Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 68

• 21 849
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Отивай, отивай.
На път съм и аз да се пробвам, в моето обкръжение няма нито един да се навие. Сестра ми спи до обяд в събота и неделя, имат си традиции със зет ми да закусват, той ходи, носи от пекарни печива, сокове, някаква болярска дълга закуска си правят , защото само в тези два дни са си заедно. Няколко пъти съм им носила за закуската мои тестени неща преди режима. Радвам им се, защото си се обичат почти 30 години. Та , ако с нея ще ходя па Витоша, тя трябва да си вземе отпуска. Сега племенницата е на море с гаджето, ама за другата съм планирала да ходим до Врана, да си правим пикник, че от пандемията съм и обещала с кошница, вино на полянка и с хапки да си правим купон. То е овне като мене, ще отидем рано , а майка й, като се наспи, назакуси, да идва. Ние шси правим фотосесия пред двореца и ще я чакаме. Ще видим дали ще  стане.

# 196
За планински излет и аз не бих се навила сама и то не само защото ще е скучно без компания. Компромис са ми вечерите, откакто стана горещо - по принцип гледах да си приключвам размотаването по светло но с тези температури излизам по-късно... Край мен обаче е супер оживено и осветено навсякъде, дори и в близкия парк е пълно с хора. После двете ми пресечки обратно до хотела пак са пълни с народ. Не ми е оптимално, но не се сещам как да стане иначе. Единственият друг вариант е рано сутрин, в работните дни даже преди работа... е чак толкова още не съм изтрещяла Grinning Ставам рано щото трябва, за работа. Доброволно няма да стана още по-рано че да си развея крачолите в парка Joy
Щеше да е хубаво да имах компания, ама няма. А без достатъчно движение не ми е опция, започва вече да става видимо (поне за мен) че съм си развалила хранителния режим. Ако и разходките махна, работата ще е хептен зле.

# 197
Таисче, освен ако имаш желание да отидем скоро. Като цяло събота ми е удобно. Другия ми почивен ден често е разхвърлян през седмицата.
Оф, аз усещам как скоро ще търся нови летни туристически обувки. Старите на нищо не приличат, но ще издържат 2-3 ходения.

# 198
Елорка, готово. На мен ми дай да маам крачоли, е сега слагам раницата и отивам в Борисовата. Сестра ми докато се включи, аз вече съм си направила крачките. Последния път , ама беше един петък, се разшавах и леви, леви. Бам, в едно кафене на ЦСКА, там събота и неделя е фраш. Цаци, бири. В петък, екстра. Взех си фрапето, газираната вода и правя снимки да пращам на сестра ми, докато се пОти. И после забелязах, че този, дето съм го снимала, е Стратегът от Мировяне 🤣.
Кой откъдето мина, се здрависа с него.

Хайде, да ви е пълноценен почивният ден.
Кака Така отива да трака 🥳
Нани 🩷.

# 199
Малеее, отварям фейса за добро утро и очите ми изтекоха по една вкусотия. Мой приятел се е запалил напоследък по здравословното хранене и си прави разни неща. Досега беше само с месо. Днес обаче ми скри шапката с приготвянето на тези бисквитки. Просто мъж да му се занимава с подобно нещо, аз поне до сега не съм срещала. Споделям ви снимки с негово съгласие. И внимавайте с лигите!
Скрит текст:
Редактирам се да дам начинът на приготвяне, който току що ми написа. Разбира се, кленовия сироп може да се пропусне.
100гр малини
100гр къпини
3-4 супени лъжици чия
2-3 супени лъжици кленов сироп
Намачкваш плодовете, слагаш чията и кленовия сироп. Разбъркваш и оставяш в хладилника за 30тина минути. Изваждаш сместа, оформяш като бисквитки и мушваш във фризера. През това време, разтапяш шоколада на водна баня. Ползвах по 60гр от 3те вида, добавяш малко кокосово масло, за да стане малко по-рядък самия шоколад, и ги извъргалваш в него една по една и после пак за малко във фризера. След това трябва да ги държиш в хладилника, че на тия жеги, няма да изкарат много. Това е.

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 09:39 от sharpy

# 200
Тя сладостта от плодовете ще е достатъчна. Изглеждат брутални.

# 201
Тя сладостта от плодовете ще е достатъчна. Изглеждат брутални.
Дааа, еле пък за мъж. Аз вероятно не бих ги докарала в такъв търговски вид.
Току що направих във фраера чушки с яйца и сирене и турих 1 лъжица хуск да сгъсти плънката, че беше малко по- течна. На обяд ще ги тествам. Малко тъмно стана на цвят, вероятно от хуска.

# 202
малкият е най-зле- вдигна пак температура, кашля и има отит. Има ли някой съвет как да се справя с това възпаление? Знам, че децата много страдат заради уши, но не знам в случая как да помогна.

Нани, есента много го бях закъсала с едното ухо, няколко месеца много ме болеше, капки и лекарства не помагаха
оправих се с това растение, не знам как се казва
може да изстискваш сока и да го капеш в ухото на детето
аз направо си обелвах по едно листо и го натъпквах като тапи за уши
отглеждам си го на терасата
много боли ухо, дано му мине на детенцето Hug

жестоки са сладките, малите са любимият ми плод 😍

# 203
Herzen, благодаря за включването и споделения опит! 🫶 В Икеа сякаш съм го виждала. Ще се запася с всичко, което ми казахте, за да съм подготвена за следващия път.
Сега под ръка имам борна киселина и от нея капя. Давам и антибиотик заради възпалението. Няма вече температура, но му е заглъхнало ухото. Страх ме е да се стигне до спукване на тъпанчето. Дано да е само евстахиевата тръба.
Хубава неделя на всички активни, релаксиращи, ядящи или фастващи! 🤗

# 204
Навън отново не се диша🤦

# 205
Тук на Бай Кръстьо се диша Sunglasses

# 206
Няма да си подам носа навън днес...😅
Шарпи, в моята глава кленовият сироп от рецептата за бисквитките моментално се превърна в маскарпоне.😃 Аз съм си съчинила една подобна рецепта в кето тефтерчето😅, но с три съставки- ще покажа, като стигна и до изпълнение. Впечатлена съм от това толкова прецизно изпълнение от мъж, браво!👌

# 207
Нани, есента много го бях закъсала с едното ухо, няколко месеца много ме болеше, капки и лекарства не помагаха
оправих се с това растение, не знам как се казва
може да изстискваш сока и да го капеш в ухото на детето
аз направо си обелвах по едно листо и го натъпквах като тапи за уши
отглеждам си го на терасата
 😍
Растението се казва Дебелец.

# 208
Днес морето беше чудесно за плуване, след снощната буря с гръмотевици❤
Закуска кафе  по късно хапнах сини сливи 2 бр
Обяд сьомга и салата листна
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 23 юли 2023, 16:57 от Bria

# 209
Бриа, радвам се да те видя пак тук!🙂
Бъркани яйца "Карбонара" (яйца, пушен бекон, зехтин, сметана, сол и много черен пипер):

Скрит текст:

Отгоре добавих и от любимата ми пушена сол от Калахари.🥰 Зарадвах се, че са ми останали две мелнички, че отдавна не я предлагат в Лидъл...💔💔💔
Хапнах и чия с добавки.

Общи условия

Активация на акаунт