Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 11

• 39 154
  • 809
  •   2
Отговори
# 165
  • на земята
Пий вит С от естествен източник,лимони.Стреми се да не напъваш,ако трябва пишкай с помощта на вода от душ .
Много благодаря.
Не искам да взимам антибиотик на своя глава,ако се наложи и вече много ме заболи ще взимам някакъв,но какъв да взема да имам за всеки случай.Че няма да съм в БГ.Много се притеснявам.

# 166
Може да вземеш монурал кутия ( вътре са 2 прахчета) или някакъв хинолон от по-новите поколения .

# 167
  • на земята
Може да вземеш монурал кутия ( вътре са 2 прахчета) или някакъв хинолон от по-новите поколения .
Това направих,ходих сега и купих Монурал да не съм без нишо,имам някакво подобрение от Уринал акут.Нямакръв вече.Голяма мъкаааа,дано минееее и размине поне докато се прибера.
Благодаря ви много за съветите,многоооо!

# 168
Спокойно и безболезнено пътуване!
Пий костни бульони,колаген хидролизиран,за да закрепиш лигавицата.
Успех!

# 169
Лаленце, безпроблемно пътуване! Какви капсули с червена боровинка си пила и колко дълго?

Съни, как си. При мен пак нещо започна този следобед-ей така от нищото. Утре ще пусна стерилна, но то е ясно какво е. Трябва да се закрепя, че в понеделник съм на работа. Вече завиждам на пенсионерите.

# 170
Искам да ви питам нормално ли е да продължават болките 25 дни от началото на първите симптоми -кръв и прием в болницата. 4дни венозен+ 6 Панцеф после 1 седмица без антибиотици и от 5 дни па Аугментин и 1 монурал. Боли и боли корема.

# 171
Момичета, някой скоро да пътува до Гърция? Трябва ми гръцки фуролин Sad

Привет.
Имам две кутии,купен от Гърция в срок.
От едната кутия съм изпила 7 таблетки и го спрях,заради непоносимост.
Пишете ми,ако го искате.

# 172
Добре де момичета,защо след лечението с антибиотици,които са по антибиограма, бактерията стои?
То не един антибиотик,два,три,добавки..
Нали се избира антибиотик към който е чувствителна?

# 173
И аз това се чудя. Слушам, че има хора сменят по два три четири антибиотика и накрая пак не могат да се излекуват. Става ми страшно направо какво ли ме чака. Вече минавам през трима различни доктори и ми се струва че стрелят на посоки пробват едно второ трето докато нещо подейства. Лабораториите и те не са много сигурни. В две различни лаборатории -два различни резултата.

# 174
Защото това, което като проба се прави в лабораторията, все пак е в лабораторна среда. В човешкия организъм може да бъде повлияно от много фактори.

# 175
  • на земята
Лаленце, безпроблемно пътуване! Какви капсули с червена боровинка си пила и колко дълго?

Съни, как си. При мен пак нещо започна този следобед-ей така от нищото. Утре ще пусна стерилна, но то е ясно какво е. Трябва да се закрепя, че в понеделник съм на работа. Вече завиждам на пенсионерите.
Бонурел ми помогна.

# 176
Има ли изобщо някой като мен с месеци лечение и да не се повлиява?
Да ти мине и след време пак да се появи ,ама от февруари нищо да не помага?
Да искам ли цистоскопия?
Страх ме е,че ще стане по зле,ще имам наново силни позиви ..а ,вече нервите ми не издържат..

# 177
Повечето тук сме с години лечения.
От дете съм цистит,на 20г с пиелонефрит хроничен.
А лекар вижда ли причина за цистоскопия? Уродинамика?На ехограф има ли изменения?
Някой ползвал ли е метиленово синьо за туширане на уроинфекции?
Влошавате ли се по време на МЦ?

# 178
Повечето тук сме с години лечения.
От дете съм цистит,на 20г с пиелонефрит хроничен.
А лекар вижда ли причина за цистоскопия? Уродинамика?На ехограф има ли изменения?
Някой ползвал ли е метиленово синьо за туширане на уроинфекции?
Влошавате ли се по време на МЦ?
Ми само един от лекарите при които съм ходила каза,че евентуално може да се направи цистоскопия ,но било като краен вариант.На ехограф нищо не се вижда, няма удебелена стена..
Уродинамика не са правили.
Запазих си и час за нефролог,но съм потънала,отчаях се много...

# 179
Чета по разните групи за Пау д'арко. Повишавал имунитета и се борил с грам отр. И грам полож. бактерии тоест и стафилококи, стрептококи, Ешерихия, гъби. Някой дали е ползвал или да е чул.

Общи условия

Активация на акаунт