Развод, защото излизам с приятели

• 10 633
  • 245
  •   1
Отговори
# 195
че какво толкова за това преспиване правите панаири..
като живях на морето що приятели от мъжки и женски род са спали в къщата ми, кои обвързани, кои не..
нямало е оргии, аз имах мъж, проблем нямаше за никой...ама ако някой толкова иска да има проблеми и виновни, все ще си измисли такива

# 196
Семейните навици се формират отначало. Ти 20 години си била вързана за него и сега, Хоп купони с преспиване. Ми, мъжът ти не е свикнал, естествено че не му е приятно. Кой знае какви филми си представя.

Ако, знае, и си го научила отрано, че 2 пъти месечно излизаш и сама, по - лесно ще приеме .

# 197
честно казано и аз не бих се радвала много на мъжа ми да ходи на купон с преспиване с жени….
обикновено на такива се ходи по двойки
Обаче авторката явно не иска да ходи никъде с този мъж.Аз бих се разделила ако не се понасят.
Колко пък е малко това дете? Колкото и да е, според мен няма как да избегнеш настройване, нито пък да накараш твоя да инициира развод.Според мен той е от тези кучета, дето само лаят , но няма да седне наистина да се развежда.

# 198
Едно е да преспиш някъде, защото си на вила с приятели или при приятелка за конкретно нещо, но купон с преспиване ми звучи налудничаво, кой спи с две деца и семейство на друго място, ако купона е в един и същ град. Пиеш до 3, 4 и се прибираш. На мен не ми е ясна цялата картинка. Изведнъж ли започват тези купони или децата са по-големи и авторката прави бек то бейсик?

# 199
  • София
Благодаря ви за мненията! Всички са ми полезни, дори негативните. Преспиването го отказах, разговор проведохме отново, не, не съм си мълчала никога,но нямаше кой да ме чуе, защо съм търпяла....няма как да опиша в няколко поста. Нито има друг мъж,нито имам желание за странични връзки, ако ми се появи желание да градя пълноценни отношения ще го направя след раздяла, не ми трябват други усложнения, достатъчно си имам и така. Не е от вчера, не се развеждаме за първи път така, дори веднъж се изнесе и беше изненадан,че аз не реагирах,а спокойно изчаках да си събере багажа, върна го едното дете, коеото след време заяви,че съжалява ( това го вмятам по повод дали децата са доволни от отношението му спрямо тях) Като се върна по думите му разбрах, че явно е очаквал да го спра, да рева, да моля. Беше искрено изумен как не съм реагирала никак. Някъде назад някой попита ама как така след 20 години?! Не е след 20, а вече не виждам смисъл, докато таях надежди се борех, правех компромиси и обяснявах кое и защо не е редно. Той също имаше работа с вечните командировки с дни, седмица. Имаше моменти, в които се прибра от път в 3 през нощта, а в 9 е на работа. Това продължи над 10 години, кога да се скараме? Някъде тогава изкарах курсове за шофьор, видях, че ми е необходимо и ще си облекча ежедневието. Смени работата с такава без, защото вече не издържаше и нещата лъснаха. Все още не мога да заявя отговорно, че нямам чувства,но цялото това нещо доста ги притъпи.

Едно е да преспиш някъде, защото си на вила с приятели или при приятелка за конкретно нещо, но купон с преспиване ми звучи налудничаво, кой спи с две деца и семейство на друго място, ако купона е в един и същ град. Пиеш до 3, 4 и се прибираш. На мен не ми е ясна цялата картинка. Изведнъж ли започват тези купони или децата са по-големи и авторката прави бек то бейсик?

Аз  пия алкохол изключително рядко и по малко  Simple Smile "купона" не знам какво имате предвид е приятелска сбирка хапваме, пийваме и се прибираме. В този случай е в друго населено място, естествено, че ако е в града, в който живея ще се прибера. Веднъж съм се прибрала по- късно, обикновено между 11 -00.30. Каква е разликата между " на вила с приятели" и в "друго населено място", но не вила?

