Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 11

• 39 160
  • 809
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, момичета. От четвъртък съм със жесток цистит. За щастие бързо реагирах и овладях кризата за около един ден. Когато започнаха силните болки, естествено започнах да пишкам кръв. Само че количеството  беше доста, почти като при цикъл. И понеже е около датата за цикъла, помислих, че ми е дошло. Реално кръвотечение нямах, но при всяко ходене до тоалетна, булвално пикаех чиста кръв. Всичко мина за един ден, до вечерта вече болките понамаляха и кръвта спря. При предишни цистити също съм имала кръв в урината, но малко розово зацапване. Сега не знам дали е възможно толко много кръв само от цистита да е? Дали не е и цикъл, който заради многото хапчета, които пих, да е спрял?

# 181
Какво пи точно

# 182
Здравейте. Жена съм на 33г, раждала. Преди 4 дни ми се случи следното - Доходи ми се по малка нужда. 3 дена преди това корема ми беше подут, видимо подут. В деня на случката имах усещане в корема все едно цикъла ще ми дойде. Отидох в тоалетната и това което видях не беше нормална урина, а тъмно кафява урина и мисля лек примес на тъмна кръв, но по скоро тъмно кафява урина, доста количество. След това още два пъти ходих по малка нужда и отново, но в малко количество се случи това - вместо нормална урина, тъмно кафява урина. Нямах никаква болка, само усещане, пе цикъла ще ми дойде и подутия корем. След това корема ми сякъш спихна. Докторката ми назначи изслвдвания за урина, бяха добре. Вчера бях на кръвни, бяха добре, леко хемоглобина ми беше нисък, но пък същия ден ми дойде цикъла. Това е 4 дена след случката! Може ли да е цистит или.. ? Аз и през специаливт вътрешни органи, както и гинеколог ще посетя. И като цяло някоя от вас имала ли е подобна случка!

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 09:45 от stela.pavlova

# 183
Уролог / нефролог и аг.

# 184
Ципрофлоксацин, Уринал Акут, Но Шпа и Кетонал ги редувах на два часа, докато не ми отпусна, пай Кидни.. Това е

# 185
Тези дни има някакъв бум на циститните оплаквания явно 😔
Момичета, да не сте ходили по нашето черноморие ?

Сън , не съм пускала урина.
На цвят ми е добре , но тя винаги е била добре, дори при най-тежките кризи.Само накрая почва кръв на парцали.

Стела, това ми прилича на нещо хормонално по-скоро, не на цистит.

# 186
Бях на нашето черноморие преди 2 седмици.
Пусках кръвна картина, с урина и биохимия, добре е, само леко хемоглобина ми е нисък. Но в деня на изследванията след 2 часа цикъла ми дойде, предполагм от това, или от това че 3 дена преди кръвните се получи това с кафявата урина или каквото е било.
Ще посетя АГ и уролог.
Дано не е нещо опасно...
quote author=Vervam link=topic=1574820.msg46891356#msg46891356 date=1693724683]
Тези дни има някакъв бум на циститните оплаквания явно 😔
Момичета, да не сте ходили по нашето черноморие ?

Сън , не съм пускала урина.
На цвят ми е добре , но тя винаги е била добре, дори при най-тежките кризи.Само накрая почва кръв на парцали.

Стела, това ми прилича на нещо хормонално по-скоро, не на цистит.
[/quote]

# 187
А може и песъчинки,камъче.
Трябва да се провери.

# 188
Това за камъни и песачинките се проверява на уролог, нали той ще види на прегледа? Защото урината ми е чиста.
Интересно, че дни преди това корема ми беше като подут, а в деня на тази случка имах усещане, че ще ми дойде цикъл, нямах болка.... Може би и при камъни или песачинки е така.

quote author=sun sea link=topic=1574820.msg46891627#msg46891627 date=1693729551]
А може и песъчинки,камъче.
Трябва да се провери.
[/quote]

# 189
Уролог/ нефролог .Като начало ехограф,после може според преценка -Ro,скенер,ямр...

# 190
Момичета,в пълен шок съм.
Преди малко ,на салфетката в тоалетната имах кръв.Рано ми е за менструация.Нямам тези силни циститни болки,а дискомфорт,напъване,но сега тази кръв.И е по-скоро розова...рак ли имам?
Не мога да си намеря място...
Какво да правя,изпадам в паника, защото лекаря каза,кръв с болки е ок,но без болки ..било опасно.
Сигурно е нещо лошо и толкова време да не ми минава..седя и плача,ще откача.

Сега(20 Мин по късно,нямам кръв,напъвам се,бърша и няма)
Какво става??!

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 15:25 от fur4i

# 191
При тези напъвания и съсиреци някои вадим.
Вземи се успокой.
При възпаление може да има кръв,може пясък да дразни,всичко може.
Докато имаш бактерии,ще имаш и неразположения .Поне са симптоми,защото безсимптомни те  правят големите бели.
Утре е работен ден,потърси читав специалист в голям град.

# 192
При тези напъвания и съсиреци някои вадим.
Вземи се успокой.
При възпаление може да има кръв,може пясък да дразни,всичко може.
Докато имаш бактерии,ще имаш и неразположения .Поне са симптоми,защото безсимптомни те  правят големите бели.
Утре е работен ден,потърси читав специалист в голям град.
Утре сутринта съм на уролог,но те нищо не виждат.
Цистоскопия трябва сигурно.
Април бях на гинеу,няма миоми ,кисти..

# 193
Аз така имах кръв и то без болки без нищо. Изведнъж. Обаче сега 25 дни по-късно нормално ли е да не спира да ме боли корема, не мога да спя. Боже какво да направя вече не знам. И аз съм на лекар утре, но не мисля, че друго освен антибиотик ще ми даде и болките са нетърпими. Какво правите за тях. След толкова продължителни болки съм в шок от т.н.интерстециален( май така беше) цистит. КОЛКО ВРЕМЕ ПРОДЪЛЖАВАТ БОЛКИТЕ И САМИЯТ ЦИСТИТ? Със сигурност месец не е нормално, нали?

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 18:46 от Една Такава 737236

# 194
Момичета, аз направо съм в шах. За втори път пускам стерилна, защото предния ден съм със леки симптоми и мътна урина, осем часа след това давам проба с кристално чиса урина и без растеж. Вчера рано сутринта занесох проба, тъй като имах неразположение, и вече е качен резултат-без растеж. Винаги нося на едно и също място и са я хващали гадината. Вече не знам какво да мисля.
Съни, преборили твоята гадина?

Общи условия

Активация на акаунт