета! Simple Smile

Лоритта, точно като теб съм и аз. Имам някакви усещания, като лек гъдел на изхода, но само това и вече не знам дали не си внушавам.
 Пусках кръвни и имунологични изследвания покрай други проблеми и там всичко е точно.Което се надявам да значи, че инфекция няма.
Попаднах и на един лекар, който много ме ядоса, защото се изказа за цистита, след като му споделих колко тежки кризи имам и колко антибиотици съм изпила и тн., цитирам:"а, цистит, това е най-честото оплакване на всички жени по света".

Сън, съчувствам ти искрено, най-големият ужас е това.
Ще отмине, но е огромен стрес.

Пандорина е добре, наскоро си писахме Simple Smile

# 153
А защо не пише тук?
Останах в къщи,че е мъка.Не е зациклил аб-то.
Дано есента ни е здрава и лека.
Карах много тежко и трудно лято...

# 154
А защо не пише тук?
Останах в къщи,че е мъка.Не е зациклил аб-то.
Дано есента ни е здрава и лека.
Карах много тежко и трудно лято...
Дано!
Чул те Господ!
Да е здрава есента и зимата!

# 155
Вервам,а урината как е?

# 156
Момичета, не знам от къде сте, но бихте ли ми препоръчали лекар, който прави онлайн консултации в Хаале. Вчера платих 50лв да си направя такава с една лекарка Кудинова - началник отделение Пълмед Пловдив . Много разочарована. През цялото време повтаряше, че резултатите ми се разминават/ това си го знам, аз затова я търся/, не можела да прецени , защото не виждала нищо на видеозон/ защо тогава даваш онлайн консултации/ и 5 пъти повтори да отида до Пловдив в отделението. Та аз ако съм можела да скоча до там, нямаше да си плащам онлайн . С една дума загуба на време и най-вече на пари, които ми писна да хвърлям на вятъра. След по остър тон и настояване, че съм си платила все пак за консултация ми изписа Левокса, цистиклийн / въобще някой доволен ли е от това - мисля, че има по-добри препарати/ и дексофен за болката . Абе просто хвърлих едни 50лв на вятъра.

# 157
В хийли-то съм правила само с уролози,но по друг повод.По принцип тяхното лечение( на уролозите) ,ако е отхвърлен проблем в урологичната система( който способства за задръжка на урина и поддържане на бактерии),никога не ми е харесвал.Липсвала е опашка след антибиотика и така се оказвах всеки месец 10-14 дни от него на Аб,години наред,което си е голяма грешка.Единствената опашка от уролог ми е бисептол.
Нефролог, след толкова неуспешни дългогодишни лечения ,е променил стериотипа на лечения.Не ме разбирайте по грешно,не подценявам целият труд на уролозите ,но силата им е  оперативна,не медикаментозна.

# 158
В хийли-то съм правила само с уролози,но по друг повод.По принцип тяхното лечение( на уролозите) ,ако е отхвърлен проблем в урологичната система( който способства за задръжка на урина и поддържане на бактерии),никога не ми е харесвал.Липсвала е опашка след антибиотика и така се оказвах всеки месец 10-14 дни от него на Аб,години наред,което си е голяма грешка.Единствената опашка от уролог ми е бисептол.
Нефролог, след толкова неуспешни дългогодишни лечения ,е променил стериотипа на лечения.Не ме разбирайте по грешно,не подценявам целият труд на уролозите ,но силата им е  оперативна,не медикаментозна.

Т.е за теб по-доброто лечение е при нефролог?
Каква друга опашка са ти изписвали?

# 159
  • на земята
Здравейте момиченца,не съм хващала цистит от може би вече 7 години,излекувах го успешно .
Ноооо,днес утринта изневиделица отива до тоалетната и хопппп,не мога да се изпишкам,адска болка след уриниране и кръв на тоалетната хартия.Започанх веднага Уринал акут,само това имах,лошото е че неделя тръгвам на път,а утре е събота,направо се чудя какво ще правя.Цял ден дежуря в тоалетната.Дайте съвет,какво да правя личния е в отпуска,и време нямам.Направо ще се гръмна.

# 160
Лаленце, нямаш друг избор освен антибиотик и то още днес. Щом имаш кръв в урината, нещата са сериозни.

# 161
А как го излекувахте успешно преди това , с какво?

# 162
Фурчи,за медикаментозна терапия -нефролог,ако смутен дренаж,търси се причина за чести възпаления -уролог.Но най-добре съвместно -урилиг,нефролог и аг.

# 163
  • на земята
Излекувах го с антибиотик и опашка бисептол 10 дни и после профилактично с билкови капсули с червена боровинка 3 месеца и много прием на вода.
Ципрофлоксацин пих.
Но сега незнам на своя глава какво да взема,лекар няма в събота пътува имаме билети ,направо незнам какво да правя .Имам леко облекчение сега ,нооо пак си има кръв на всяко ходене.

# 164
Пий вит С от естествен източник,лимони.Стреми се да не напъваш,ако трябва пишкай с помощта на вода от душ .

Общи условия

Активация на акаунт