Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 855
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Ураганче, да, тези са. 4,99 лв струват и са 200 таблетки. Съдържат (по спомен) калций, магнезий, цинк и мисля и калий (но за 6 таблетки пише към 200 мг магнезий, не са в някакви големи дози). Моето ph е добре и без таблетките, обаче наистина имат някакъв диуретичен ефект при мен.🙂 Понякога приемам 3 пъти по 2 таблетки, друг път 2 пъти по 4 таблетки или 2 пъти по една таблетка...Както се сетя.
Нани, пак ли грижи покрай детето?🤨 Да се оправя бързо! Страх ме е мен и от мечки, и от глигани...😬
Шарпи, че къде ще намери по-Убава от теб твоят човек?😛 Сигурно са забелязали, че в Пловдив е 40+ градуса и не им се връща в тази пещ...😒
Елора, тъпо е да се откаже така в последния момент. Мен би ме било страх да ходя сама...Е, не знам, може пък и други хора да има наоколо, не съм ходила там...
Аз се върнах благополучно. Всъщност, не беше чак толкова зле вечерта след 21 ч, защото полъхваше някакъв ветрец все пак.

# 181
Долче, не те ли е страх толкова късно и в тъмното да излизаш? 😳 Може да срещнеш някой “глиган”, човешка порода… 😛
Днес сме зле и аз, и мъжът ми- боли ни гърло и ни е отпаднало, а малкият е най-зле- вдигна пак температура, кашля и има отит. Има ли някой съвет как да се справя с това възпаление? Знам, че децата много страдат заради уши, но не знам в случая как да помогна.
Най-ефикасен при гърлобол за мен досега е бил изцеденият сок от лимони и добавям мед. Уморих се вече от тези болести, всяка седмица напоследък… 🤦♀

# 182
Хм, сутринта и мен нещо ме наболя гърлото.
Ще джурна сребърна вода. Тамън ако някой върколак или вампир влезе да избяга Joy
Ще отида, ще внимавам. Но събота и неделя има хора повечко.
Мисля на лифта, дано работи. Ако не работи, ще фана пътечка, ще походя и ще се прибера.
Ама дано работи, защото на последната спирка горе е много по-хладничко и готино.
И после пак с лифтчето.

# 183
Нани, нещо топло (но сухо) за ушенцата, нагревки с инфрачервена лампа могат да помогнат. Вероятно и нещо обезболяващо. За гърлото масло, ванилия и мед за смучене чо лъжичка (не е особено режимно, но пък ако помага), таблетки за смучене Проповит (но има и доста други видове).
През лятото около 21 ч е все още светло и има хора на разходка, гледам до около 22 ч да се прибера. През другите сезони сама в този час не излизам, че и мен ме е страх.
Елора, дано.🙂

# 184
Благодаря ти, Долче! Yellow Heart Напомни ми, че някъде имам такава лампа, имам и гел за нагряване или изстудяване и него ще ползвам.
Казаха ми и смес от блендиран джинджифил, мед и лимони- много ефикасно било. Всичко ще пробвам макар и нережимно. Една приятелка преди две седмици ми даде борна киселина и се изказа много положително за нея при борба с отит. Някой да е чувал или ползвал?
За сребърна вода не бях чувала. Приятна разходка, Елора!

# 185
Нати, от 2018 ползвам сребърна вода по съвет на познат.
Трепи над 600 бактерии и вируси. Откакто я пия боледувам вече много по-рядко. А ако боледувам е по-кратко.
Понякога и профилактично я пия. Понякога забравям обаче.
Трябва да е на гладно. И след това поне час да не се яде. Далеч също от лекарства.
Има свойството да усилва или намаля действието на някои лекарства,билки, храни.

# 186
От аптеката ли се купува тази сребърна вода? Чувала съм за мехлеми със сребро, които имат антибактериално действие.

# 187
От аптеката ли се купува тази сребърна вода? Чувала съм за мехлеми със сребро, които имат антибактериално действие.
Да. Аркол имам аз. Само че моята е на спрей и си пръскам в устата. Има и течна за пиене.

# 188
Здравейте,  момичета!
- 5 кг иии достигнах заветните 64 кила 🤭
От понеделник се връщам във залата ❤ Бавно но славно трябва да махна поне още 5 кг 🤷♀😵💫
Скрит текст:

# 189
Да. 3-4 лв.
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010005784

Разтварям в 50 мл водица супена лъжица, може и повече да слагам. И това ми е на око.
В интерес на истината последния път като се разболят и то два пъти прекарах не бях пила от месец и половина сребърна вода.
Та си почвам редовно. Поне 1 път в седмицата.
Днес ще джурна преди лягане.

# 190
Благодаря ви много, момичета! 🤗 Утре нищо не работи тук, но надявам се да намеря в понеделник.
Бриа, поздравления за страхотните резултати! Продължавай със същата упоритост и постоянство! 🌷

# 191
Сребърната вода се пие по схема. Мисля че се приемаше по 1 лъжица 20 дни, после 20 почивка. То трябва да си пише в упътването.

# 192
Да, има си схема, ама и аз имам моя си схема Grinning
Схемата ми е когат ми скимне.

# 193
Оо, отит е някакъв ужас. На мен ми е кекаво дясното ухо и редовно ме хващаше преди. Скоро не ме е, учудващо. Иначе имаше някакви капки, но те ме влошаваха. Слагала съм леко затоплени капки олио в ухото и ми е помагало.
Елора, голям ентусиазъм сама в планината ❤️

# 194
Ами трябва, трябва да ходя, че мамата си трака.
Като няма море, ще се потя горе.

Общи условия

Активация на акаунт