Марка спално бельо - Тема 2

• 33 657
  • 490
  •   2
Отговори
# 150
Някой има ли доволен от спалното бельо от ЕМАГ   марка този   https://www.emag.bg/spalen-komplekt-mai-heinner-home-king-size-2 … 636/pd/DP8VBWMBM/
Влез в сайтовете на Тач, Ракла, Котън бокс, Роксима дрийм напр. и си избери свястно спално бельо.
Това е рехаво тъкано, а при така заложеното качество на самата тъкан напълно вероятно е и оцветителите да са кофти и да избелее бързо или да пуска непрекъснато боя. То се вижда какво е и по цената, от памук до памук има огромна разлика в обработка, плътност, качества, комфорт при ползване и издръжливост. 
Гледай плътност поне 220.

# 151
  • оттам, откъдето започва България
Преди 10 години и аз закупих спален комплект "уж памучен сатен" (тъй като имах база за сравнение на Тач и очаквах същото качество). След получаването се оказа, че е от Румъния, незнайно от коя фирма произведен.
Тогава платих 140 лв., но пусти мерак, снаха имам, да се представя.
Оказа се не това, което очаквах и към момента само кутията на спалния комплект е налична, другото е приключило отдавна.
Със сигурност не беше от Емаг, но не бих поръчала от външен търговец на Емаг, особено пък който е в Румъния.

# 152
Тези чаршафи са така нареченото гаражно производство и бързо ще се скапят. Евтиното излиза скъпо и няма много общо с картинката.

# 153
Заглеждам едни ленени чаршафи в Икеа - впечатления от тях?
Имам от другите им, бели NATTJASMIN  (памук/лиосел смес) и се държат добре вече над 2 години, нямам идея лен как ще е.

https://www.ikea.bg/products/dytag-plik-za-zavivka-i-2-kalafki/10550539/

# 154
  • Враца
Искам спално бельо, но долният чаршаф, да е с ластик по размер.
Къде да си поръчам?
Но да е качествено.

# 155
В "ракла" шият по размер. Там може и да се комбинират различни размери долни и горни чаршафи.

# 156
Ленът ще се мачка повече и ще се глади трудно, особено ако мине през сушилня, възможно е и да ти е по-груб като усещане, не знам техният как е на опип. Пробвала съм само веднъж в чужда къща, убиваше ми и така и не съм купувала лен за бельо. Може и да има по-мек и гладък, но не рискувам.

# 157
Здравейте, малко ми е трудно да изчета темата назад, за което ср извинявам.
Сменяме леглото на синът ни (4.5г) и скачаме от кошара на 90/200. Grinning

Моля ви, дайте съвет от къде мога да купя хубави единични детски комплекти + протектори, на сравнително сносни цени?
Малкият още се напишква понякога и ще ми трябват поне 3 протектора и 3 спални комплекта за начало. Иска ми се ако може да се вместя в бюджет около 200лв за всичко, но не знам колко е реалистично.

# 158
Малко трудно ще е да се вместиш и с протектори, и с качествено бельо, но пък с времето ще вземеш и друго, важно е на първо време да осигуриш поне средно качество, а то не е чак толкова скъпо. Виж в "Ракла" какво детско имат, че скоро не съм купувала, само гледай да няма примеси. Не купувай от места, в които информацията е видимо непълна или подвеждаща, чети всичко внимателно. Днес четох някакъв етикет от две части и в първата пишеше памук 100 %, а във втората се оказа, че има и примес - такъв сайт директно го зачерквам, ама пък не помня кой беше, че да съм ти полезна.   

# 159
Здравейте, малко ми е трудно да изчета темата назад, за което ср извинявам.
Сменяме леглото на синът ни (4.5г) и скачаме от кошара на 90/200. Grinning

Моля ви, дайте съвет от къде мога да купя хубави единични детски комплекти + протектори, на сравнително сносни цени?
Малкият още се напишква понякога и ще ми трябват поне 3 протектора и 3 спални комплекта за начало. Иска ми се ако може да се вместя в бюджет около 200лв за всичко, но не знам колко е реалистично.
Протекторите на DreamOn са много добри. Непромокаеми. Има различни видове, но разликата в цената идва от това, колко е фина материята:
https://www.enikom-m.com/bg/product/1/nepromokaem-protektor-za-m … 321-7_82_200.html

# 160
Искам спално бельо, но долният чаршаф, да е с ластик по размер.
Къде да си поръчам?
Но да е качествено.
Икеа
Zara

# 161
  • Враца
Благодаря, но искам да си е комплект , ще ми се памучен сатен, но няма как да стане , затова и на ранфорс съм съгласна. Но така да ги сглобявам, едно от тук, едно от там, не искам.
Плюс това, памучните стават на пъпки и не се изпъват хубаво.

# 162
От homes linen съм си поръчвала по мой размер от памучен сатен спално бельо.

# 163
  • Враца
От homes linen съм си поръчвала по мой размер от памучен сатен спално бельо.

Уауу, тук има страхотни неща.

# 164
Мисля, че точно в Икеа имат комплекти или макар и да се продават отделно, са от една и съща материя и модел, но трябва да им видиш размерите. Аз май не съм виждала комплекти с ластик, повечето са без ластик, поне където пазарувам най-често.

Общи условия

Активация на акаунт