Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 791
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Елора, за всеки влак си има пътници...🙄

# 406
Беки, 57 в покой не е притеснително изобщо, но 40-45 сутрин си е притеснително. Наистина няма да е лошо да идеш при д-р Карди.

# 407
Ох, ми да ти кажа тогава не знам дали тия пътници да ги жаля, ама всеки според акъла си.
Тя и ерменкова дава салата от зеле, майонеза и слага еритритол. Луда на тема еритритол и има последователи.

Обрива е от препаратите.
Сега крака ми се обрина одеве. Ми аз търчах като кон бързо. То с пръскало, то с бинго за мръсотията отстрани, то с гела за пране, че е по-силен.
Ще мине.

# 408
Моят пулс е от 70 до 80,  понякога и до 90 скача. Преди режима ми беше към 110🤦, но ми се нормализира.

# 409
Беки, нисичък ми се види и на мен такъв пулс. Не чак да пририташ ама все пак.
С щитовидната как си? Евентуално от нея може понижен пулс да има. Другото дето ми идва на ум е да не би пък да приемаш повече калий отколкото ти е нужен че и от това може.
Моят пулс дето в никакъв случай не стои висок и дори като шавам не се вдига лесно, е около твоите числа по време на сън само. А тези на снимката ако правилно разбирам са средно за деня по дати?

# 410
Хора, някакъв чалъм за мускулна треска на прасците да знаете?

# 411
Добро утро,
Нати, с лека хипофункция съм и не приемам хормон (при последния преглед ми казаха, че съм здрава - писах тогава).
На снимките са средните стойности по дати, а за калия не знам - не го приемам като добавка, колкото е все от храната.
Елора, за мускулна треска се пие глутамин и ВСАА, за предпочитане веднага след спорта.

# 412
Беки, и аз като Натка ще кажа за ЩЖ. Хипофункцията води до много нисък пулс. И аз съм си замервала ниски стойности.

# 413
И двете заедно ли Беки?
Оф, ич не ми се харчат пари сега Grinning
Тоя месец имах широки пръсти.
Не съм ги чувала обаче тия неща, ще проуча, мерси.

# 414
При мускулна треска най-баналното е аспирин. Освен и класическото "клин клин избива". Аз чак така не правя де, ама пораздвижвай там да се разкара.
А по бабешки и червеното вино помага, ако е там въпросът Joy

# 415
Аспирин с бира го знам аз. Ама колко помага.. не знам. 😃. Пък това с хипофункцията и ниския пулс...Като Ви гледам стойностите на всички, които казахте, че сте с хипофункция напоследък, ми те и моите почти колкото вашите, макар, че ми казаха, че са си ок. Обаче пулсът е към 80, че и нагоре. Трябва много яко да съм се размазала на дивана, за да стане 70 и нещо.

# 416
Елора, офтопик

Скрит текст:
Аз чистя прозорците много мързеливо и не съм купувала пръскало за тях от години. Вместо него ползвам в една купа вода и веро (което си ползвам за чинии), това се нанася с гъба по прозореца и отвън изчиствам с перо (както по бензиностанциите чистят стъклата на колата, външната страна на прозореца я мажа с гъбата,която е към перото). Отвътре действам с гъба и уреда на Кархер, който изсмуква водата, забърсвам с парцал по края,ако е необходимо. В лидл  периодично пускат такъв уред, по-евтин е от Кархер, но според мен  са идентични. Не действам с перото отвътре, за да не мокри,че нямам первази, а направо стена с латекс. Ако има какво да обере падащата вода (представям си наредени парцали под прозореца), може и с перото вътре... И не купуваш и пипаш препарати.

# 417
Елора, заедно се пият. Можеш да си вземеш направо смесен продукт с двете съставки. Бях много недоверчива за тези добавки, но личният ми треньор (МС) държи да пия и се уверих в действието им.

# 418
Хора, някакъв чалъм за мускулна треска на прасците да знаете?
Да, време Smiley

# 419
Точно. Ще мине за 3 дни, с или без хапове.
Като ученичка ходехме на спортни лагери, първи ден и О, ужас. На другия ден треньорът ни юрваше на дълъг крос през планинска местност.
Боли си, с тренировка, без нея и минава. Все по- добре става. Първият ден е най- кофти

Общи условия

Активация на акаунт