Развод, защото излизам с приятели

• 10 628
  • 245
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Хора, айде стига с това преспиване де! Жената обясни, че е в друг град, затова е планирано място, където да останат да спят, освен това са няколко човека поканените, не е само тя. И освен това го е отказала. Продължава да се дъвче сякаш е хукнала от раз.

Тоя мрънкалник вместо да прави драми да вземе да опита да направи нещо свястно за да може жената да не я тегли навън. Ама не ще щото трябва да се потруди, а мрънкането е лесно, и от дивана може да мрънка, както си е с дистанционното в ръка. Айде багажа и да върви при мама. Лошо ми стана само като прочетох как са живели 18 години.

# 226
  • София
Че то и за това пиене на бира до малките часове важи.
Интересно ми е авторката пробвала ли е нещо подобно у дома. Вечер да останат сами, да си сипят бира и да си говорят до 2 ч.
Изобщо някога правили ли са нещо подобно или той винаги е отказвал?

# 227
  • София
Ами не знам. Обикновено когато  след 20 години човек обявява, че в бракът му няма живец и взаимност, на хоризонта се е появил някой друг. Или желанието за някой друг. Така изведнъж човек не става купонджия и да го тегли по нощни сбирки към 40така. Мъжът на авторката вероятно усеща, че тя е с един крак навън и затова прави драми.

Мъжът усеща, че авторката е с единия крак навън, защото му е ясно, че нищо не прави за да е щастлива, и вижда, че тя започва да се забавлява навън Wink И му е ясно, че ако сега няма мъж, в даден момент ще се появи, а той няма с какво да я задържи, защото толкова години не се е постарал грам да й е добре с него.

# 228
Жената доста неща каза, а после каза точно обратното.
Пример 1: не я пускал да излиза 1-2 пъти месечно - оказа се, че всъщност излиза съвсем отскоро и доста внезапно
Пример 2: не искал да излезе лошият за раздялата - оказа се, че всъщност той самият вече си е тръгвал
Пример 3: все бил на въпреки за всичко - оказа се, че всъщност я е последвал в нейно жилище, даже е участвал дейно в ремонта му
Пример 4: тя не го понасяла от много време - оказа се, че всъщност е зависима от него
Пример 5, свързан с 4: не изкарвал много пари - оказа се, че и тя изкарва още по-малко и зависи и от неговия доход

Ако разровя пак мненията, може и още да намеря. Най ми избоде очите противоречието за манипулирането на децата при раздяла. Авторката не иска да изглежда черна и безотговорна, обаче фактите са, че тя ходи да пука и купонясва по нощите, вкл.с преспиване, не набедената закачалка-мъж. Бройте го за пример 6.

# 229
  • Варна
Стига, Фивър, ти си описвала достатъчно пъти вашата връзка с мъжа ти и сте точно от типа скачени съдове 24/7. Не са много хората така. Ние останалите имаме нужда от наше си време. И какво като излезе веднъж в месеца да пие бира до малките часове? Голямо престъпление, няма що.

И за какво да говори с тоя темерут? Ясно каза жената, че нейните интереси за него не са от значение. Какво да му говори като насреща си получава отговори, че нейните тъпотии не го интересуват? Разговор се поддържа от двама. Тоя не ще да говори, иска си прислужницата, която да му върти къщата и да гледа децата. Затова сега заплашва с развод, барем тя се стресне. Щото иначе ще трябва да си вдигне задника от дивана, да се изнесе от нейното жилище и да отиде при мама, надявайки се тя да го обслужва. Ама мама не е вечна и в един момент ще се наложи той не само себе си да гледа ами и мама, идва тоя момент. Докато тук е наясно, че жената го гледа до живот.

# 230
  • София
Абе, написа, че и много му е яла колая, че е била бяла робиня на 24-ви смени, че не среща любов и подкрепа, че взима заплата около неговата и живее в собствено жилище, ама това не се брои.

Нарциса, точно теб те виждам със същия, спор няма.

Мацка, имаш спешна нужда от любовник. Да ти даде нужния тласък или оргазъм - според нуждите.

# 231
Спорадичните излизания на авторката не са проблемът. А калпавите отношения, продължили с години. Едното дете е голямо, другото не е такъв ангажимент вече и авторката е "отворила" очи. И това, което е видяла, я е ужасило. Потърсила е спасение, разнообразие, защото животът си изтича, както и да го живеем. А тя е неудовлетворена и даже нещастна от животът, който води. Моята близка, за която писах преди, от години пие антидепресанти. Започна да вдига и кръвно. Както се пее в една песен на Милена -
"Някой ден сърцето, ще поиска ей това,
което ти си му отнемал, без дори да си разбрал.
Някой ден сърцето ще те съди за това,
за т’ва че много си го лъгал… "
Това живот ли е? Затова авторката да се спасява. Да сложи картите на масата и да постави нейните условия.  Няма кой да й върне годините. И тиквен медал няма кой да й закичи.

# 232
  • Тра-ла-ла
Е, мъже. Да не тръгне после, че сами жени… нали Mr. Green
Ами ти си каза, че явно е вертеп у вас - значи мога да докарам мъжове....само да не ни изпият пиенето, че ще трябва да копаем по нощите Joy

# 233
Ми да го остави, бе, Гордж! Или опа, няма кинти да се оправи сама май.

# 234
И за какво да говори с тоя темерут?

Едва ли са я омъжили насила за него, нито ѝ се е паднал от лотарията. Избрала го е - съвсем сама, преценила е че иска да бъде с този човек, заради него се е завряла да живее със свекърва, родила му е две деца. Градили са и са вървяли заедно - колкото и сега тя да омаловажава неговия принос. Любовта в един момент си е отишла - случва се, не е нищо нечувано. Но той винаги ще бъде баща на децата и част от миналото ѝ. Така че може да се случат нещата цивилизовано и с уважение, а не с обиди и омаловажаване. Пренебрежителното отношение и опитите да се изкара доскоро удобния партньор от черен по-черен, на мен ми казва по-скоро недобри неща за говорещия, отколкото за другия партньор.

# 235
  • Варна
А на мен ми казва, че го е обичала. Тогава човек е най-огорчен.

# 236
  • София
Ми да го остави, бе, Гордж! Или опа, няма кинти да се оправи сама май.
Има, има достатъчен доход, да не забравяме, че и бащата дължи издръжка.
Не е дохода проблема, а последния шанс.
Да се дава ли, да се взима ли.

# 237
Бащата дължи издръжка на децата, не на нея. 
Тя, ако имаше достатъчно доход, щеше да шитне мъжа от апартамента, който е наследила по някое време през брака и е побързала да хукне там.
Тя не иска да се прибере при децата си, вие пак говорите за шансове за мъжа, когото повтаря многократно, че е отписала отдавна. Какви шансове, какви 5 лв?

# 238
  • София
Знаем неща, които не знаеш ти. Сори.

# 239
Аз както го виждам нещата, авторката вече не желае този брак, но има нужда мъжът да излезе причината - цял живот не я е удовлетворявал и не и е давал това, от което има нужда. Мадам Бовари, един вид.

Но никой не ни е длъжен да но удовлетворява. Правиш избор, като не ти изнася вече - махаш се, стига да имаш възможност.  Това е. Мъжът такъв, онакъв, това не давал, онова не правел.  Сякаш си търси причини

Общи условия

Активация на акаунт