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 00:33 от *woman*

# 200
Детето връща тръгващия си баща...? Тия циркове пред децата ли ги правите?

# 201
И заглавието на темата е най-голямата тъпотия в цялата тема.

# 202
  • София
Детето връща тръгващия си баща...? Тия циркове пред децата ли ги правите?
Направи го пред тях, да.

И заглавието на темата е най-голямата тъпотия в цялата тема.
Не измислих по -добро...не твърдя,че ме бива в темите

# 203
Авторке, според мен кавгите за излизанията са ти най-малкият проблем. Така, както описваш мъжа си, все едно бившия ми мъж описваш. Вечно крив, вечно недоволен и критикуващ, почти без приятели, а не харесва никой от моите. Като исках да поговорим: "Остави ме сега, пречиш ми да си гледам филма", като предложех да направим нещо: "Луда жена, само глупости мислиш, няма да ти дойде акълът..." Като ходех на фирмени партита и тийм билдинги имаше заплахи, че ако аз отида, той си тръгва. После посвикна, но не престана да ревнува. Бяхме стигнали дотам, че му заявих, че нямам намерение да прекарам остатъка от живота си на дивана пред телевизора, а той както иска. Смяташе, че навсякъде трябва да ходим заедно. С големи усилия успях да го науча да пътуваме, да ходим на почивка, че даже и му хареса. Но не престана да мрънка и критикува, аз четях, организирах, той все намираше недостатъци. Да ти кажа, мъжът ти няма да се промени, даже и по-зле ще става. Нямате социален живот, нямате общи интереси и теми за разговор, доколкото разбирам, и чувства вече няма. Няма и смисъл да се мъчите. Още повече, че имаш и жилище. Но решението явно ще трябва да го вземеш ти. Аз лично през последните години преди да сложа край, се ужасявах, че животът ми ще протича все по същия начин, неговият негативизъм просто ме побъркваше. Моите деца бяха вече самостоятелни когато го напуснах, но ми казаха, че трябваше да го направя много по-рано. Децата разбират много повече отколкото ние си мислим.

# 204
  • София
Да, най-малкият проблем са излизанията, конкретно за това исках да разбера днес дали не греша. Проблемите са ми ясни иначе отдавна, че трябва аз да реша също. Твоето описание на бившия съвпада до голяма степен. Не излзаме,не пътуваме, при нас не се зяпа в тв, а в таблета, телефона -някаква игричка, но почти нон стоп. Да, била съм луда, устата, драма куин, когато говоря за проблемите и тяхното решение. При мен пък като исках да поговорим беше " ооо, твоите драми не ми се слушат". Когато настъпи моментът да спра да искам да нищя проблемите и решенията им рязко станах лоша и некомуникативна. Разбрахме се уж тази вечер, аз казах,че трябва да довършим започнатото от него,защото не сме стигнали до окончателен избор. Проведохме разговор, назовах си нещата с истинските им имена, и поисках да решим окончателно какво правим,защото така няма да живея повече.

# 205
Значи да обобщим, явно разводът не е защото излизаш с приятели и не го иска мъжът ти, а ти самата.
Ние какво да ти кажем - като живеете лошо, разведи се.

Иначе по принцип съм за да се излиза с приятели, заедно с половинката, или поотделно. Но преспиването не виждам за какво е. Излизаш където излизаш и се прибираш, все пак сте големи хора с деца, а не гимназисти, да спите по къщята на хората.

# 206
  • София
Вкъщи що народ е спал, включително и съфорумки без мъжете им след партита, някак се оказва, че въртя вертеп и не знам кой прибира парите Thinking

# 207
Никакви пари няма да видиш, докато подслоняваш само съфорумки, без кьорав съфорумец за цвят поне.

# 208
  • София
Мноо стиснати, беее Mr. Green

# 209
  • Варна
Стоят си вкъщи, тя си гледа домакинството и децата, след работа се прибира веднага вкъщи, идилия...

Ето дори само това за мен е един огромен проблем, дори и без наличие на дете, което е имало нужда от сериозни грижи.

Тези двамата са тотално несъвместими, кретали са досега, вече няма накъде.

Общи условия

Активация на акаунт